Avoimet työpaikat Munax Oy:ssä

Munax Oy on ympäristöasiat huomioon ottava ja vastuullisesti toimiva elintarviketalo. Olemme vieneet kananmunan tuotekehityksen uudelle tasolle. Valmistamme tuotteet Suomessa, suomalaisten perhetilojen kananmunista. Kananmunia ja munatuotteitamme löytää vähittäiskaupasta, Food Servicesta ja teollisuuden raaka-aineista. Tuotteemme valmistetaan niin kotimaan kuin vientimarkkinoille. Työllistämme 100 henkilöä ja vuonna 2020 liikevaihtomme oli 45 miljoonaa. Munax Oy on perustettu vuonna 2003 ja tällä hetkellä meillä on kolme toimipistettä, päätoimipiste Laitilassa ja muut yksiköt Kustavissa ja Mynämäellä. Munax Oy on osa pohjoismaista DANÆG-konsernia.

Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Munax Smoothiet, salattiin sopivan kypsennetyn Salaattivalkuainen – Proegg Valkuaisen. Meiltä löytyy myös kaikki tuotantotavan mukaiset kananmunat Laitilan Kanatarhan -tuotemerkin alta. Tuotteiden valmistus tapahtuu alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla. Lisää tuotteitamme  ja meistä munax.fi

Tuotteemme valmistetaan suoraan suomalaisilta tiloilta kerätyistä kananmunista.  Kananmunatuotteemme ovat aidoista, puhtaista salmonellavapaista kananmunista valmistettuja ja siksi sopivat koko perheelle. Kaikki toimitilamme on uudet, modernit ja ympäristöä säästävät. Elintarvikkeiden valmistus tapahtuu hygieenisissä tiloissa, tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.

Lisätietoja tuotteistamme löydät >> Tuotteet-osiosta

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-palvelut sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Klikkaa plussasta avoin työpaikka auki ja pistä hakemuksesi tulemaan.

Elintarviketyöntekijä Kustavin tuotantolaitokseen, hakuaika 15.6.2021 asti

Olemme avanneet uuden huippumodernin tuotantolaitoksen Kustaviin, jonne haemme nyt elintarviketyöntekijää vahvistukseksi tuotantotiimiin. Tuotteiden valmistus tapahtuu alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla tuotantokäyttöön uudistetuissa toimitiloissa!

Haemme Kustavin tuotantolaitokseen elintarviketyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Meillä pääset näkemään kananmunavalmistuksen koko ketjun ja olet aitiopaikalla seuraamassa mihin kananmunatuotteemme vielä kehittyvät.

Elintarviketyöntekijänä työtehtäväsi:

 • monipuoliset elintarviketeollisuuden valmistus- ja pakkaustehtävät,
 • tuotantokoneiden käyttö ja tarkkailu,
 • näytteiden otto sekä
 • muut elintarvikkeiden valmistukseen liittyvät tehtävät

Työtehtäviin sisältyy lisäksi vaihtelevasti tuotannon tukitoimintojen työtehtäviä, ja pääsetkin näkemään monipuolisesti koko tuotantolaitoksen toimintaympäristön varsinaisten tuotannon työtehtävien lisäksi.

Työaika tehtävässä on 37,5 h/vko ja työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa (aamuvuoro ja iltavuoro).

Työ sopii sinulle, jos viihdyt itsenäisissä työtehtävissä. Työskentelet luontevasti tuotantolaitteiden kanssa ja myös rutiininomaiset työt onnistuvat. Olet omatoiminen ja tarkka työssäsi sekä sitoutunut työtehtäviisi. Et suhtaudu eriarvoisesti erilaisiin työtehtäviin vaan haluat saattaa kaikki aloittamasi tehtävät loppuun saakka laadukkaasti ja vastuullisesti.  Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, sekä joustavaa ja positiivista tekemisen meininkiä. Lisäksi katsomme eduksesi hyvän käytännön englannin kielen hallinnan.

Katsomme eduksesi kaikenlainen elintarvikeosaamisen sekä aiemman kokemuksen teollisuusympäristössä työskentelystä mutta ei ole välttämätöntä. Me koulutamme sinut tehtävääsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa tuotannon tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen innovatiivisessa työympäristössä, sekä kannustavan ja iloisen tuotantotiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä:  Lisätietoja puhelimitse arkisin klo 12.00-16.00. Kustavin yksinpäällikkö Laura Lindholm, puh. 050 4119 495 tai tuotantojohtaja Petri Varjonen, puh. 040 7478 567.

Hakemukset: Haethan pian, viimeistään 15.6.2021 mennessä sähköpostitse. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Merkitse viitteeksi ”Elintarviketyöntekijä Kustavi”.

Sähkö-/automaatioasentaja Laitilan tuotantolaitokseen, hakuaika 20.6.2021 asti

Haemme Laitilan tuotantolaitoksen kunnossapitoyksikköön sähkö-/automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Sähkö-/automaatioasentajana työtehtäväsi: monipuoliset prosessi- ja talotekniikan asennus–, kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt.

Työaika tehtävässä on 37,5 h/vko ja työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa (aamuvuoro ja iltavuoro).

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta. Jos tinkimätön työturvallisuusasenne, joustavuus ja positiivinen tekemisen meininki ovat sinulle ominaisia, saatat olla etsimämme henkilö.

Lisäksi katsomme eduksesi hyvän käytännön englannin kielen hallinnan, kokemuksen elintarviketeollisuudesta ja mekaanisista asennuksista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa kunnossapidon tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tulet työskentelemään osana osaavaa ja tiivistä huoltotiimiämme, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi.

