Avoimet työpaikat Munax Oy:ssä

kananmunakennot

Munax Oy on Laitilassa toimiva täyden palvelun kananmunatalo. Vuonna 2003 perustettu Munax on noussut kasvavaksi ja innovatiiviseksi elintarvikeyritykseksi. Vuonna 2017 Munaxin liikevaihto oli 38 miljoonaa euroa. Meillä työskentelee 80 työntekijää. 

Munax toimii vähittäiskaupassa, Food Servicessä ja elintarviketeollisuudessa.  Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Munax Smoothiet, salattiin sopivan kypsennetyn Salaattivalkuainen – Proegg Valkuaisen. Meiltä löytyy myös kaikki perinteiset kananmunat Laitilan Kanatarhan -tuotemerkin alta. Tuotteiden valmistus tapahtuu alan laadukkaimilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla. Lisää tuotteitamme  ja meistä munax.fi

Tuotteemme valmistetaan suoraan suomalaisilta tiloilta kerätyistä kananmunista.  Kananmunatuotteemme ovat aidoista, puhtaista salmonellavapaista kananmunista valmistettuja ja siksi sopivat koko perheelle. Toimitilamme sijaitsevat Laitilassa, missä valmistus tapahtuu hygieenisissä tiloissa, tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.

Lisätietoja tuotteistamme löydät >> Tuotteet-osiosta

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Klikkaa plussasta avoin työpaikka auki ja pistä hakemuksesi tulemaan.

Tuotekehittäjä/keittiömestari

Etsimme

TUOTEKEHITTÄJÄÄ/KOKKI

Haluatko olla luomassa jotain aivan uutta? Munax on Suomen innovatiivisin kananmunatalo ja nyt etsimme henkilöä, joka syttyy uusien tuotteiden kehittämisestä, olemassa olevien tuotteiden jalostamisesta ja reseptiikan kehittämisestä myynnin tueksi.

Olet itsenäinen tiimityöskentelijä, joka vie projektit loppuun suunnitelmallisesti. Sinulla on hyvä ymmärrys elintarvikealan tuotantoprosessista ja toimialasta yleisesti. Arvostamme ideointikykyä, näkemystä tulevaisuuden trendeistä, innovatiivisuutta ja kykyä kehittää uusia makuja ja tuotteita.

Olet avoin ja idearikas persoona ja uskallat tuoda oman näkemyksesi esiin rakentavasti eri tilanteissa. Työskentelet määrätietoisesti myös paineen alla ja olet tottunut kiireiseen työtahtiin. Haluat löytää uusia käyttötapoja ja ideoita tuotteillemme ja kehittää reseptiikkaa asiakkaillemme.

Koulutukseltasi voit olla esim. elintarvikealan insinööri (AMK) tai suurkeittiön ammattilainen. Vahva ja monipuolinen työkokemus elintarvikealalta antaa sinulle hyvät edellytykset menestyä työssä, myös elintarvikelainsäädännön tuntemus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn vakavaraisessa yrityksessä, osaavan organisaation tuen ja mahdollisuuden kehittyä omassa tehtävässäsi. Työpisteesi sijaitsee Laitilassa, uusissa moderneissa työtiloissa. Meillä on myös oma hyvin varusteltu koekeittiö käytössäsi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.11.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@munax.fi

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Petri Varjonen puh. 040 7478 567 tai toimitusjohtaja Janne Torikka, puh. 0500 420 143

Kunnossapidon päällikkö

Kunnossapidon päällikkö

 

Haluatko haastaa itsesi ja nautit uuden oppimisesta ja asioiden ratkaisemisesta? Etsimme Laitilaan kunnossapidon päällikköä.
Vastaat kunnossapitotöiden resurssien koordinoinnista, hankinnoista ja ennakkohuoltojen suunnitelmallisesta toteutuksesta.

Toimit esimiehenä tiimille, johon kuuluu eri ammattialan osaajia sekä ohjaat tarvittaessa alihankkijoitten henkilöstöä oman ammattialasi töissä. Osallistut myös itse työhön.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuvaa ammatillista koulutusta. Kunnossapitoon liittyvien tietojärjestelmien hallinta, koneautomaatioon ja energiatekniikkaan liittyvä osaaminen katsotaan eduksi tehtävien hoidon kannalta. Ohessa lueteltuna osaamista ja ymmärrystä jota meillä tarvitaan.

Onko seuraavat termit sinulle tuttuja? Kylmätekniikka, sähköautomaatio, rst-putkistot, jäävesi, paineilma, ilmastointi, erilaiset elintarvikekoneet ja prosessit, kulunvalvonta, pesuautomatiikka, kiinteistöautomatiikka-

Toivomme sinulla olevan hyvät organisointi- ja kommunikaatiovalmiudet sekä suhtautuvan joustavasti vaihtuviin tilanteisiin asiakasympäristössä. Edellytämme englannin kielen osaamista.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.11.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@munax.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Petri Varjonen puh. 040 7478 567 tai toimitusjohtaja Janne Torikka, puh. 0500 420 143

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Laatukoordinaattori

Etsimme

LAATUKOORDINAATTORIA

Työskentelet osana laatuosastoa ja pääset osaksi uudistuvaa ja innovatiivista yritystä näkemään aitiopaikalta Munaxin kehittymisen ja kansainvälistymisen.

Laatukoordinaattorin tehtäviin kuuluu

Työtehtävät:

 • Tuotantoympäristön omavalvontanäytteiden ottaminen tuotannossa
 • Omavalvontanäytteiden lähettäminen ja tulosten käsittely
 • Tuotteiden laadunvarmistus
 • Raaka-aineen laadulliset mittaukset ja raaka-aineen ohjaaminen niiden perusteella
 • Tuotannon laadunohjaus
 • Yhteistyö tuotekehityksen kanssa tarvittaessa

 

Arvostamme

 • Kokemusta elintarviketeollisuuden laadunohjauksesta
 • Kokemusta FSSC22000 standardista
 • Ymmärrystä elintarvikemikrobiologiasta
 • Järjestelmällisyyttä ja systemaattinen työskentelyä
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimia yhteistyössä monien eri tahojen kanssa.
 • Englannin kieli on pakollinen, mutta arvostamme ruotsin osaamista.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.11.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@munax.fi
Täytämme paikan oikein henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti tulemaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Petri Varjonen puh. 040 7478 567 tai toimitusjohtaja Janne Torikka, puh. 0500 420 143

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta.

Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi

#weloveeggs #munax #madeinfinland

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland