Avoimet työpaikat Munax Oy:ssä

kananmunakennot

Munax Oy on vuonna 2003 perustettu, Suomen innovatiivisin kananmunatalo. Munaxilla työskentelee 80 työntekijä, liikevaihdon vuonna 2016 ollessa 34 miljoonaa euroa. Munax toimii vähittäiskaupassa, Food Servicessä ja teollisuuden puolella. Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Proegg Smoothiet, salattiin sopivan kypsennetyn Proegg Valkuaisen ja uusimpana Munax Sinkku -välipalatuote. Meiltä löytyy myös kaikki perinteiset kananmunat Laitilan Kanatarhan -tuotemerkin alta. Lisää tuotteitamme  ja meistä www.munax.fi

Tuotteemme valmistetaan suoraan suomalaisilta tiloilta kerätyistä kananmunista ja rahat palautuvat takaisin suomalaiseen maaseutuun. Kananmunatuotteemme ovat aidoista, puhtaista salmonellavapaista kananmunista valmistettuja ja siksi sopivat koko perheelle. Toimitilamme sijaitsevat Laitilassa, missä valmistus tapahtuu hygieenisissä tiloissa, tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.

Lisätietoja tuotteistamme löydät >> Tuotteet-osiosta

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Klikkaa plussasta avoin työpaikka auki ja pistä hakemuksesi tulemaan.

Kesätyö Kananmunalähettiläs

KESÄTYÖ: KANANMUNALÄHETTILÄS

Kesäksi Kananmunalähettilääksi? Oletko hyvä myymään, dynaaminen, idearikas ja rakastat olla esillä ja äänessä. Etsimme kesäksi promotyöntekijää, joka osaa myös tuottaa mukaansatempaavaa ja kiinnostavaa sisältö sosiaalisen median kanaviin. Olet idearikas ja energinen persoona. Tunnet somekanavien mahdollisuudet ja osaat hyödyntää niitä. Et pelkää esiintymistä. Työssäsi liikut paljon tehden promokeikkoja ruokakaupoissa, mutta jotkut päivät vietät tuottaen sisältöä sosiaaliseen mediaan. Voit asua Helsingissä tai Turussa. Liikkuminen tapahtuu meiltä saadun promoauton kanssa.

Tarjoamme

 • Kesätyön kesä – heinä tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuuden tehdä jo nyt keväällä viikonlopputöitä.
 • Kuukausipalkan kesäksi.
 • Loistavat, laadukkaat, proteiinipitoiset kotimaiset tuotteet
 • Sisällön tuottamiseen tarvittavat välineet
 • Promoauton käyttöösi

Odotamme sinulta

 • Ajokorttia
 • innostunutta ja myyvää otetta
 • hyvää suullista ilmaisua ja sujuvaa tekstiä
 • Visuaalista silmää valokuvien ottamiseen someen.

Hakeminen

Lähetä kuvallinen hakemus palkkatoiveineen hakemukset@munax.fi viimeistään 31.3.2018 mennessä. Laita viestin aihekenttään Kananmunalähettiläs.

Lisätiedustelut: Markkinointi- ja viestintäjohtaja Lisa Savola, puh. 0503428668

Elintarviketyöntekijä

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄ

Haemme elintarviketyöntekijää Munax Oy:lle Laitilaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen. Työskentely tapahtuu 2-vuorossa ja keskimääräinen työaika on 37,5h / viikko.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta elintarvikealalta. Kuitenkin alalle suuntautuvaa koulutusta enemmän arvostamme reipasta ja innostunutta asennetta sekä kiinnostusta ja osaamista työskennellä erilaisten koneiden kanssa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Olet toimeen tarttuva ja haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka tehokkaasti ja huolellisesti.

Työtehtäviisi elintarviketyöntekijänä kuuluvat elintarvikkeiden valmistukseen kuluvat monipuoliset eri vaiheet kuten tuotteiden valmistus, pakkauskoneen käyttö, laaduntarkkailu ja tarvittavien analyysien ottaminen sekä niiden raportointi. Lisäksi työhösi kuuluu tuotannon prosessilaitteiden puhdistus tehtävät.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa asiakasyrityksessämme. Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista ja avuliasta tiimiä. Tehtävään saat perehdytyksen ja työsuhteeseesi ja oppimiseesi sitoutuvan yrityksen.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi haethan paikkaa pikimmiten- alamme käymään hakemuksia läpi heti hakuprosessin alettua!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen hakemukset@munax.fi
Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti tulemaan, sillä aloitamme haastattelut heti hakemusten saapuessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Petri Varjonen  puh. 040 7478567

Elintarviketyön osaaja/pastöroitsija

Elintarviketyöntekijä/pastöroitsija, Munax Oy, Laitila

Haemme kasvavaan joukkoomme elintarvikevalmistuksen ammattilaista. Edellytämme elintarvikeymmärrystä ja vankkaa kokemusta. Olet reipas ja nopealiikkeinen etkä myöskään epäröi tarttua toimeen. Luonteeltasi olet sosiaalinen ja määrätietoinen. Tarjoamme pitkäaikaista haasteellista työtä ja innokkaan eteenpäin katsovan työyhteisön.

-sinulla on koulutusta tai kokemusta elintarviketyöstä
-pastörointikokemus luetaan eduksi
-omaat elintarvikeymmärrystä
-olet reipas ja oma-aloitteinen / olet joustava

Lähetä hakemuksesi heti tulemaan, sillä aloitamme haastattelut heti hakemuksien saavuttua hakemukset@munax.fi

Lisätietoja tuotantojohtaja Petri Varjonen puh. 040 7478567

Sähkö-/automaatioasentaja

Sähkö-/automaatioasentaja, Munax Oy, Laitila

Haemme nyt modernin tehtaamme kunnossapitoon sähkö-/automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat prosessi- ja talotekniikan asennus-, kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt.

Sinulta odotamme
– tehtävään soveltuvaa koulutusta
– aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
– positiivista asennetta
– hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
– oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta
– tinkimätöntä työturvallisuusasennetta
– joustavuutta

Lisäksi katsomme eduksesi aiemman kokemuksen elintarviketeollisuudesta ja mekaanisista asennuksista sekä hyvän fyysisen kunnon.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän uudessa modernissa tehtaassamme sekä osaavan organisaation ja huoltotiimin tuen. Työtä voi tehdä liukumatyönä eli voit määritellä omaa työaikaasi. Työyhteisömme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, tule mukaan huipputyyppien joukkoon.

Haemme myös mekaanista asentajaa kunnossapitoon!

Lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Ari Honkakangas, puh. 044 432 1089 tai ari.honkakangas@munax.fi.

Mekaaninen asentaja

Mekaanista asentajaa, Munax Oy, Laitila

Haemme modernin tehtaamme kunnossapitoon Mekaanista asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu prosessi- ja talotekniikan laitteiden asennus-, kunnossapito ja ennakkohuoltotyöt.

Tehtävistä suoriutuminen vaatii:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • kokemusta vastaavista töistä
 • Positiivista asennetta sekä vuorovaikutustaitoja
 • Oma-aloitteisuutta sekä tarkkuutta
 • Englanninkielen taitoa
 • Tiimityötaitoa
 • Joustavuutta
 • Tinkimätöntä työturvallisuusasennetta

Eduksi katsomme:

 • Aiempaa kokemusta työskentelystä elintarviketeollisuudessa
 • Hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän uudessa modernissa tehtaassamme sekä osaavan organisaation ja huoltotiimin tuen. Työtä voi tehdä liukumatyönä eli voit määritellä omaa työaikaasi. Työyhteisömme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, tule mukaan huipputyyppien joukkoon.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Ari Honkakangas, puh. 044 432 1089 tai ari.honkakangas@munax.fi

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland