Avoimet työpaikat Munax Oy:ssä

kananmunakennot

Munax Oy on Laitilassa toimiva täyden palvelun kananmunatalo. Vuonna 2003 perustettu Munax on noussut kasvavaksi ja innovatiiviseksi elintarvikeyritykseksi. Vuonna 2017 Munaxin liikevaihto oli 38 miljoonaa euroa. Meillä työskentelee 80 työntekijää. 

Munax toimii vähittäiskaupassa, Food Servicessä ja elintarviketeollisuudessa.  Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Munax Smoothiet, salattiin sopivan kypsennetyn Salaattivalkuainen – Proegg Valkuaisen ja uusimpana Munax Sinkku -välipalatuote. Meiltä löytyy myös kaikki perinteiset kananmunat Laitilan Kanatarhan -tuotemerkin alta. Tuotteiden valmistus tapahtuu alan laadukkaimilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla. Lisää tuotteitamme  ja meistä munax.fi

Tuotteemme valmistetaan suoraan suomalaisilta tiloilta kerätyistä kananmunista.  Kananmunatuotteemme ovat aidoista, puhtaista salmonellavapaista kananmunista valmistettuja ja siksi sopivat koko perheelle. Toimitilamme sijaitsevat Laitilassa, missä valmistus tapahtuu hygieenisissä tiloissa, tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.

Lisätietoja tuotteistamme löydät >> Tuotteet-osiosta

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Klikkaa plussasta avoin työpaikka auki ja pistä hakemuksesi tulemaan.

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Etsimme yhdistelmäajoneuvon kuljettajaa elintarvikeajoon

Toimenkuvaasi kuuluu elintarvikkeiden kuljettaminen. Työstä suoriutumisen edellytyksenä on aikaisempi kokemus yhdistelmä ajoneuvosta, aito kiinnostus työn tekemiseen sekä innostunut ote, sekä ammatillista taitoa käsitellä niin kalustoa kuin kuljetettavia tuotteita.

Työn suorittamisen edellytykset;

-Aikaisempi kokemus yhdistelmäajoneuvoista
-Digitaalinen kuljettajakortti
-Ammattipätevyys
-Reipas ote työhön
-Kokemus elintarvikekuljetuksista katsotaan eduksi

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 10.6.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@munax.fi

Lisätietoja Petri Virtanen, Tel. +358 (0)2 858 3421

Elintarviketyöntekijä/prosessipuhdistus - YÖTYÖ - myös kesätyöntekijälle

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄ/PROSESSIPUHDISTUS – YÖTYÖ 

Haemme elintarviketyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen innokkaaseen ja eteenpäin katsovaan organisaatioon.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työtehdään yötyönä.

Työskentelet sujuvasti erilaisten koneiden ja laitteiden kanssa ja olet tarkka työssäsi. Aikaisempi kokemus elintarvikealalta sekä ymmärrys hygieniasäännöksistä katsotaan eduksi, mutta innostunut asenne on ensisijainen vahvuutesi!

Työtehtäviin kuuluu huolehtia laitteistamme ja suorittaa prosessipesut yön aikana.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen vahvan brändin omaavassa yrityksessämme, joka on sitoutunut oppimiseesi ja kehitykseesi. Saat mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja itsenäisissä työtehtävissä, jossa pääset käyttämään organisointikykyäsi. Käytössämme on alan laadukkaimmat ja alan nykyaikaisimmat laitteet.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen hakemukset@munax.fi
Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti tulemaan, sillä aloitamme haastattelut heti hakemusten saapuessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Petri Varjonen  puh. 040 7478567

Sähkö-/automaatioasentaja

Sähkö-/automaatioasentaja, Munax Oy, Laitila

Haemme nyt modernin tehtaamme kunnossapitoon sähkö-/automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat prosessi- ja talotekniikan asennus-, kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt.

Sinulta odotamme
– tehtävään soveltuvaa koulutusta
– aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
– positiivista asennetta
– hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
– oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta
– tinkimätöntä työturvallisuusasennetta
– joustavuutta

Lisäksi katsomme eduksesi aiemman kokemuksen elintarviketeollisuudesta ja mekaanisista asennuksista sekä hyvän fyysisen kunnon.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän uudessa modernissa tehtaassamme sekä osaavan organisaation ja huoltotiimin tuen. Työtä voi tehdä liukumatyönä eli voit määritellä omaa työaikaasi. Työyhteisömme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, tule mukaan huipputyyppien joukkoon.

Haemme myös mekaanista asentajaa kunnossapitoon!

Lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Ari Honkakangas, puh. 044 432 1089 tai ari.honkakangas@munax.fi.

Mekaaninen asentaja

Mekaanista asentajaa, Munax Oy, Laitila

Haemme modernin tehtaamme kunnossapitoon Mekaanista asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu prosessi- ja talotekniikan laitteiden asennus-, kunnossapito ja ennakkohuoltotyöt.

Tehtävistä suoriutuminen vaatii:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta vastaavista töistä
  • Positiivista asennetta sekä vuorovaikutustaitoja
  • Oma-aloitteisuutta sekä tarkkuutta
  • Englanninkielen taitoa
  • Tiimityötaitoa
  • Joustavuutta
  • Tinkimätöntä työturvallisuusasennetta

Eduksi katsomme:

  • Aiempaa kokemusta työskentelystä elintarviketeollisuudessa
  • Hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän uudessa modernissa tehtaassamme sekä osaavan organisaation ja huoltotiimin tuen. Työtä voi tehdä liukumatyönä eli voit määritellä omaa työaikaasi. Työyhteisömme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, tule mukaan huipputyyppien joukkoon.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Ari Honkakangas, puh. 044 432 1089 tai ari.honkakangas@munax.fi

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland