Avoimet työpaikat Munax Oy:ssä

Munax Oy on ympäristöasiat huomioon ottava ja vastuullisesti toimiva elintarviketalo. Olemme vieneet kananmunan tuotekehityksen uudelle tasolle. Valmistamme tuotteet Suomessa, suomalaisten perhetilojen kananmunista. Kananmunia ja munatuotteitamme löytää vähittäiskaupasta, Food Servicesta ja teollisuuden raaka-aineista. Tuotteemme valmistetaan niin kotimaan kuin vientimarkkinoille. Työllistämme 100 henkilöä ja vuonna 2020 liikevaihtomme oli 45 miljoonaa. Munax Oy on perustettu vuonna 2003 ja tällä hetkellä meillä on kolme toimipistettä, päätoimipiste Laitilassa ja muut yksiköt Kustavissa ja Mynämäellä. Munax Oy on osa pohjoismaista DANÆG-konsernia.

Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Munax Smoothiet, salattiin sopivan kypsennetyn Salaattivalkuainen – Proegg Valkuaisen. Meiltä löytyy myös kaikki tuotantotavan mukaiset kananmunat Laitilan Kanatarhan -tuotemerkin alta. Tuotteiden valmistus tapahtuu alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla. Lisää tuotteitamme  ja meistä munax.fi

Tuotteemme valmistetaan suoraan suomalaisilta tiloilta kerätyistä kananmunista.  Kananmunatuotteemme ovat aidoista, puhtaista salmonellavapaista kananmunista valmistettuja ja siksi sopivat koko perheelle. Kaikki toimitilamme on uudet, modernit ja ympäristöä säästävät. Elintarvikkeiden valmistus tapahtuu hygieenisissä tiloissa, tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.

Lisätietoja tuotteistamme löydät >> Tuotteet-osiosta

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-palvelut sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Klikkaa plussasta avoin työpaikka auki ja pistä hakemuksesi tulemaan.

Kokoaikainen Pakkauskoneoperaattori Laitilaan

Haemme nyt Laitilan toimipisteeseen nestemäisten kananmunatuotteiden valmistukseen pakkauskoneoperaattoria vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat tuotantokoneiden käyttö, valvonta ja -ohjaus sekä muut monipuoliset tuotannolliset tehtävät kuten tuotannon kirjaukset, pakkausten painon tarkistukset, ph-mittauksia ja pesutehtäviä.

Pakkauskoneoperaattorina vastaat kananmunamassan pakkaamisesta täyttökoneilla ja robotilla. Huolehdit myös tarvittavien analyysinäytteiden ottamisesta sekä laadunvalvonnasta. Tarjoamme työtä laadukkaiden tuotteiden parissa ja siistissä työympäristössä.

Työ sopii sinulle, jos viihdyt itsenäisissä työtehtävissä. Työskentelet luontevasti tuotantolaitteiden kanssa ja myös rutiininomaiset työt onnistuvat. Olet omatoiminen ja tarkka työssäsi sekä sitoutunut työtehtäviisi. Haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka laadukkaasti ja vastuullisesti.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, sekä joustavaa ja positiivista tekemisen meininkiä. Lisäksi katsomme eduksesi käytännön englannin kielen hallinnan.

Aiempi työkokemus teollisuusympäristössä työskentelystä ja elintarvikeosaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Me koulutamme sinut tehtävääsi.

Työ on kokoaikatyötä 37,5h/vko ja työtä tehdään tällä hetkellä kahdessa vuorossa (sinulla tulee olla valmius 3-vuorotyöhön).

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hakemukset@munax.fi
Lisätietoja Petri Varjonen, puh. 040 7478567, petri.varjonen@munax.fi

Kokoaikainen pasöroitsija Laitilaan

Haemme nyt Laitilan toimipisteeseen nestemäisten kananmunatuotteiden valmistukseen pastöroitsijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat tuotantokoneiden valvonta ja -ohjaus sekä muut monipuoliset tuotannolliset tehtävät. Operaattorina vastaat kananmunamassan pastöroinnista nykyaikaisella ja automatisoidulla tuotantolinjalla. Huolehdit myös tarvittavien analyysinäytteiden ottamisesta sekä laadunvalvonnasta.

Tarjoamme työtä laadukkaiden tuotteiden parissa ja siistissä työympäristössä. Meillä pääset näkemään kananmunavalmistuksen koko ketjun ja olet aitiopaikalla seuraamassa mihin kananmunatuotteemme vielä kehittyvät.

Työ sopii sinulle, jos viihdyt itsenäisissä työtehtävissä. Työskentelet luontevasti tuotantolaitteiden kanssa ja myös rutiininomaiset työt onnistuvat. Olet omatoiminen ja tarkka työssäsi sekä sitoutunut työtehtäviisi. Haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka laadukkaasti ja vastuullisesti sekä pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi kiireenkin keskellä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, sekä joustavaa ja positiivista tekemisen meininkiä. Lisäksi katsomme eduksesi aikaisemman pastörointikokemuksen sekä englannin kielen taidon, jolla tulet toimeen työn arjessa.

Aiempi työkokemus teollisuusympäristössä työskentelystä ja elintarvikeosaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Me koulutamme sinut tehtävääsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa tuotannon tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen innovatiivisessa työympäristössä, sekä kannustavan ja iloisen tuotantotiimin tuen. Työ on kokoaikatyötä 37,5h/vko ja työtä tehdään tällä hetkellä kahdessa vuorossa (sinulla tulee olla valmius 3-vuorotyöhön).

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hakemukset@munax.fi
Lisätietoja Petri Varjonen, puh. 040 7478567, petri.varjonen@munax.fi

Kokoaikainen elintarvikelaitos- ja toimistosiivooja Laitilaan

Haluatko olla siivoustiimin vetäjä? Oletko sinä etsimämme siivooja Laitilan toimipisteeseen? Tarjoamme kokoaikaisen työn työhön osallistuvalle elintarvikelaitos- ja toimistosiivouksen tiiminvetäjälle.

Munax Oy hakee reipasta ja tarkkaa siivoojaa vaihtelevaan ja omatoimiseen työhön.

Elintarvikelaitoksen päivittäinen ylläpitosiivous, sosiaalitilojen siivous ja tekstiilihuolto. Vastaat myös tuotantokoneiden ja pintojen puhtaudesta.

Oletko omatoiminen, reipas ja tunnollinen? Vaatimuksena alan koulutus, pesuaineiden ja siivouskoneiden tuntemus ja jonkin verran työkokemusta.
Tehtävässä tarvitaan jonkin verran suomen kielen taitoa. Työ on vuorotyötä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@munax.fi
Lisätietoja Petri Varjonen, puh. 040 7478567, petri.varjonen@munax.fi

Elintarviketyöntekijä Kustavin tuotantolaitokseen

Olemme avanneet uuden huippumodernin tuotantolaitoksen Kustaviin, jonne haemme nyt elintarviketyöntekijää tuotantotiimiin. Tuotteiden valmistus tapahtuu alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla tuotantokäyttöön uudistetuissa toimitiloissa!

Haemme Kustavin tuotantolaitokseen elintarviketyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Meillä pääset näkemään kananmunavalmistuksen koko ketjun ja olet aitiopaikalla seuraamassa mihin kananmunatuotteemme vielä kehittyvät.

Elintarviketyöntekijänä työtehtäväsi:

  • monipuoliset elintarviketeollisuuden valmistus- ja pakkaustehtävät,
  • tuotantokoneiden käyttö ja tarkkailu,
  • näytteiden otto sekä
  • muut elintarvikkeiden valmistukseen liittyvät tehtävät

Työtehtäviin sisältyy lisäksi vaihtelevasti tuotannon työtehtäviä, ja pääsetkin näkemään monipuolisesti koko tuotantolaitoksen toimintaympäristön varsinaisten tuotannon työtehtävien lisäksi.

Työaika tehtävässä on 37,5 h/vko ja työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa (aamuvuoro ja iltavuoro).

Työ sopii sinulle, jos viihdyt itsenäisissä työtehtävissä. Työskentelet luontevasti tuotantolaitteiden kanssa ja myös rutiininomaiset työt onnistuvat. Olet omatoiminen ja tarkka työssäsi sekä sitoutunut työtehtäviisi. Et suhtaudu eriarvoisesti erilaisiin työtehtäviin vaan haluat saattaa kaikki aloittamasi tehtävät loppuun saakka laadukkaasti ja vastuullisesti.  Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, sekä joustavaa ja positiivista tekemisen meininkiä.

Katsomme eduksesi kaikenlainen elintarvikeosaamisen sekä aiemman kokemuksen teollisuusympäristössä työskentelystä mutta ei ole välttämätöntä. Me koulutamme sinut tehtävääsi. Innostuneisuus riittää.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa tuotannon tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen innovatiivisessa työympäristössä, sekä kannustavan ja iloisen tuotantotiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä:  Lisätietoja puhelimitse arkisin klo 12.00-16.00. Kustavin yksikönpäällikkö Jussi Varpula, puh. 040 8365695 tai tuotantojohtaja Petri Varjonen, puh. 040 7478 567.

Hakemukset: Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Merkitse viitteeksi ”Elintarviketyöntekijä Kustavi”.

Sähkö-/automaatioasentaja Laitilan tuotantolaitokseen

Etsimme sähkö-/ automaatioasentajaa Munax Oy:lle Laitilaan vakituiseen työsuhteeseen! Työtehtäviin kuuluvat prosessi- ja talotekniikan asennus-, kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt. Tehtävä edellyttää osaamista mekaanisista asennuksista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa kunnossapidon tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tulet työskentelemään osana osaavaa ja tiivistä huoltotiimiämme, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi.

Työtä tehdään 2-vuorossa. Työ sisältää päivystysvuorojärjestelmän mukaista yöpäivystystä.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian. Rekrytoinnin suorittaa Barona, joten hae paikkaa suoraan Baronan sivuilta eli täältä –>

https://careers.barona.fi/tyopaikka/61279c182661ae0021b1d692/sahko-automaatioasentaja-munax-oy-laitila/

Lisätietoja tarvittaessa antaa Baronan rekrytointikonsultti Pirjo Rouhiainen p. 040 774 7780 (ma-to).

Sähkö-/automaatioasentaja Kustavin tuotantolaitokseen

Etsimme sähkö-/ automaatioasentajaa Munax Oy:lle Kustaviin vakituiseen työsuhteeseen! Työtehtäviin kuuluvat prosessi- ja talotekniikan asennus-, kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt. Tehtävä edellyttää osaamista mekaanisista asennuksista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa kunnossapidon tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tulet työskentelemään osana osaavaa ja tiivistä huoltotiimiämme, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi.

Työtä tehdään tällä hetkellä 1-vuorossa, mutta sinulla tulee olla valmius 2-vuorotyöhön. Työ sisältää päivystysvuorojärjestelmän mukaista yöpäivystystä.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian. Rekrytoinnin suorittaa Barona, joten hae paikkaa suoraan Baronan sivuilta eli täältä –> https://careers.barona.fi/tyopaikka/61279e71c05d850020d396c9/sahko-automaatioasentaja-munax-oy-kustavi/

Lisätietoja tarvittaessa antaa Baronan rekrytointikonsultti Pirjo Rouhiainen p. 040 774 7780 (ma-to).

.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Haku kesän 2021 kesätyöpaikkoihin on päättynyt

Tarjoamme joka kesänä monipuolisia kesäsijaisuuksia elintarvikealan työtehtävissä. Meillä voit työskennellä elintarviketyöntekijänä monipuolisissa valmistustehtävissä tai erilaisten elintarvikkeiden pakkaajana. Tarjoamme myös erilaisia tukitoimintojen tehtäviä.

 

Hakuaika vuoden 2021 kesätyöpaikkoihin on päättynyt.