Avoimet työpaikat Munax Oy:ssä

Munax Oy on vuonna 2003 lopussa perustettu, Laitilassa sijaitseva eteenpäin katsova elintarviketalo, jonka perustajina on kolme alalle erikoistunutta viljelijää. Vuonna 2003 perustettu Munax on noussut kasvavaksi ja innovatiiviseksi elintarvikeyritykseksi. Vuonna 2018 Munaxin liikevaihto oli 44 miljoonaa euroa. Meillä työskentelee lähes 100 työntekijää. 

Munax toimii vähittäiskaupassa, Food Servicessä ja elintarviketeollisuudessa.  Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Munax Smoothiet, salattiin sopivan kypsennetyn Salaattivalkuainen – Proegg Valkuaisen. Meiltä löytyy myös kaikki tuotantotavan mukaiset kananmunat Laitilan Kanatarhan -tuotemerkin alta. Tuotteiden valmistus tapahtuu alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla. Lisää tuotteitamme  ja meistä munax.fi

Tuotteemme valmistetaan suoraan suomalaisilta tiloilta kerätyistä kananmunista.  Kananmunatuotteemme ovat aidoista, puhtaista salmonellavapaista kananmunista valmistettuja ja siksi sopivat koko perheelle. Toimitilamme sijaitsevat Laitilassa, missä valmistus tapahtuu hygieenisissä tiloissa, tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.

Lisätietoja tuotteistamme löydät >> Tuotteet-osiosta

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-palvelut sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Klikkaa plussasta avoin työpaikka auki ja pistä hakemuksesi tulemaan.

Controller

Haemme taloushallinnon tiimiimme aktiivista taloushallinnon ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen controllerina. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset sisäisen ja ulkoisen laskennan työtehtävät. Tehtäväkuvan tarkka sisältö rakennetaan valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen pohjalta.

Tehtäväalueet, joiden ympärille controllerin tehtäväkuva rakentuu
• taloushallinnon sähköisyyden kehittäminen
• projektiluonteinen työskentely järjestelmävaihdosten ja investointien parissa
• ostoreskontran hoito ja kirjanpidon tehtävät
• taloudellisen tiedon analysointi, raporttien laatiminen, esim. tuotannon, myynnin ja logistiikan tarpeisiin
• raportointijärjestelmien ja talousseurannan kehittäminen ja ylläpitäminen
• viranomaishakemukset ja -raportointi
• taloushenkilöiden/ palkanlaskennan tuuraukset

Odotamme sinulta kykyä hyödyntää erilaisia tietojärjestelmiä työssäsi ja katsomme eduksesi tuntemuksen seuraavista ohjelmistoista: ExFlow, Microsoft Dynamics NAV sekä Microsoft Power BI.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Mikäli olet jo useita työvuosia vastaavissa tehtävistä toiminut ammattilainen, tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan tehtäväkuvan. Mikäli olet vasta muutamia vuosia työskennellyt ja työurasi alkupuolella, tarjoamme sinulle hyvän kehityspolun taloushallinnon ammattilaiseksi.

Arvostamme, että tartut ripeästi toimeen ja tarvittaessa myös haastat toimintatapoja. Hoidat tehokkaasti ja huolella myös rutiininomaiset tehtävät. Lisäksi tarvitset tehtävässä hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa taloushallinnon tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tulet työskentelemään osana osaavaa taloushallinnon tiimiämme, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Merkitse viitteeksi ”Controller”. Aloitamme haastattelut hakemusten saapuessa, joten haethan paikkaa pikimmiten! Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Päivi Venno, puh.02 858 3420.

Sähkö-/automaatioasentaja

Haemme omaan kunnossapitoyksikköömme sähkö-/automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat prosessi- ja talotekniikan asennus-, kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta. Jos tinkimätön työturvallisuusasenne, joustavuus ja positiivinen tekemisen meininki ovat sinulle ominaisia, saatat olla etsimämme henkilö. Lisäksi katsomme eduksesi hyvän käytännön englannin kielen hallinnan, kokemuksen elintarviketeollisuudesta ja mekaanisista asennuksista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa kunnossapidon tehtäväkenttä modernissa tehtaassamme on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tulet työskentelemään osana osaavaa ja tiivistä huoltotiimiämme, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Laita hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Merkitse viitteeksi ”Sähkö-/automaatioasentaja”. Aloitamme haastattelut hakemusten saapuessa, joten haethan paikkaa pikimmiten! Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Juha Saarnio, puh. 040 089 7252, juha.saarnio@munax.fi

Elintarviketyöntekijä

Haemme tuotanto-osastollemme elintarviketyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat elintarvikkeiden valmistukseen liittyvät monipuoliset työvaiheet kuten pastörointiprosessin valvominen ja suunnittelu, pakkauskoneen käyttö, laaduntarkkailu sekä tarvittavien analyysien ottaminen sekä niiden raportointi.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta elintarvikealalta. Alalle suuntautuvaa koulutusta enemmän arvostamme kuitenkin reipasta ja innostunutta asennetta sekä kiinnostusta ja osaamista työskennellä erilaisten koneiden kanssa. Jos omaat hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, olet toimeen tarttuva ja haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka tehokkaasti ja huolellisesti, saatat olla etsimämme henkilö! Lisäksi katsomme eduksesi pastörointikokemuksen, kaikenlaisen työkokemuksen teollisuuden alalta sekä käytännön englannin kielen hallinnan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessämme, jossa pääset monipuolisiin ja vaihteleviin tuotannollisiin työtehtäviin.Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista ja avuliasta osastotiimiä. Työtä tehdään kahdessa/kolmessa vuorossa, joten edellytämme vuorotyövalmiutta.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Merkitse viitteeksi ”Elintarviketyöntekijä”. Aloitamme haastattelut hakemusten saapuessa, joten haethan paikkaa pikimmiten! Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Petri Varjonen, puh. 040 747 8567, petri.varjonen@munax.fi

Kustavin toimipiste

Munax Oy laajentaa toimintaansa Kustaviin. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja kertomus osaamisestasi meille jo nyt. Aloitamme kohdennetun rekrytoinnin lähitulevaisuudessa.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Merkitse viitteeksi ”Kustavi”.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Kesätyö

Joka kesä haemme kesätyöntekijöitä Munax Oy:lle monipuolisiin elintarvikealan tehtäviin. Työt alkavat toukokuun alussa sopimuksen mukaan ja päättyvät heinä/elokuussa. Viikoittainen työaika on 37,5h ja työtä tehdään 2-vuorossa. Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Työ sopii sinulle, jos olet kiinnostunut elintarvikealasta ja haluat kerryttää alan työkokemusta. Pidät monipuolisesta sekä toiminnan täyteisestä työnkuvasta ja työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Olet työntekijänä tunnollinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Aikaisempi kokemus koneiden käytöstä teollisuudessa katsotaan eduksi. Työtehtäviisi kuuluvat elintarvikkeiden valmistus- ja pakkaustehtävät, kuten pakkaamokoneiden käyttö ja tarkkailu, näytteiden otto sekä muut tuotantoon liittyvät työtehtävät.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä sekä kehittää osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä vahvan brändin omaavassa asiakasyrityksessämme. Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista ja avuliasta tiimiä. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen.

Lähetä hakemuksesi viitteellä Kesätyö osoitteeseen hakemukset@munax.fi