Laitilan Kanatarhan kananmunat

 • Laitilan Kanatarhan kananmunat 4 kpl, 6 kpl, 10 kpl ja 15 kpl rasioissa. Lisäksi 24 kpl ja 30 kpl rasiat kampanjatuotteina.
 • Perinteiset kananmunat sopivat mitä parhaiten leivontaan ja ruoanlaittoon. Katso herkullisia kananmunareseptejä täältä!
 • Kanat asustelevat pienissä ryhmissä, josta tulee nimitys pienryhmäkanala.
 • Varustelluissa tiloissa kanoilla on virikkeenä orsi, munintapesä, kynsiviilat ja pehkualue kuopimista ja nokkimista varten.
 • Kanojen aamu alkaa, kun kanalan valot sytytetään pikku hiljaa päälle, mukaillen auringon nousua. .
 • Tämän jälkeen kanalan aamu rauhoitetaan muninnalle. Munat kerätään heti muninnan jälkeen kanalasta pois. Samalla tehdään kanalassa tarkastuskierros, joka on helppoa suorittaa, koska kanat asuvat pienryhmissä.
 • Muninnan jälkeen rehukoneet lähtevät käyntiin ja on aamupalan aika.
 • Kanalan happi on hyvänlaatuista. Kanalan ilma pysyy raikkaana, koska lanta poistetaan automaattisilla lantahihnoilla päivittäin. Ilma ei sisällä ammoniakkia ja kanoilla ja hoitajilla on hyvät työskentelyolosuhteet. Koska ilma on raikas, ei kananmuniin ei tartu hajuja tai makuja.
 • Hyvin huolehdittu kana tuottaa myös laadukkaimmat kananmunat! Näiden kananmunien tuotantomuodon leima kananmunassa on 3. Pienryhmätuotannossa eläintauteja on vähemmän ja sosiaalinen elämä stressitöntä, näin ollen kanojen kuolleisuus on pienempää ja munat laadukkaampia.
 • Munaxin kananmunat ovat puhtaita ja salmonellavapaita. Suomalaisten perhetilojen kananmunat ovat antibioottivapaita, koska tilojemme kanoja ei lääkitä. Pienryhmäkanalassa tuotetut kanamunat ovat myös mikrobiologiselta laadultaan parempia kuin muissa tuotantomuodoissa.
 • Kansainvälissä kaupassa arvostetaan virikehäkkituotantoa, juuri tuotannon hygieenisyyden takia ja osuus kansainvälisessä kaupassa lähentelee 100 %.  Lisäksi Suomessa kanojen nokkia ei typistetä ja kanoilla on virikkeet ja ne pääsevät liikkumaan vapaasti häkin sisällä. Näiden lisäksi on määritelty rehukourun pituus, orsitila ja korkeusvaatimus laitteistolle.

Perinteisiä kananmunia 4 kpl rasia

Ean: 6430017900262

Perinteisiä kananmunia 6 kpl rasia

Ean: 6430017903065

Perinteisiä kananmunia 10 kpl rasia

Ean: 6430017903102

Lähiruokaa: Pirkanmaan Kymppi 10 kpl rasia

Ean: 6430017903997

Perinteisiä kananmunia
15 kpl rasia

Ean: 6430017903157

Kampanjakananmunat: 24 kpl rasia
Ean: 6430017903249

Kampanjakananmunat: 30 kpl rasia S-kokoisia kananmunia
Ean: 6430017903294

Kampanjakananmunat: 30 kpl rasia S-kokoisia kananmunia
Ean: 6430017903294

Lähiruokaa: Kanax Kaurakananmunat

Ean: 6430017903348

Lue lisää kananmunistamme!

Perinteiset kananmunat sopivat mitä parhaiten leivontaan ja ruoanlaittoon. Katso herkullisia kananmunareseptejä täältä!

Kanat asustelevat pienissä ryhmissä, josta tulee nimitys pienryhmäkanala. Varustelluissa tiloissa kanoilla on virikkeenä orsi, munintapesä, kynsiviilat ja pehkualue kuopimista ja nokkimista varten. Kanojen aamu alkaa, kun kanalan valot sytytetään pikku hiljaa päälle, mukaillen auringon nousua. Tämän jälkeen kanalan aamu rauhoitetaan muninnalle. Muninnan jälkeen ruokalaitteet lähtevät käyntiin ja on aamupalan aika.

​Laitilan Kanatarhan tuottajaperheille eläinten hyvinvointi on tärkeä asia ja tuottajiemme kanat voivat hyvin tuotantotavasta riippumatta. Eläinten hyvinvointia edistetään ohjeistamalla tuottajaa hyvään toimintatapaan, antamalla neuvoja rehustuksesta, keskustelemalla kananhoidosta ja auttamalla tarvittaessa laitehankinnoissa. Laaduntarkkailun myötä pystymme seuraamaan kanojen hyvinvointia. Hyvin huolehdittu kana tuottaa myös laadukkaimmat kananmunat! Näiden kananmunien tuotantomuodon leima kananmunassa on 3.

Kaupan hyllyltä löydät kananmunamme seuraavissa rasioissa:

Lisää tietoa kanamunista