Lisätietoja tehtävästä:  Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Juha Saarnio, puh 040 089 7252 sekä kunnossapidon työnjohtaja Mika Pulliainen, puh. 040 545 7974.

Hakemukset: Haethan pian, viimeistään 20.6.2021 mennessä sähköpostitse. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Merkitse viitteeksi ”sähkö-/automaatioasentaja Laitila”.

Yksikönpäällikkö Kustavin tuotantolaitokseen, hakuaika 22.6.2021 asti

Haemme yhteistyössä Baronan kanssa Kustavin uuteen tuotantolaitokseen yksikönpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Alkuperäisen työpaikkailmoituksen löydät tästä linkistä: Yksikönpäällikkö Munax Oy:lle Kustaviin – Avoimet työpaikat (barona.fi)

Yksikönpäällikkö Kustavin tuotantolaitokseen

Oletko kiinnostunut uusista haasteista innovatiivisen ja kehittyvän yrityksen palveluksessa? Omaatko kokemusta elintarviketeollisuuden työnjohtotehtävistä? Mikäli kyllä, meillä on sinulle tarjolla mielenkiintoinen työtehtävä Munax Oy:n uudella modernilla tehtaalla!

Haemme nyt Munaxin uudelle tehtaalle Kustaviin

yksikönpäällikköä

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Vakituinen työsuhde solmitaan suoraan Munax Oy:n kanssa.

Yksikönpäällikkönä tehtäviisi kuuluu tehtaan toiminnan käynnistämisvaiheeseen liittyvät tehtävät sekä päivittäisen tuotantotoiminnan varmistaminen laatujärjestelmien mukaisesti. Vastaat koko tuotantolinjan toiminnasta ja osallistut aktiivisesti sen kehittämiseen taloudellisuus- ja laatunäkökulmat huomioiden.

Keskeisiä tehtäviäsi ovat:

 • Tuotantotoiminnan organisointi sekä tehtaan kokonaisvaltainen operatiivinen johtaminen
 • Tuotannon häiriötilanteiden selvittäminen ja niiden poistamisen organisointi
 • Tuotannonsuunnittelu, tilausseuranta, tavaran vastaanotto sekä ostotilausten hoito
 • Henkilöstön resursointi, työvuorosuunnittelu sekä osaamisen suunnittelu ja varmistaminen
 • Työmenetelmien- ja ohjeiden kehittäminen
 • Laatutoimintaan liittyviin sisäisiin ja ulkoisiin tarkastuksiin ja toimenpiteisiin osallistuminen
 • Tehtaan toimintaan liittyvien ulkoisten sekä sisäisten sidosryhmien välinen yhteistyö

Toivomme sinulta kokemusta elintarvikealan prosessiteollisuudesta työjohtotehtävistä. Olet kenties ollut jo tuotannon käynnistys-, muutos- ja kehitysprojekteissa mukana. Koulutustaustaltasi olet esimerkiksi elintarviketeknikko tai -insinööri. Viihdyt esimiesroolissa ja sinulle on luontaista johtaa joukkoja omalla esimerkilläsi toimintaan osallistuvalla otteella. Omaat erinomaiset organisointitaidot ja olet parhaimmillasi monipuolisessa työroolissa. Haluat työskennellä innovatiivisessa ja kehittyvässä elintarvikealan yrityksessä, jossa uusia kananmunajalosteita kehitetään aktiivisesti, kuten Munaxilla sanotaan: ”Koska jonkun tulee olla ensimmäinen”. Tulet sujuvasti toimeen suomen sekä englannin kielellä ja olet tottunut käyttämään toiminnanohjausjärjestelmiä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan sekä erinomaiset vaikutusmahdollisuudet. Pääset työroolissasi rakentamaan, käynnistämään sekä kehittämään tehtaan toimintoja sekä luomaan Kustavin tehtaan yrityskulttuuria. Tukenasi on ammattitaitoinen työyhteisö sekä vakaavarainen ja kasvava yritys. Bonuksena työpaikan sijainti saariston kuningaskunnaksikin kutsutussa Kustavissa!

Haluatko liittyä joukkoomme kehittämään suomalaista laatutuotetta? Laita meille siinä tapauksessa hakemuksesi ansioluetteloineen sekä palkkatoiveineen 22.6.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä saat Munax Oy:n tuotantojohtajalta Petri Varjoselta p. +358 40 747 8567, tavoitettavissa parhaiten ma-pe klo 9-15 välisenä aikana.

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä, olethan yhteydessä Baronalla rekrytointikonsultti Kati Blinnikkaan p. 050 370 843. Katin tavoitat parhaiten ke 9.6. klo 12-14 ja ti 15.6. klo 14-16 välisinä aikoina.

 

Huomaathan, että rekrytointi toteutetaan yhteystyökumppanimme Baronan kautta. Jätäthän hakemuksesi suoraan Baronalle tästä linkistä Yksikönpäällikkö Munax Oy:lle Kustaviin – Avoimet työpaikat (barona.fi)

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Haku kesän 2021 kesätyöpaikkoihin on päättynyt

Tarjoamme joka kesänä monipuolisia kesäsijaisuuksia elintarvikealan työtehtävissä. Meillä voit työskennellä elintarviketyöntekijänä monipuolisissa valmistustehtävissä tai erilaisten elintarvikkeiden pakkaajana. Tarjoamme myös erilaisia tukitoimintojen tehtäviä.

 

Hakuaika vuoden 2021 kesätyöpaikkoihin on päättynyt.