Avoimet työpaikat Munax Oy:ssä

Munax Oy on ympäristöasiat huomioonottava ja vastuullisesti toimiva elintarviketalo. Olemme vieneet kananmunan tuotekehityksen uudelle tasolle. Valmistamme tuotteet Suomessa, suomalaisten perhetilojen kananmunista. Kananmunia ja munatuotteitamme löytää niin vähittäiskaupasta, Food Servicesta kuin teollisuuden raaka-aineista. Tuotteemme valmistetaan niin kotimaan kuin vientimarkkinoille. Työllistämme 100 henkilöä ja vuonna 2019 liikevaihtomme oli 45 miljoonaa.

Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Munax Smoothiet, salattiin sopivan kypsennetyn Salaattivalkuainen – Proegg Valkuaisen. Meiltä löytyy myös kaikki tuotantotavan mukaiset kananmunat Laitilan Kanatarhan -tuotemerkin alta. Tuotteiden valmistus tapahtuu alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla. Lisää tuotteitamme  ja meistä munax.fi

Tuotteemme valmistetaan suoraan suomalaisilta tiloilta kerätyistä kananmunista.  Kananmunatuotteemme ovat aidoista, puhtaista salmonellavapaista kananmunista valmistettuja ja siksi sopivat koko perheelle. Toimitilamme sijaitsevat Laitilassa, missä valmistus tapahtuu hygieenisissä tiloissa, tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.

Lisätietoja tuotteistamme löydät >> Tuotteet-osiosta

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-palvelut sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Klikkaa plussasta avoin työpaikka auki ja pistä hakemuksesi tulemaan.

Graafinen suunnittelija Laitilaan

Meneekö kuvailusi itsestäsi näin? Olen kokenut markkinoinnin ja viestinnän toteuttaja, luova, idearikas eteenpäin katsova ja nautin haasteista. Kiireinen tahti pitää minut liekeissä ja vaihteleva toimenkuva on osa unelmaduunia. Tämän lisäksi olen iloinen ja positiivinen persoona. Innostan mielelläni muita ja olen todellinen tiimipelaaja.  Jos vastasit kyllä, laita hakemuksesi palkkatoiveineen hakemukset@munax.fi. Graafisen suunnittelijan paikka on avoinna Laitilassa. Voit hakea kokopäiväiseksi tai sitten ehdottaa itseäsi projektityöntekijäksi, mutta niin, että olet sovitun ajan kuukausipalkalla töissä meillä. Työpisteesi sijaitsee molemmissa tapauksissa Laitilassa. Viihtyisissä ilmastoiduissa toimistossa.

Odotamme sinulta vahvaa grafiikka- ja taitto-ohjelmien sekä kuvankäsittelyn osaamista sekä vahvaa englannin kielen taitoa. Tehtäväsi tulee olemaan monipuolinen sisältäen brändin rakentamista, ideointia ja vauhdikasta tekemistä yhdessä tiimin kanssa. Pääset jättämään jälkesi upeisiin kotimaisiin kananmunatuotteisiin.
Me olemme innostavan ilmapiirin yritys ja kasvamme kovaa vauhtia niin kotimaan kuin ulkomaan markkinoilla. Munax Oy on vuonna 2003 perustettu innovatiivinen ja kehittyvä elintarviketalo Laitilassa, liikevaihdon vuonna 2019 ollessa 45 miljoonaa euroa. Toimipisteesi sijaitsee Laitilassa ja olet osana markkinointi- ja viestintätiimiä.

 

Lisätietoja: www.munax.fi

Haku 27.7.2020 mennessä. Lähetä hakemuksesi kuitenkin pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut heti hakemuksien saavuttua.

Tiedustelut: markkinointi- ja viestintäjohtaja Lisa Savola
lisa.savola@munax.fi tai 0503428668

Kustavin toimipiste / Avoin hakemus uuteen toimipisteeseen

Olemme avaamassa Laitilan toimipisteen rinnalle uuden huippumodernin tuotantolaitoksen Kustaviin, jossa tuotanto pyörähtää käyntiin arviolta loppukesällä 2020! Tuotteiden valmistus tulee tapahtumaan alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla tuotantokäyttöön uudistetuissa toimitiloissa!

Olemme aloittaneet rekrytoinnit uuteen toimipisteeseen. Etsimme joustavia ja positiivisen asenteen omaavia tekijöitä monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin, niin tuotantotyöhön kuin tuotannon tukitoimintoihin!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, laita meille avoin hakemus, jossa kerrot omasta osaamisestasi ja vahvuusalueistasi.

Lisätietoja tulevista tehtävästä antaa hr-koordinaattori Satu Välimäki, puh 040 535 9058 (tiistai-perjantai klo 9-15).

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Merkitse viitteeksi ”Kustavi”.

Kustavin toimipiste / Sähkö- ja automaatioasentaja

Olemme avaamassa Laitilan toimipisteen rinnalle uuden huippumodernin tuotantolaitoksen Kustaviin, jossa tuotanto pyörähtää käyntiin arviolta loppukesällä 2020! Tuotteiden valmistus tulee tapahtumaan alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla tuotantokäyttöön uudistetuissa toimitiloissa!

Haemme nyt Kustavin uuteen toimipisteeseen sähkö-/automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset prosessi- ja talotekniikan asennus-, kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt. Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden olla mukana käynnistämässä uutta tuotantolaitosta ja luomassa tehokkaita ja toimivia uusia toimintatapoja.

Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa omiin työtehtäviisi, kunnossapidon organisointiin sekä oman urapolun luomiseen Munaxilla. Pääset itse vaikuttamaan omaan työnkuvaasi sekä rutiineihin. Vastaat itsenäisesti Kustavin toimipisteen kunnossapidon tehtäväkentästä tukenasi Laitilan toimipisteen ammattitaitoinen kunnossapito-organisaatio.

Työ sopii sinulle, jos viihdyt itsenäisissä ja vastuullisissa työtehtävissä. Työskentelet luontevasti kunnossapidon eri osa-alueilla ja myös rutiininomaiset mekaanisen asennuksen työt onnistuvat. Olet omatoiminen ja tarkka työssäsi sekä sitoutunut työtehtäviisi. Haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka laadukkaasti ja vastuullisesti. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, sekä joustavaa ja positiivista tekemisen meininkiä. Lisäksi katsomme eduksesi hyvän käytännön englannin kielen hallinnan sekä kokemuksen elintarviketeollisuudesta. Tinkimätön työturvallisuusasenne on ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, haethan paikkaa pikimmiten, sillä alamme käymään hakemuksia läpi jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa hr-koordinaattori Satu Välimäki, puh 040 535 9058 (tiistai-perjantai klo 9-15). Haethan paikkaa kuitenkin viimeistään 21.6.2020. Hakuaikaa on jatkettu!

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Merkitse viitteeksi ”sähkö- /automaatioasentaja”.

Kustavin toimipiste / Elintarviketyöntekijä

Olemme avaamassa Laitilan toimipisteen rinnalle uuden huippumodernin tuotantolaitoksen Kustaviin, jossa tuotanto pyörähtää käyntiin arviolta loppukesällä 2020! Tuotteiden valmistus tulee tapahtumaan alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla tuotantokäyttöön uudistetuissa toimitiloissa!

Haemme nyt Kustavin uuteen toimipisteeseen elintarviketyöntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin käynnistämään uutta tuotantolaitosta ja seuraamaan sen kehitysvaiheita tulevaisuudessa. Meillä pääset näkemään kananmunavalmistuksen koko ketjun ja olet aitiopaikalla seuraamassa mihin kananmunatuotteemme vielä kehittyvät.

Elintarviketyöntekijänä työtehtäväsi koostuvat pääasiassa monipuolisista valmistus- ja pakkaustehtävistä, kuten tuotantokoneiden käyttö ja tarkkailu, näytteiden otto sekä muut elintarvikkeiden valmistukseen liittyvät tehtävät. Työtehtäviin sisältyy lisäksi vaihtelevasti tuotannon tukitoimintojen työtehtäviä, ja pääsetkin näkemään monipuolisesti koko tuotantolaitoksen toimintaympäristön varsinaisten tuotannon työtehtävien lisäksi. Viikoittainen työaika on 37,5 h ja työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa (aamuvuoro ja iltavuoro).

Työ sopii sinulle, jos viihdyt itsenäisissä työtehtävissä. Työskentelet luontevasti tuotantolaitteiden kanssa ja myös rutiininomaiset työt onnistuvat. Olet omatoiminen ja tarkka työssäsi sekä sitoutunut työtehtäviisi. Et suhtaudu eriarvoisesti erilaisiin työtehtäviin vaan haluat saattaa kaikki aloittamasi tehtävät loppuun saakka laadukkaasti ja vastuullisesti. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, sekä joustavaa ja positiivista tekemisen meininkiä. Lisäksi katsomme eduksesi hyvän käytännön englannin kielen hallinnan.

Aiempi työkokemus teollisuusympäristössä työskentelystä ja elintarvikeosaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Me koulutamme sinut tehtävääsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa tuotannon tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen innovatiivisessa työympäristössä, sekä kannustavan ja iloisen tuotantotiimin tuen.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, haethan paikkaa pikimmiten, sillä alamme käymään hakemuksia läpi jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa hr-koordinaattori Satu Välimäki, puh 040 535 9058 (tiistai-perjantai klo 9-15). Haethan paikkaa kuitenkin viimeistään 21.6..2020.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Merkitse viitteeksi ”Elintarviketyöntekijä Kustavi”.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Kesätyöpaikat

Tarjoamme joka kesä monipuolisia kesäsijaisuuksia erilaisissa elintarvikealan työtehtävissä. Meillä voit työskennellä elintarviketyöntekijänä monipuolisissa valmistustehtävissä tai erilaisten elintarvikkeiden pakkaajana. Tarjoamme myös erilaisia tukitoimintojen tehtäviä.

Kesätyöpaikat kaudelle 2020 on täytetty. Seuraavan kesän rekrytoinnit aloitetaan alkuvuonna.