Avoimet työpaikat Munax Oy:ssä

Munax Oy on ympäristöasiat huomioon ottava ja vastuullisesti toimiva elintarviketalo. Olemme vieneet kananmunan tuotekehityksen uudelle tasolle. Valmistamme tuotteet Suomessa, suomalaisten perhetilojen kananmunista. Kananmunia ja munatuotteitamme löytää vähittäiskaupasta, Food Servicesta ja teollisuuden raaka-aineista. Tuotteemme valmistetaan niin kotimaan kuin vientimarkkinoille. Työllistämme 100 henkilöä ja vuonna 2020 liikevaihtomme oli 45 miljoonaa. Munax Oy on perustettu vuonna 2003 ja tällä hetkellä meillä on kolme toimipistettä, päätoimipiste Laitilassa ja muut yksiköt Kustavissa ja Mynämäellä. Munax Oy on osa pohjoismaista DANÆG-konsernia.

Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Munax Smoothiet, salattiin sopivan kypsennetyn Salaattivalkuainen – Proegg Valkuaisen. Meiltä löytyy myös kaikki tuotantotavan mukaiset kananmunat Laitilan Kanatarhan -tuotemerkin alta. Tuotteiden valmistus tapahtuu alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla. Lisää tuotteitamme  ja meistä munax.fi

Tuotteemme valmistetaan suoraan suomalaisilta tiloilta kerätyistä kananmunista.  Kananmunatuotteemme ovat aidoista, puhtaista salmonellavapaista kananmunista valmistettuja ja siksi sopivat koko perheelle. Kaikki toimitilamme on uudet, modernit ja ympäristöä säästävät. Elintarvikkeiden valmistus tapahtuu hygieenisissä tiloissa, tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.

Lisätietoja tuotteistamme löydät >> Tuotteet-osiosta

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-palvelut sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Klikkaa plussasta avoin työpaikka auki ja pistä hakemuksesi tulemaan.

Laitilan toimipiste / Varasto-/lähettämötyöntekijä

Etsimme Laitilan tuotantolaitoksellemme vakituiseen työsuhteeseen

VARASTO-/LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ

Varastotyöntekijänä työskentelet monipuolisissa logistiikan ja varastonhallinnan työtehtävissä, joihin kuuluvat mm. saapuvan tavaran vastaanotto ja purku sekä tuotteiden keräily varastosta ja myyntitilausten lähettäminen. Työtehtäviin kuuluvat myös sähköisen varastojärjestelmän ylläpito sekä rahtikirjojen valmistelu. Viikoittainen työaika on 37,5 h ja työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa.

Työ sopii sinulle, jos olet kiinnostunut logistiikasta ja varastonhallinnasta, pidät monipuolisesta sekä toiminnan täyteisestä työnkuvasta ja työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Olet työskentelytavaltasi tarkka ja huolellinen sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävissä tulet lisäksi tarvitsemaan paineensietokykyä ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Katsomme eduksesi myös trukinajokokemuksen sekä hygieniapassin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa varastonhallinnan tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tulet työskentelemään osana osaavaa ja tiivistä varastotiimiämme, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, haethan paikkaa pikimmiten, sillä alamme käymään hakemuksia läpi jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä Tuotantojohtaja Petri Varjonen 040 747 8567. Haethan paikkaa kuitenkin viimeistään 7.4.2021. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Merkitse viitteeksi ”Varastotyöntekijä Laitila”.

Laitilan toimipiste / Tuotekehittäjä/Laadunvarmistaja

Etsimme Laitilan tuotantolaitoksen yhteydessä toimivaan tuotekehitysyksikköömme

TUOTEKEHITTÄJÄÄ/LAADUNVARMISTAJAA

Etsimme nyt omaan tuotekehitystiimiimme vahvistukseksi uutta innovatiivista ja innostunutta tekijää, joka syttyy uusien tuotteiden kehittämisestä, olemassa olevien tuotteiden jalostamisesta ja tuotannon laadun varmistamisesta. Olemme oman toimialamme edelläkävijä Suomessa ja tarjoamme uniikin toimintaympäristön ja monipuoliset työmahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen.

Tehtävänkuva rakentuu sekä tuotekehittäjän että laadunvarmistajan monipuolisista työtehtävistä. Tuotekehittäjänä osallistut aktiivisesti koko tuotekehitysprosessiin aina ideasta tuotteen tuotantoon vientiin asti. Laadunvarmistajana työskentelet mikrobiologian parissa ja valvot elintarviketurvallisuuden toteutumista. Työtehtävät nivoutuvat toiminnassamme luontevasti yhteen ja tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti molempien toimintojen parissa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa elintarvikealan koulutusta, esim. elintarvikealan insinööri (AMK) tai vastaava tutkinto. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo pidempään elintarviketeollisuudessa työskennellyt moniosaaja. Työnkuva tullaan rakentamaan valittavan henkilön osaamisten mukaan. Tärkeintä on hallita elintarviketekniikan ja mikrobiologian perusteet sekä omata ymmärrystä elintarvikealan tuotantoprosesseista sekä toimialasta yleisesti. Katsomme eduksesi kaikenlaisen kokemuksen elintarviketeollisuudesta sekä erityisesti tuotekehityksen ja laadunvarmistuksen työtehtävistä. Työtehtävissä menestyminen edellyttää sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa.

Odotamme, että olet idearikas ja avoin sekä uskallat tuoda oman näkemyksesi esille rakentavasti eri tilanteissa. Luovuuden ja idearikkaan uusien asioiden kokeilun rinnalla työtehtävä vaatii kykyä järjestelmälliseen työskentelyyn, sillä projektiluontoiseen työtehtävään liittyy olennaisena osana muuttuvien tekijöiden hallinta ja suunnitelmallinen projektien loppuun saattaminen.

Tarjoamme paikan dynaamisessa ja tiiviissä tuotekehitystiimissä, jossa työtä tehdään itsenäisesti yhteistyössä tiimin kanssa. Saat kaikkeen tekemiseen osaavan ja tukevan tiimin tuen, joten meillä et tule jäämään asioiden kanssa yksin. Olemme jatkuvasti kehittyvä toimija ja toivomme, että olet tottunut aktiiviseen työtahtiin ja pystyt toimimaan laadukkaasti myös paineen alla.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, haethan paikkaa pikimmiten, sillä alamme käymään hakemuksia läpi jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä Laatu- ja tuotekehityspäällikkö Emma Mäkelä 0414368152 (tavoitettavissa arkisin 9.00–14.00). Haethan paikkaa kuitenkin viimeistään 26.3.2021. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Merkitse viitteeksi ”Tuotekehittäjä”.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Kesätyöpaikat 2021

Tarjoamme tänäkin kesänä monipuolisia kesäsijaisuuksia elintarvikealan työtehtävissä. Meillä voit työskennellä elintarviketyöntekijänä monipuolisissa valmistustehtävissä tai erilaisten elintarvikkeiden pakkaajana. Tarjoamme myös erilaisia tukitoimintojen tehtäviä.

Työ sopii sinulle, jos olet kiinnostunut elintarvikealasta ja haluat kerryttää alan työkokemusta. Pidät monipuolisesta sekä toiminnantäyteisestä työnkuvasta ja työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Olet työntekijänä tunnollinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme elintarvike- tai prosessialan opintoja tai aikaisempaa työkokemusta tuotannon työtehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on innokkuutesi ja motivaatiosi oppia uutta!

Kesätyöpaikkamme antavat sinulle hyvää työkokemusta, olet sitten alan opiskelija, alalle aikova tai haluat saada kokemusta teollisuudessa työskentelystä. Kesäkauden jälkeen voi olla mahdollisuus työllistyä osa-aikaisesti, esim. joustavasti opiskelujen ohessa.

Tänä kesänä etsimme reippaita kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

Elintarviketyöntekijöitä  monipuolisiin valmistus- ja pakkaustehtäviin sekä pakkaajia erilaisiin tehtäviin pakkauslinjastolla. Lisäksi etsimme laitoshuoltajaa monipuolisiin siivous- ja pyykkihuollon tehtäviin, kennopesulinjastonhoitajaa korkeapainepesutehtäviin sekä kesätyöntekijää taloushallinnon tehtäviin.

Kaikki kesätyöpaikat ovat kokoaikaisia työsuhteita, joissa työtä tehdään 37,5h/vko. Tuotannon työtehtävät ovat pääsääntöisesti 2-vuorotyötä (aamu- ja iltavuoro). Töitä on tarjolla koko kesäkaudelle, aina toukokuun alusta elokuun loppuun.

Lähetä kesätyöhakemuksesi meille sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@munax.fi

Hakuaika kesätyöpaikkoihin on päättynyt.