fbpx Skip to main content

Mahdollisuus tutustua ulkokanojen elämään

Laitila on tunnettu kanoista ja kananmunista. Munax vie tunnettavuutta taas askeleen eteenpäin, kun se mahdollistaa myös suurelle yleisölle tutustumisen niin kananmunapakkaamoon kuin ulkokanojen elämään.

Koronan aikana vierailut on peruttu ja seurataan tarkasti tilannetta. Youtubessa voi käydä tutustumassa meidän videoihin –> Tervetuloa kanavalle

 

Vierailut ulkokanalassa ja Munaxissa

Vierailut sovitaan etukäteen ja järjestetään ohjatusti. Ryhmäkuljetus lähtee Munax Oy:n pihalta, osoitteesta Torikantie 5, Laitila.

Vierailu alkaa Munax Oy:n pihalta, mistä lähdetään yhdessä kanalaan. Tämän jälkeen tulemme takaisin Munaxin vierailukeskukseen missä pääsee kuulemaan koko tarkan kananmunan tuotantoketjun vaiheet aina tilalta pakattuna rasiaan. Siirtyminen tilalle tapahtuu ohjatusti.

Hinta: Vierailun hinta on 10 €/henkilö. Hinta sisältää vierailut niin kanalassa kuin pakkaamolla, maistatussmoothien sekä kananmunatuotteen kotiin vietäväksi.

Huomioithan, että mikäli sinulla on omia kanoja, niin vierailu tautiturvallisuuden vuoksi ei ole mahdollista kanalassa.

Voit tehdä ostoksia etukäteen verkkokaupassamme ja noutaa tuotteet samalla. https://munax.fi/verkkokauppa

Kysy lisää:

  • munax@munax.fi
  • puh +358 2 858 3400

Odotellessa pääset fiilistelemään videota kanojen elämästä.

Katso Ylen uutisvideo vierailusta täältä

Ulkokanat melko uusi tuotantomuoto Suomessa

Ulkokanatuotantomuoto aloitti Suomessa juuri Munaxin toimesta vuonna 2013. Kyseessä on tuotantomuoto, jossa kanat pääsevät ulkoilemaan päivittäin ja ne syövät lähellä tuotettua gmo-vapaata rehua. Ulkokanalavierailuidean on lisätä niin viljelijän kuin kuluttajan välistä kanssakäymistä ja avata ruokaketjun läpinäkyvyyttä. Eläinten hyvinvointi ja vastuullisuus on Munaxille merkityksellisiä asioita. Nämä arvot näkyvät tekemisessä koko ajan.

– Monella kuluttajalla ei ole mahdollisuutta tutustua maaseutuun, joten me haluamme tarjota sellaisen. Tällä vierailukeskuksella mahdollistamme kuluttajalle ihan uudenlaisia kokemuksia. Ulkokanalassa on mahdollisuus tutustua ihan oikeasti siihen, miten ulkokanat elävät. Samalla pääsee näkemään aidosti eläinten hyvinvoinnin, kertoo Munax Oy:n toimitusjohtaja Matti Nyfors

Kysy lisää:
munax@munax.fi tai +358 2 858 3400

Varaa yksityisvierailu

Munax Oy ottaa vastaan myös erilaisia ryhmiä. Näistä kannattaa olla suoraan yhteydessä ja varata aika omalle ryhmälle.
Vieraiden ja ryhmien vierailumaksu sisältää vierailut niin kanalassa kuin pakkaamolla, maistatussmoothien sekä kananmunatuotteen kotiin vietäväksi.

Kysy lisää:

  • puh +358 2 858 3400
  • munax@munax.fi