Avoimet työpaikat Munax Oy:ssä

kananmunakennot

Munax Oy on Laitilassa toimiva täyden palvelun kananmunatalo. Vuonna 2003 perustettu Munax on noussut kasvavaksi ja innovatiiviseksi elintarvikeyritykseksi. Vuonna 2017 Munaxin liikevaihto oli 38 miljoonaa euroa. Meillä työskentelee 80 työntekijää. 

Munax toimii vähittäiskaupassa, Food Servicessä ja elintarviketeollisuudessa.  Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Munax Smoothiet, salattiin sopivan kypsennetyn Salaattivalkuainen – Proegg Valkuaisen ja uusimpana Munax Sinkku -välipalatuote. Meiltä löytyy myös kaikki perinteiset kananmunat Laitilan Kanatarhan -tuotemerkin alta. Tuotteiden valmistus tapahtuu alan laadukkaimilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla. Lisää tuotteitamme  ja meistä munax.fi

Tuotteemme valmistetaan suoraan suomalaisilta tiloilta kerätyistä kananmunista.  Kananmunatuotteemme ovat aidoista, puhtaista salmonellavapaista kananmunista valmistettuja ja siksi sopivat koko perheelle. Toimitilamme sijaitsevat Laitilassa, missä valmistus tapahtuu hygieenisissä tiloissa, tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.

Lisätietoja tuotteistamme löydät >> Tuotteet-osiosta

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Klikkaa plussasta avoin työpaikka auki ja pistä hakemuksesi tulemaan.

Viennin / johdon assistentti

Nyt etsimme innostunutta ja energistä

VIENNIN / JOHDON ASSISTENTTIA

Työskentelytapasi on ennen kaikkea aikaansaava, tarkka, ja positiivinen. Oma-aloitteisuudesta ja kyvystä omaksua uusia asioita nopeasti on etua tehtävässä menestymiselle. Toimit luontevasti osana tiimiä ja pystyt tarvittaessa selvittämään vastaukset muilta onnistuaksesi omassa tehtävässäsi. Olet tottunut pitämään ohjat käsissäsi myös aikataulupaineessa, mutta et kaihda rutiininomaistakaan työtä. Sinulla on halu oppia uutta.

Englannin kielen taitosi on erinomainen. Myös muut kielet luetaan eduksi.

Tehtävä on uusi, joten pääset rakentamaan itsesi näköisen näköalapaikan. Assistentin tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa mielenkiintoisessa ja eteenpäin katsovassa työympäristössä. Työssäsi olet yhteydessä ulkomaalaisiin asiakkaisiimme ja pidät langat käsissä koko prosessin eri vaiheissa. Pääset tekemään myös myyntiraportointia. Otat vastaan vaihtelevia toimeksiantoja johdolta. Johdon assistenttina tuet johdon onnistumista.

Odotamme sinulta:
– Tarkkuutta ja luetettavuutta
– Organisointikykyä
– Soveltuva koulutustausta
– Kokemus vastaavista tehtävistä luetaan eduksi
– Erinomaista kielitaitoa englannissa
– Näppäryys tietotekniikassa (etenkin MS Office)

Tarjoamme sinulle:
– Haasteellisen ja monipuolinen työnkuvan
– Kilpailukykyisen palkkauksen
– Vahvan ja dynaamisen organisaation tuen
– Innovatiiviset ja uniikit kananmunatuotteet

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvässä ja innovatiivisessa elintarvikeyrityksessä. Pääset osaksi johto- ja myyntitiimiä vastuulliseen tehtävään, jossa sinulle aukeaa näköalapaikka sekä alaan että yrityksen eri toimintoihin. Työpisteesi sijaitsee Laitilassa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen hakemukset@munax.fi
25.5.2018 mennessä

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Janne Torikka puh. 02 858 3416 tai sähköpostilla janne.torikka@munax.fi

Elintarviketyöntekijä

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄ

Haemme elintarviketyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen innokkaaseen ja eteenpäin katsovaan organisaatioon.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Viikoittainen työaika on 37,5h ja työtä tehdään 2-vuorossa.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimihenkisyyttä sekä innokkuutta monipuolisia työtehtäviä kohtaan. Haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka johdonmukaisesti ja laadukkaasti. Työskentelet sujuvasti erilaisten koneiden ja laitteiden kanssa ja olet tarkka työssäsi. Aikaisempi kokemus elintarvikealalta sekä ymmärrys hygieniasäännöksistä katsotaan eduksi, mutta innostunut asenne on ensisijainen vahvuutesi!

Työtehtäviin sisältyvät elintarvikkeiden valmistustehtävät jalostamo-osastolla, näytteiden otto ja laaduntarkkailu.  Työssäsi käytät päivittäin erilaisia koneita mm. pakkauskonetta, osallistut pakkausprosessin valvontaan sekä tapahtumien kirjaamiseen. Työssäsi työskentelet osana muuta tiimiä ja osallistut omien tehtävien ohessa myös muihin tuotantoon liittyviin tehtäviin.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen vahvan brändin omaavassa yrityksessämme, joka on sitoutunut oppimiseesi ja kehitykseesi. Saat mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja itsenäisissä työtehtävissä, jossa pääset käyttämään organisointikykyäsi. Tarjoamme mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen nykyaikaisessa ja innovatiivisessa työympäristössä sekä kannustavan ja iloisen työyhteisön tuen. Käytössämme on alan laadukkaimmat ja alan nykyaikaisimmat laitteet.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen hakemukset@munax.fi
Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti tulemaan, sillä aloitamme haastattelut heti hakemusten saapuessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Petri Varjonen  puh. 040 7478567

Varastonhoitaja

Haemme nyt varastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen monipuolisiin varastotyötehtäviin. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Viikoittainen työaika on 37,5h ja työtä tehdään 2-vuorossa.

Varastonhoitajan työtehtäviin kuuluvat trukilla ajamisen lisäksi saapuvan tavaran vastaanotto ja purku sekä tavaroiden lastaaminen. Työtehtäviin kuuluvat myös tuotteiden keräily, lähtevän tavaran ja rahtikirjojen valmistelu sekä varastotapahtumien syöttäminen järjestelmään.

Etsimämme henkilö on tarkka ja tunnollisen asenteen omaava tiimipelaaja, jolta entuudestaan löytyy aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai alan koulutus. Pidät monipuolisesta työnkuvasta ja työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Sinulta löytyy paineensietokykyä sekä tietoteknisiä valmiuksia. Trukkikortti ja hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta eivät olet välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työskentelymahdollisuuden sekä mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja itsenäisissä työtehtävissä vahvan brändin omaavassa asiakasyrityksessämme. Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista ja avuliasta tiimiä. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen.

Lähetä hakemuksesi heti tulemaan, sillä aloitamme haastattelut heti hakemuksien saavuttua hakemukset@munax.fi

Lisätietoja Petri Varjonen puh. 040 7478567

Sähkö-/automaatioasentaja

Sähkö-/automaatioasentaja, Munax Oy, Laitila

Haemme nyt modernin tehtaamme kunnossapitoon sähkö-/automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat prosessi- ja talotekniikan asennus-, kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt.

Sinulta odotamme
– tehtävään soveltuvaa koulutusta
– aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
– positiivista asennetta
– hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
– oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta
– tinkimätöntä työturvallisuusasennetta
– joustavuutta

Lisäksi katsomme eduksesi aiemman kokemuksen elintarviketeollisuudesta ja mekaanisista asennuksista sekä hyvän fyysisen kunnon.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän uudessa modernissa tehtaassamme sekä osaavan organisaation ja huoltotiimin tuen. Työtä voi tehdä liukumatyönä eli voit määritellä omaa työaikaasi. Työyhteisömme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, tule mukaan huipputyyppien joukkoon.

Haemme myös mekaanista asentajaa kunnossapitoon!

Lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Ari Honkakangas, puh. 044 432 1089 tai ari.honkakangas@munax.fi.

Mekaaninen asentaja

Mekaanista asentajaa, Munax Oy, Laitila

Haemme modernin tehtaamme kunnossapitoon Mekaanista asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu prosessi- ja talotekniikan laitteiden asennus-, kunnossapito ja ennakkohuoltotyöt.

Tehtävistä suoriutuminen vaatii:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta vastaavista töistä
  • Positiivista asennetta sekä vuorovaikutustaitoja
  • Oma-aloitteisuutta sekä tarkkuutta
  • Englanninkielen taitoa
  • Tiimityötaitoa
  • Joustavuutta
  • Tinkimätöntä työturvallisuusasennetta

Eduksi katsomme:

  • Aiempaa kokemusta työskentelystä elintarviketeollisuudessa
  • Hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän uudessa modernissa tehtaassamme sekä osaavan organisaation ja huoltotiimin tuen. Työtä voi tehdä liukumatyönä eli voit määritellä omaa työaikaasi. Työyhteisömme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, tule mukaan huipputyyppien joukkoon.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Ari Honkakangas, puh. 044 432 1089 tai ari.honkakangas@munax.fi

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland