Avoimet työpaikat Munax Oy:ssä

kananmunakennot

Munax Oy on Laitilassa toimiva täyden palvelun kananmunatalo. Vuonna 2003 perustettu Munax on noussut kasvavaksi ja innovatiiviseksi elintarvikeyritykseksi. Vuonna 2018 Munaxin liikevaihto oli 44 miljoonaa euroa. Meillä työskentelee 90 työntekijää. 

Munax toimii vähittäiskaupassa, Food Servicessä ja elintarviketeollisuudessa.  Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Munax Smoothiet, salattiin sopivan kypsennetyn Salaattivalkuainen – Proegg Valkuaisen. Meiltä löytyy myös kaikki perinteiset kananmunat Laitilan Kanatarhan -tuotemerkin alta. Tuotteiden valmistus tapahtuu alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla. Lisää tuotteitamme  ja meistä munax.fi

Tuotteemme valmistetaan suoraan suomalaisilta tiloilta kerätyistä kananmunista.  Kananmunatuotteemme ovat aidoista, puhtaista salmonellavapaista kananmunista valmistettuja ja siksi sopivat koko perheelle. Toimitilamme sijaitsevat Laitilassa, missä valmistus tapahtuu hygieenisissä tiloissa, tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.

Lisätietoja tuotteistamme löydät >> Tuotteet-osiosta

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-palvelut sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Klikkaa plussasta avoin työpaikka auki ja pistä hakemuksesi tulemaan.

Tuotanto-osaston työnjohtaja/lähiesimies

Haluatko olla näköalapaikalla luomassa uniikkeja ja innovatiivisia elintarvikkeita niin kotimaan kuin vientimarkkinoille?
Haemme kasvavaan joukkoomme elintarvikevalmistuksen ammattilaista. Edellytämme elintarvikeymmärrystä ja arvostamme vankkaa kokemusta. Luonteeltasi olet sosiaalinen ja määrätietoinen. Olet esimiesasemassa, mutta silti valmis hyppäämään vuoroon tilanteen niin vaatiessa. Tarjoamme pitkäaikaista haasteellista työtä ja innokkaan eteenpäin katsovan työyhteisön.  Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Arvostamme:

  • ymmärrystä ja osaamista tuotantoprosessilinjasta ja sen kokonaisvaltaisesta toiminnasta
  • ymmärrystä ja osaamista erilaisien valmistus- ja pakkauskoneiden käytöstä ja toiminnasta
  • teknistä ymmärrystä ja silmää
  • hygienian perusteiden hallitseminen
  • englanninkielentaitoa
  • kokemusta henkilöstön johtamisesta/ tiimivetäjänä toimimisesta
  • järjestelmällisyyttä, täsmällisyyttä, rauhallisuutta
  • ymmärrystä kustannustehokkaasta toiminnasta
  • tuotannon käyttöjärjestelmien hallinta plussaa

Jos sovit kuvakseen, laita hakemuksesi palkkatoiveineen hakemukset@munax.fi viimeistään 9.6.2019. Aloitamme haastattelut hakemusten saapuessa, joten ethän viivyttele.

Toimipisteesi sijaitsee Laitilassa ja olet osana elintarvikeosaajien tiimiä. Kokoaikainen tuotanto-osaston työnjohtajan paikka odottaa hakemustasi.

Tarjoamme henkilökunnallemme hyvät työntekijäedut.

Lähetä hakemuksesi su 9.6.2019 mennessä hakemukset@munax.fi

Lisätietoja: tuotantojohtaja Petri Varjonen puh. 040 7478567 petri.varjonen@munax.fi

Työntekijöitä pakkaamoon: pakkaamotyöntekijä, vuoronvetäjä, lavausrobotin hoitajaa

Pakkaamotyöntekijä: Olet reipas, ahkera ja puhut joko Suomea tai välttävästi englantia. Opetamme sinut työhön, mutta kiinnostus automatiikkaan luetaan hyödyksi. Osa kananmunista pakataan jo robottien avulla, joten pääset näkemään ja oppimaan myös uutta teknologiaa. Hyvä fyysinen kunto katsotaan eduksesi.

Vuoronvetäjä: Olet motivoitunut ja innostunut ohjaamaan ja opastamaan muita. Sinun pitää osata englantia, suomen kieli katsotaan eduksi. Osa kananmunistamme pakataan jo roboteilla, joten ymmärrys ja kiinnostus automatiikkaan helpottaa sinua työssäsi. Pääset näkemään ja oppimaan huipputekniikkaa. Nautit vastuusta ja vauhdikkaasta työtahdista.

Lavausrobotin hoitajaa / trukkikuskia:  Kommunikoit vuorovetäjän kanssa ja sinun vastuullasi on, että kananmunat menevät oikeisiin paikkoihin. Työskentelet automaattisen lavausrobotiikan parissa, joten olethan kiinnostunut automaatiikasta. Teet vahvasti yhteistyössä varaston kanssa. Trukinajotaito katsotaan eduksi. Nautit vauhdikkaasta työtahdista. Olet huolellinen ja tarkka.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@munax.fi

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Kesätyö

Haemme nyt kesätyöntekijöitä Munax Oy:lle monipuolisiin elintarvikealan tehtäviin. Työt alkavat toukokuun alussa sopimuksen mukaan ja päättyvät heinä/elokuussa 2019. Viikoittainen työaika on 37,5h ja työtä tehdään 2-vuorossa. Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Työ sopii sinulle, jos olet kiinnostunut elintarvikealasta ja haluat kerryttää alan työkokemusta. Pidät monipuolisesta sekä toiminnan täyteisestä työnkuvasta ja työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Olet työntekijänä tunnollinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Aikaisempi kokemus koneiden käytöstä teollisuudessa katsotaan eduksi. Työtehtäviisi kuuluvat elintarvikkeiden valmistus- ja pakkaustehtävät, kuten pakkaamokoneiden käyttö ja tarkkailu, näytteiden otto sekä muut tuotantoon liittyvät työtehtävät.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä sekä kehittää osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä vahvan brändin omaavassa asiakasyrityksessämme. Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista ja avuliasta tiimiä. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen.

Lähetä hakemuksesi hakemukset@munax.fi 24.3.2019 mennessä.