Avoimet työpaikat Munax Oy:ssä

kananmunakennot

Munax Oy on Laitilassa toimiva täyden palvelun kananmunatalo. Vuonna 2003 perustettu Munax on noussut kasvavaksi ja innovatiiviseksi elintarvikeyritykseksi. Vuonna 2018 Munaxin liikevaihto oli 44 miljoonaa euroa. Meillä työskentelee 90 työntekijää. 

Munax toimii vähittäiskaupassa, Food Servicessä ja elintarviketeollisuudessa.  Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Munax Smoothiet, salattiin sopivan kypsennetyn Salaattivalkuainen – Proegg Valkuaisen. Meiltä löytyy myös kaikki perinteiset kananmunat Laitilan Kanatarhan -tuotemerkin alta. Tuotteiden valmistus tapahtuu alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla. Lisää tuotteitamme  ja meistä munax.fi

Tuotteemme valmistetaan suoraan suomalaisilta tiloilta kerätyistä kananmunista.  Kananmunatuotteemme ovat aidoista, puhtaista salmonellavapaista kananmunista valmistettuja ja siksi sopivat koko perheelle. Toimitilamme sijaitsevat Laitilassa, missä valmistus tapahtuu hygieenisissä tiloissa, tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.

Lisätietoja tuotteistamme löydät >> Tuotteet-osiosta

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-palvelut sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Klikkaa plussasta avoin työpaikka auki ja pistä hakemuksesi tulemaan.

Vuoronvetäjä

Vuoronvetäjän tehtävä on omalla työllään ja esimerkillään saada vuoro toimimaan tehokkaasti. Sinun tehtäväsi on huolehtia, että tilaukset tulevat täytettyä ja tiiminä pysytte aikataulussa.

Työ on 3-vuorotyötä 5 päivänä viikossa. Haemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja tarjoamme työpaikan laadukkaiden tuotteiden parissa siistissä ja modernissa työympäristössä.

Tukenasi on työnjohtaja ja muu osaava organisaatio.

Arvostamme:

  • jämäkkää otetta työhön
  • teknistä ymmärrystä ja silmää
  • englanninkielentaitoa
  • kokemusta tiimivetäjänä toimimisesta
  • järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä
  • pakkauskone ja robottien käyttökokemusta

Laita hakemuksesi hakemukset@munax.fi viimeistään 29.9.2019. Aloitamme haastattelut hakemusten saapuessa, joten ethän viivyttele.

Toimipisteesi sijaitsee Laitilassa.

Lisätietoja: tuotantojohtaja Petri Varjonen puh. 040 7478567 petri.varjonen@munax.fi

Elintarviketyöntekijöitä

Työtehtäviisi elintarviketyöntekijänä kuuluvat elintarvikkeiden valmistukseen kuluvat monipuoliset eri vaiheet kuten pastörointiprosessin valvominen ja suunnittelu, pakkauskoneen käyttö, laaduntarkkailu ja tarvittavien analyysien ottaminen sekä niiden raportointi.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta elintarvikealalta. Kuitenkin alalle suuntautuvaa koulutusta enemmän arvostamme reipasta ja innostunutta asennetta sekä kiinnostusta ja osaamista työskennellä erilaisten koneiden kanssa. Omaat hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Olet toimeen tarttuva ja haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka tehokkaasti ja huolellisesti. Pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi kiireenkin keskellä ja vuorotyöskentely, tarvittaessa myös 3-vuoro, sopii sinulle. Pastörointikokemus luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa asiakasyrityksessämme. Pääset monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin, jossa saat käyttää organisointikykyäsi. Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista ja avuliasta tiimiä. Tehtävään saat perehdytyksen ja työsuhteeseesi ja oppimiseesi sitoutuvan yrityksen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@munax.fi

Elintarviketyöntekijöitä pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Haemme elintarviketyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen innokkaaseen ja eteenpäin katsovaan organisaatioon.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Viikoittainen työaika on 37,5h ja työtä tehdään 2-vuorossa.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimihenkisyyttä sekä innokkuutta monipuolisia työtehtäviä kohtaan. Haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka johdonmukaisesti ja laadukkaasti. Työskentelet sujuvasti erilaisten koneiden ja laitteiden kanssa ja olet tarkka työssäsi. Aikaisempi kokemus elintarvikealalta sekä ymmärrys hygieniasäännöksistä katsotaan eduksi, mutta innostunut asenne on ensisijainen vahvuutesi!

Työtehtäviin sisältyvät elintarvikkeiden valmistustehtävät jalostamo-osastolla, näytteiden otto ja laaduntarkkailu.  Työssäsi käytät päivittäin erilaisia koneita mm. pakkauskonetta, osallistut pakkausprosessin valvontaan sekä tapahtumien kirjaamiseen. Työssäsi työskentelet osana muuta tiimiä ja osallistut omien tehtävien ohessa myös muihin tuotantoon liittyviin tehtäviin.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen vahvan brändin omaavassa yrityksessämme, joka on sitoutunut oppimiseesi ja kehitykseesi. Saat mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja itsenäisissä työtehtävissä, jossa pääset käyttämään organisointikykyäsi. Tarjoamme mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen nykyaikaisessa ja innovatiivisessa työympäristössä sekä kannustavan ja iloisen työyhteisön tuen. Käytössämme on alan laadukkaimmat ja alan nykyaikaisimmat laitteet.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@munax.fi

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Kesätyö

Haemme nyt kesätyöntekijöitä Munax Oy:lle monipuolisiin elintarvikealan tehtäviin. Työt alkavat toukokuun alussa sopimuksen mukaan ja päättyvät heinä/elokuussa 2019. Viikoittainen työaika on 37,5h ja työtä tehdään 2-vuorossa. Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Työ sopii sinulle, jos olet kiinnostunut elintarvikealasta ja haluat kerryttää alan työkokemusta. Pidät monipuolisesta sekä toiminnan täyteisestä työnkuvasta ja työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Olet työntekijänä tunnollinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Aikaisempi kokemus koneiden käytöstä teollisuudessa katsotaan eduksi. Työtehtäviisi kuuluvat elintarvikkeiden valmistus- ja pakkaustehtävät, kuten pakkaamokoneiden käyttö ja tarkkailu, näytteiden otto sekä muut tuotantoon liittyvät työtehtävät.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä sekä kehittää osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä vahvan brändin omaavassa asiakasyrityksessämme. Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista ja avuliasta tiimiä. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen.

Lähetä hakemuksesi hakemukset@munax.fi 24.3.2019 mennessä.