Avoimet työpaikat Munax Oy:ssä

Munax Oy on ympäristöasiat huomioonottava ja vastuullisesti toimiva elintarviketalo. Olemme vieneet kananmunan tuotekehityksen uudelle tasolle. Valmistamme tuotteet Suomessa, suomalaisten perhetilojen kananmunista. Kananmunia ja munatuotteitamme löytää vähittäiskaupasta, Food Servicesta ja teollisuuden raaka-aineista. Tuotteemme valmistetaan niin kotimaan kuin vientimarkkinoille. Työllistämme 100 henkilöä ja vuonna 2019 liikevaihtomme oli 45 miljoonaa. Munax Oy on perustettu vuonna 2003 ja tällä hetkellä meillä on kolme toimipistettä, päätoimipiste Laitilassa ja muut yksiköt Kustavissa ja Mynämäellä.

Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Munax Smoothiet, salattiin sopivan kypsennetyn Salaattivalkuainen – Proegg Valkuaisen. Meiltä löytyy myös kaikki tuotantotavan mukaiset kananmunat Laitilan Kanatarhan -tuotemerkin alta. Tuotteiden valmistus tapahtuu alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla. Lisää tuotteitamme  ja meistä munax.fi

Tuotteemme valmistetaan suoraan suomalaisilta tiloilta kerätyistä kananmunista.  Kananmunatuotteemme ovat aidoista, puhtaista salmonellavapaista kananmunista valmistettuja ja siksi sopivat koko perheelle. Kaikki toimitilamme on uudet, modernit ja ympäristöä säästävät. Elintarvikkeiden valmistus tapahtuu hygieenisissä tiloissa, tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.

Lisätietoja tuotteistamme löydät >> Tuotteet-osiosta

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-palvelut sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Klikkaa plussasta avoin työpaikka auki ja pistä hakemuksesi tulemaan.

Laitilan toimipiste / Varasto-/lähettämötyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen

Haemme nyt Laitilan tuotantolaitokseemme varasto-/lähettämötyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Varastotyöntekijänä työskentelet monipuolisissa logistiikan ja varastonhallinnan työtehtävissä, joihin kuuluvat mm. saapuvan tavaran vastaanotto ja purku sekä tuotteiden keräily varastosta ja myyntitilausten lähettäminen. Työtehtäviin kuuluvat myös sähköisen varastojärjestelmän ylläpito sekä rahtikirjojen valmistelu. Viikoittainen työaika on 37,5 h ja työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa.

Työ sopii sinulle, jos olet kiinnostunut logistiikasta ja varastonhallinnasta, pidät monipuolisesta sekä toiminnan täyteisestä työnkuvasta ja työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Olet työskentelytavaltasi tarkka ja huolellinen sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävissä tulet lisäksi tarvitsemaan paineensietokykyä ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Katsomme eduksesi myös trukinajokokemuksen sekä hygieniapassin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa varastonhallinnan tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tulet työskentelemään osana osaavaa ja tiivistä varastotiimiämme, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Merkitse viitteeksi ”Varastotyöntekijä Laitila”. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, haethan paikkaa pikimmiten, sillä alamme käymään hakemuksia läpi jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö Olli Tuomi, puh 040 535 9086 (arkisin 8-16). Haethan paikkaa kuitenkin viimeistään 5.10.2020.

Laitilan toimipiste / Elintarviketyöntekijä pastörointiin vakituiseen työsuhteeseen

Haemme nyt Laitilan toimipisteeseen nestemäisten kananmunatuotteiden valmistukseen elintarviketyöntekijää/pastörointiprosessin hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat tuotantokoneiden valvonta ja -ohjaus sekä muut monipuoliset tuotannolliset tehtävät. Operaattorina vastaat kananmunamassan pastöroinnista nykyaikaisella ja automatisoidulla tuotantolinjalla. Huolehdit myös tarvittavien analyysinäytteiden ottamisesta sekä laadunvalvonnasta. Tarjoamme työtä laadukkaiden tuotteiden parissa ja siistissä työympäristössä. Meillä pääset näkemään kananmunavalmistuksen koko ketjun ja olet aitiopaikalla seuraamassa mihin kananmunatuotteemme vielä kehittyvät.

