Avoimet työpaikat Munax Oy:ssä

Munax Oy on ympäristöasiat huomioon ottava ja vastuullisesti toimiva elintarviketalo. Olemme vieneet kananmunan tuotekehityksen uudelle tasolle. Valmistamme tuotteet Suomessa, suomalaisten perhetilojen kananmunista. Kananmunia ja munatuotteitamme löytää vähittäiskaupasta, Food Servicesta ja teollisuuden raaka-aineista. Tuotteemme valmistetaan niin kotimaan kuin vientimarkkinoille. Työllistämme 100 henkilöä ja vuonna 2019 liikevaihtomme oli 45 miljoonaa. Munax Oy on perustettu vuonna 2003 ja tällä hetkellä meillä on kolme toimipistettä, päätoimipiste Laitilassa ja muut yksiköt Kustavissa ja Mynämäellä. Munax Oy on osa DANÆG-konsernia.

Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Munax Smoothiet, salattiin sopivan kypsennetyn Salaattivalkuainen – Proegg Valkuaisen. Meiltä löytyy myös kaikki tuotantotavan mukaiset kananmunat Laitilan Kanatarhan -tuotemerkin alta. Tuotteiden valmistus tapahtuu alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla. Lisää tuotteitamme  ja meistä munax.fi

Tuotteemme valmistetaan suoraan suomalaisilta tiloilta kerätyistä kananmunista.  Kananmunatuotteemme ovat aidoista, puhtaista salmonellavapaista kananmunista valmistettuja ja siksi sopivat koko perheelle. Kaikki toimitilamme on uudet, modernit ja ympäristöä säästävät. Elintarvikkeiden valmistus tapahtuu hygieenisissä tiloissa, tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.

Lisätietoja tuotteistamme löydät >> Tuotteet-osiosta

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-palvelut sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Klikkaa plussasta avoin työpaikka auki ja pistä hakemuksesi tulemaan.

Laitilan toimipiste / varastopäällikkö

Etsimme Laitilan tuotantolaitoksellemme vakituiseen työsuhteeseen

VARASTON ESIMIESTÄ/VARASTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan varastomme päivittäisestä johtamisesta. Työtehtäviisi kuuluvat varaston toiminnan johtaminen, organisoiminen ja kehittäminen neljän hengen tiimin esimiehenä. Työtehtävissä teet yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa ja toimit asiantuntijana varastoon liittyvissä asioissa. Työtehtävissä olet tiiviisti mukana varaston jokapäiväisessä toiminnassa ja hallitset myös varaston perustehtävät käytännön tasolla.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta varaston johtamisesta ja esimiestehtävistä. Varastopäällikkönä pyrit kehittämään varaston toimintaa ja arjen sujuvuutta sekä huolehdit toiminnan johtamisesta turvallisuuden, laadun ja tuottavuuden näkökulmasta. Tehtävä edellyttää sekä suomen että englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Toivomme, että sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kykyä ongelmanratkaisuun ja päätöksentekoon, sillä työpäiväsi saattavat sisältää muuttuvia ja yllättäviä tilanteita, joihin et pysty ennalta varautumaan. Organisointitaidot ja tiimin tekemisen johtaminen ovat keskiössä tässä työtehtävässä.

Meillä on käytössä MS NAV-toiminnanohjausjärjestelmä, joka tulee olemaan myös sinun työkalusi tiedon johtamisessa. Katsomme eduksesi ohjelmiston aiemman käyttökokemuksen sekä vahvat IT-taidot.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa pääset näyttämään kehityskykysi alati kasvavassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen innovatiivisessa työympäristössä, sekä motivoituneen ja ammattitaitoisen työporukan niin organisaation kuin varastotiimin taholta.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, haethan paikkaa pikimmiten, sillä alamme käymään hakemuksia läpi jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä Tuotantojohtaja Petri Varjonen 040 747 8567. Haethan paikkaa kuitenkin viimeistään 19.3.2021. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Merkitse viitteeksi ”Varastopäällikkö Laitila”.

Markkinointivirittämö-kasvuohjelma, digimarkkinoija

Yrityksemme on mukana Markkinointivirittämö -kasvuohjelmassa, jonka kautta etsitään meille ja 20:lle muulle kasvuyritykselle Varsinais-Suomessa markkinoinnin osaajia. Osaajien kasvuohjelmaan valitaan 20 tulevaisuuden tekijää, jotka ovat valmiita kasvamaan uuteen tehtäväänsä yhdessä yrityksen kanssa. Jos työpaikka meidän tiimissä kiinnostaa, hae mukaan 26.2. mennessä! Lisätietoja ja hakuohjeet löydät osoitteesta bang.fi/markkinointivirittamo

Me etsimme kasvuohjelman kautta vauhdikkaaseen, monipuoliseen ja innovatiiviseen inhouse-markkinointitiimimme uutta graafisesti lahjakasta digimarkkinoijaa, joka innostuu visuaalisesti kauniista ja rohkeasta tekemisestä. Olet meille sopiva tyyppi, jos verkkokaupan kehitys ja sisällöntuotanto, digimarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus sekä somekanavien hallinta ovat osaamiskenttäsi kulmakiviä. Tehtäväkenttääsi kuuluu verkkosivujemme kehittäminen ja ylläpito, monikanavaiset ja monipuoliset digimarkkinoinnin toimenpiteet, näiden toimintojen herkullinen visualisointi sekä uusien, luovien markkinointikampanjoiden rakentaminen yhdessä tiimin kanssa.

Toivomme sinun olevan työotteeltasi itsenäinen, touhukas ja iloinen tiimipelaaja. Vaikka positio on yrityksessämme uusi ja tulevana työntekijänä saat mahdollisuuden rakentaa siitä omannäköisesi, et joudu tekemään töitä yksin. Meillä töitä tehdään aina yhdessä ja saatkin yrityksen ja tiimisi tuen sekä avun tarvittaessa kaikkeen tekemiseen. Odotamme sinulta vastavuoroisesti osaamista Adoben ohjelmistojen ja visuaalisten työkalujen parissa, ymmärrystä digimarkkinoinnin toimenpiteistä ja mahdollisuuksista, innovatiivista otetta sekä sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa. Meillä uskallat olla oma itsesi ja toivomme sinun tuovan tuoretta, rohkeaa ja nuorekasta osaamista tiimiimme. Ymmärrys aktiivisesta asiakaskunnastamme ja meille kertyvästä asiakasdatasta katsotaan työtehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle työpisteen Laitilan pääkonttorilta, jossa sinua odottaa moderni ja viihtyisä työympäristö sekä dynaaminen, motivoitunut ja innokas työporukka. Olemme eteenpäin katsovia, innovatiivisia sekä ratkaisukeskeisiä kaikessa toiminnassamme ja toivomme tätä myös tulevalta työntekijältämme. Toivomme löytävämme meidän työyhteisöön sopivan työntekijän, jonka kanssa innostua tuotteistamme ja työtavoistamme pitkällä tähtäimellä.

Olet ehdottomasti etsimämme henkilö, mikäli palat halusta kokeilla uusia juttuja, uskallat rohkeasti tehdä toisin kuin muut ja uskallat olla ensimmäinen. Koska jonkun täytyy aina olla ensimmäinen.

Laitila hallinto / Tietojärjestelmäasiantuntija

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen järjestelmäasiantuntijaa, moniosaajaa, joka syttyy haasteista ja uuden kehittämisestä. Tulet meille Munaxille vastaamaan IT-projektien suunnittelusta, läpiviemisestä sekä jatkuvasta kehityksestä. Avattava toimenkuva on uusi, joten saat itse rakentaa siitä oman näköisesi toimenkuvan.

Järjestelmäasiantuntijan roolissa pääset sukeltamaan Microsoft Dynamics Navin saloihin ja tuet koko henkilökuntaa järjestelmän kehittämisessä. Huolehdit myös osaltasi muidenkin järjestelmien käyttäjäkoulutuksista ja dokumentoinnista.

Saat vastuullesi myös tuotannonsuunnittelun, joka tukee vahvasti kyseistä tehtävää. Samalla kun kehität järjestelmät kuntoon, näet kädenjälkesi siinä, että tuotanto tehtaillamme on sujuvaa.

Mitä sinun tulisi osata?
Pääset viemään hankkeita itsenäisesti eteenpäin, joten pääkäyttäjätason tekninen osaaminen erilaisista liiketoimintaa tukevista järjestelmistä on välttämätöntä.
Pääset olemaan yhteydessä palveluntarjoajiin ja osaat soveltaa sieltä tulevan tiedon meidän toimintaamme tukevaksi.

Koulutuksellasi ei ole merkittävää vaikutusta, kunhan ymmärrät järjestelmäasiantuntijan omatoimisen ja monipuolisen tehtävänkuvan.

Olemme kansainvälisesti kehittyvä yritys, joten englanninkielentaito on välttämätöntä.

Miksi meille töihin?
Munax on vahvasti ympäristöasiat huomioonottava tulevaisuuden suunnannäyttäjä.

Meillä on alan uusimmat ja moderneimmat tuotantolaitokset.

Pääset kehittämään itsellesi unelmatyön ja saat silti vahvan tuen yrityksemme johdolta.

Kerro meille, miksi sinä olet hyvä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 28.2.2021 mennessä osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Otsikoithan sähköpostisi ”Järjestelmäasiantuntija” otsikolla. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisäkysymykset tuotantojohtaja Petri Varjonen, +358 40 7478 567, petri.varjonen@munax.fi

Kustavin toimipiste / Elintarviketyöntekijä

Olemme avaamassa uuden huippumodernin tuotantolaitoksen Kustaviin, jossa tuotannon käynnistäminen ja aloitusvaiheen työt työllistävät jo useamman Munaxlaisen. Toiminta pyörähtää kunnolla käyntiin tulevien kuukausien aikana ja haemme nyt vahvistusta tuotantotiimiin. Tuotteiden valmistus tulee tapahtumaan alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla tuotantokäyttöön uudistetuissa toimitiloissa!

Haemme Kustavin uuteen toimipisteeseen elintarviketyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen käynnistämään uutta tuotantolaitosta ja seuraamaan sen kehitysvaiheita tulevaisuudessa. Meillä pääset näkemään kananmunavalmistuksen koko ketjun ja olet aitiopaikalla seuraamassa mihin kananmunatuotteemme vielä kehittyvät.

Elintarviketyöntekijänä työtehtäväsi koostuvat pääasiassa monipuolisista valmistus- ja pakkaustehtävistä, kuten tuotantokoneiden käyttö ja tarkkailu, näytteiden otto sekä muut elintarvikkeiden valmistukseen liittyvät tehtävät. Työtehtäviin sisältyy lisäksi vaihtelevasti tuotannon tukitoimintojen työtehtäviä, ja pääsetkin näkemään monipuolisesti koko tuotantolaitoksen toimintaympäristön varsinaisten tuotannon työtehtävien lisäksi. Viikoittainen työaika on 37,5 h ja työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa (aamuvuoro ja iltavuoro).

Työ sopii sinulle, jos viihdyt itsenäisissä työtehtävissä. Työskentelet luontevasti tuotantolaitteiden kanssa ja myös rutiininomaiset työt onnistuvat. Olet omatoiminen ja tarkka työssäsi sekä sitoutunut työtehtäviisi. Et suhtaudu eriarvoisesti erilaisiin työtehtäviin vaan haluat saattaa kaikki aloittamasi tehtävät loppuun saakka laadukkaasti ja vastuullisesti.  Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, sekä joustavaa ja positiivista tekemisen meininkiä. Lisäksi katsomme eduksesi hyvän käytännön englannin kielen hallinnan.

Aiempi työkokemus teollisuusympäristössä työskentelystä ja elintarvikeosaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Me koulutamme sinut tehtävääsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa tuotannon tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen innovatiivisessa työympäristössä, sekä kannustavan ja iloisen tuotantotiimin tuen.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, haethan paikkaa pikimmiten, sillä alamme käymään hakemuksia läpi jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Kustavin yksinpäällikkö Laura Lindholm, puh. 050 4119 495. Haethan paikkaa kuitenkin viimeistään 15.3.2021. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Merkitse viitteeksi ”Elintarviketyöntekijä Kustavi”.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Kesätyöpaikat 2021

Tarjoamme tänäkin kesänä monipuolisia kesäsijaisuuksia elintarvikealan työtehtävissä. Meillä voit työskennellä elintarviketyöntekijänä monipuolisissa valmistustehtävissä tai erilaisten elintarvikkeiden pakkaajana. Tarjoamme myös erilaisia tukitoimintojen tehtäviä.

Työ sopii sinulle, jos olet kiinnostunut elintarvikealasta ja haluat kerryttää alan työkokemusta. Pidät monipuolisesta sekä toiminnantäyteisestä työnkuvasta ja työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Olet työntekijänä tunnollinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme elintarvike- tai prosessialan opintoja tai aikaisempaa työkokemusta tuotannon työtehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on innokkuutesi ja motivaatiosi oppia uutta!

Kesätyöpaikkamme antavat sinulle hyvää työkokemusta, olet sitten alan opiskelija, alalle aikova tai haluat saada kokemusta teollisuudessa työskentelystä. Kesäkauden jälkeen voi olla mahdollisuus työllistyä osa-aikaisesti, esim. joustavasti opiskelujen ohessa.

Tänä kesänä etsimme reippaita kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

Elintarviketyöntekijöitä  monipuolisiin valmistus- ja pakkaustehtäviin sekä pakkaajia erilaisiin tehtäviin pakkauslinjastolla. Lisäksi etsimme laitoshuoltajaa monipuolisiin siivous- ja pyykkihuollon tehtäviin, kennopesulinjastonhoitajaa korkeapainepesutehtäviin sekä kesätyöntekijää taloushallinnon tehtäviin.

Kaikki kesätyöpaikat ovat kokoaikaisia työsuhteita, joissa työtä tehdään 37,5h/vko. Tuotannon työtehtävät ovat pääsääntöisesti 2-vuorotyötä (aamu- ja iltavuoro). Töitä on tarjolla koko kesäkaudelle, aina toukokuun alusta elokuun loppuun.

Lähetä kesätyöhakemuksesi meille sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@munax.fi

Otamme hakemuksia vastaan 4.3.2021 asti.