Munax Oy

Yritys kananmunien takana

Munax Oy:n yhteystiedot


Tietoa meistä

Munax Oy on vuonna 2003 lopussa perustettu, Laitilassa sijaitseva eteenpäin katsova kananmunatalo, jonka perustajina on kolme alalle erikoistunutta perhettä.

Kolmen ammattitaitoisen yrittäjän ideoilla ja osaamisella kananmunasta on pystytty kehittämään paljon uusia ja innovatiivisia elintarvikkeita viime vuosien aikana.

Janne Torikan, Hannu Majanderin ja Juha Vennon toimesta perustettu Munax Oy työllistää kahdeksankymmentä ja on palkannut keskimäärin yhden uuden työntekijän kuukaudessa. Tämän lisäksi Munax vaikuttaa reilun 50 suomalaisen kananmunatuottajan hyvinvointiin.

Käytössämme on laadukkaat ja alan nykyaikaisimmat laitteet, joilla pakataan kananmunia ja valmistetaan uniikkeja kananmunatuotteita. Suomalainen maatalous on laajenemassa kovaa vauhtia myös kohti ulkomaan markkinoita.

Tiloissamme toimii oma tuotekehitysyksikkö, joka kehittelee uusia tuotteita kuluttajille ja Food Service -puolelle. Oma myynti- ja markkinointitiimimme vuorostaan tukee kaupan myyntiä ja tuo nopeutta, tehokkuutta ja tuloksia. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.

Taattua suomalaista laatua

Munax Oy tarjoaa asiakkailleen kaikki munatuotteet saman katon alta. Kananmunat on markkinoitu vuodesta 2008 alkaen Laitilan Kanatarha -tuotemerkillä sekä kaupan omilla merkeillä. Tuotevalikoimaan kuuluvat perinteiset munat, vapaan kanan munat, ulkokananmunat ja luomukananmunat.

Kananmunatuotteet on markkinoitu vuodesta 2011 alkaen Laitilan Proegg -tuotemerkin alla. Vuonna 2015 lanseerattiin mm. Laitilan Proegg Protein Smoothie – heti juotava smoothie, joka myös palkittiin Vuoden tuotteena Varsinais-Suomessa.

Vuonna 2012 Munax Oy:n Janne Torikka palkittiin Suomen Ernst & Young Entrepreneur of the Year 2012 -kisan Tuotanto-sarjan voittajaksi.

Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti. Munax palkittiin myös Varsinais-Suomen Vuoden yrityksenä 2015. Vuonna 2018 Munaxille myönnettiin Avainlippu. Oletko tullut ajatelleeksi, että kotimaisen tuotteen ja palvelun valitseminen voi samalla olla myös eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta? Laitilan Kanatarhan kananmunan tulevat suomalaisilta perhetiloilta ja kananmunatuotteemme valmistetaan täällä Laitilassa.

Vierailulle Munaxiin

Otamme vastaan ryhmiä ja myymme ryhmille tehdashintaan tuoreita kananmunia ja muita kananmunatuotteitamme.

Varaa aika ryhmällesi:
info@munax.fi tai puh. 02 858 3423  Tervetuloa!

Munax numeroina

2003
Perustamisvuosi
90
Työntekijää
38
liikevaihto