Työ sopii sinulle, jos viihdyt itsenäisissä työtehtävissä. Työskentelet luontevasti tuotantolaitteiden kanssa ja myös rutiininomaiset työt onnistuvat. Olet omatoiminen ja tarkka työssäsi sekä sitoutunut työtehtäviisi. Haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka laadukkaasti ja vastuullisesti sekä pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi kiireenkin keskellä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, sekä joustavaa ja positiivista tekemisen meininkiä. Lisäksi katsomme eduksesi aikaisemman pastörointikokemuksen sekä hyvän käytännön englannin kielen hallinnan.

Aiempi työkokemus teollisuusympäristössä työskentelystä ja elintarvikeosaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Me koulutamme sinut tehtävääsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa tuotannon tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammattitaitoasi kehittämiseen innovatiivisessa työympäristössä, sekä kannustavan ja iloisen tuotantotiimin tuen. Työ on kokoaikatyötä 37,5h/vko ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, haethan paikkaa pikimmiten, sillä alamme käymään hakemuksia läpi jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Petri Varjonen, puh. 040 747 8567. Haethan paikkaa kuitenkin viimeistään 28.9.2020.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Merkitse viitteeksi ”Pastörointityöntekijä Laitila”.

Laitilan toimipiste / Sähkö-/automaatioasentaja vakituiseen työsuhteeseen

Haemme nyt Laitilan tuotantolaitoksen omaan kunnossapito-organisaatioon sähkö-/automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat prosessi- ja talotekniikan asennus-, kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta. Jos tinkimätön työturvallisuusasenne, joustavuus ja positiivinen tekemisen meininki ovat sinulle ominaisia, olet etsimämme henkilö.

Lisäksi katsomme eduksesi hyvän käytännön englannin kielen hallinnan, kokemuksen elintarviketeollisuudesta ja mekaanisista asennuksista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa kunnossapidon tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tulet työskentelemään osana osaavaa ja tiivistä huoltotiimiämme, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, haethan paikkaa pikimmiten, sillä alamme käymään hakemuksia läpi heti hakuprosessin alettua! Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Petri Varjonen, puh 040 747 8567. Haethan paikkaa kuitenkin viimeistään 21.9.2020.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Merkitse viitteeksi ”Sähkö-/automaatioasentaja Laitila”.

Kustavin toimipiste / Avoin hakemus uuteen toimipisteeseen

Olemme avaamassa Laitilan toimipisteen rinnalle uuden huippumodernin tuotantolaitoksen Kustaviin, jossa tuotanto pyörähtää käyntiin arviolta syksyllä 2020! Tuotteiden valmistus tulee tapahtumaan alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla tuotantokäyttöön uudistetuissa toimitiloissa!

Olemme aloittaneet rekrytoinnit uuteen toimipisteeseen. Etsimme joustavia ja positiivisen asenteen omaavia tekijöitä monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin, niin tuotantotyöhön kuin tuotannon tukitoimintoihin!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, laita meille avoin hakemus, jossa kerrot omasta osaamisestasi ja vahvuusalueistasi.

Lisätietoja tulevista tehtävästä antaa hr-koordinaattori Satu Välimäki, puh 040 535 9058 (maanantai-torstai klo 9-15).

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Merkitse viitteeksi ”Kustavi”.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland

Kesätyöpaikat

Tarjoamme joka kesä monipuolisia kesäsijaisuuksia erilaisissa elintarvikealan työtehtävissä. Meillä voit työskennellä elintarviketyöntekijänä monipuolisissa valmistustehtävissä tai erilaisten elintarvikkeiden pakkaajana. Tarjoamme myös erilaisia tukitoimintojen tehtäviä.

Kesätyöpaikat kaudelle 2020 on täytetty. Seuraavan kesän rekrytoinnit aloitetaan alkuvuonna.