Munax Oy

Yritys kananmunien takana

Munax Oy:n yhteystiedot


Tietoa meistä

Munax Oy on vuonna 2003 lopussa perustettu, Laitilassa sijaitseva eteenpäin katsova elintarviketalo, jonka perustajina on kolme alalle erikoistunutta viljelijää. Munax on vienyt kananmunan aivan uudelle tasolle. Kananmunasta on kehitetty paljon uusia ja innovatiivisia palkittuja elintarvikkeita. Tuotteita myydään kolmeen eri sektoriin; vähittäiskauppaan, Food Serviceen ja teollisuuden puolelle niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Yritys työllistää  100 henkilöä, liikevaihdon vuonna 2019 ollessa 45 miljoonaa euroa. Munax vaikuttaa reilun 50 suomalaisen kananmunatuottajan hyvinvointiin. Laitilassa on Euroopan modernein ja uusin tuotantolaitos monipuolisine ja uusine laitteineen.  Yrityksen tiloissa toimii oma tuotekehitysyksikkö, joka kehittelee uusia tuotteita niin kotimaan kauppaan kuin vientiin. Oma myynti- ja markkinointitiimi tukee kaupan myyntiä ja tuo nopeutta, tehokkuutta ja tuloksia. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.

 

Käytössämme on laadukkaat ja alan nykyaikaisimmat laitteet, joilla pakataan kananmunia ja valmistetaan uniikkeja kananmunatuotteita. Suomalainen maatalous on laajenemassa kovaa vauhtia myös kohti ulkomaan markkinoita.

Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti. Kuulumme myös Suomen Pakkauskierrätys Rinki Oy:n jäsenistöön ja huolehdimme näin pakkausten tuottajavastuusta.

Taattua suomalaista laatua

Munax Oy tarjoaa asiakkailleen kaikki munatuotteet saman katon alta. Kananmunat on markkinoitu vuodesta 2008 alkaen Laitilan Kanatarha -tuotemerkillä sekä kaupan omilla merkeillä. Tuotevalikoimaan kuuluvat perinteiset munat, vapaan kanan munat, ulkokananmunat ja luomukananmunat.

Kananmunatuotteet on markkinoitu vuodesta 2011 alkaen Laitilan Proegg -tuotemerkin alla. Vuonna 2015 lanseerattiin mm. Laitilan Proegg Protein Smoothie – heti juotava smoothie, joka myös palkittiin Vuoden tuotteena Varsinais-Suomessa.

Vuonna 2012 Munax Oy:n Janne Torikka palkittiin Suomen Ernst & Young Entrepreneur of the Year 2012 -kisan Tuotanto-sarjan voittajaksi.

Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti. Munax palkittiin myös Varsinais-Suomen Vuoden yrityksenä 2015. Vuonna 2018 Munaxille myönnettiin Avainlippu. Oletko tullut ajatelleeksi, että kotimaisen tuotteen ja palvelun valitseminen voi samalla olla myös eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta? Laitilan Kanatarhan kananmunan tulevat suomalaisilta perhetiloilta ja kananmunatuotteemme valmistetaan täällä Laitilassa.

Vierailulle Munaxiin

Otamme vastaan ryhmiä ja myymme ryhmille tehdashintaan tuoreita kananmunia ja muita kananmunatuotteitamme. Nyt Koronan aikana vierailut ovat tauolla. Toivottavasti pääsemme avaamaan ryhmävierailut mahdollisimman pian.

Varaa aika ryhmällesi:
info@munax.fi tai puh. 02 858 3423  Tervetuloa!

Munax numeroina

2003
Perustamisvuosi
100
Työntekijää
45
liikevaihto