Luomukananmunat – Myyntierä 20 rasiaa, 120 kananmunaa (0095)

38,20 

Tällä hetkellä myymme kananmunat vain nouto Laitilasta 0 €. Valitettavasti Posti särkee lähetyksemme valtavalla prosentilla. Jos olet saanut aikaisemmin kotiinkuljetuksen, varmista, onnistuuko se jatkossakin.
Varmista tieto ennen tilausta palaute@munax.fi tai soita  +358 2 858 3423  

Muuten voit suorittaa tilauksen loppuun ja valitse kassalla toimitustavaksi Nouto.
Kiitos, että haluat ostaa laadukkaita kananmunia.

L-kokoisia isoja suomalaisia GMO-vapaita luomukananmunia yhteensä 120 kpl laatikossa. Kananmunat on pakattu kuuden munan kennoihin, joita on 20 kpl.KANANMUNILLE VOI VALITA VAIN NOUTO LAITILASTA 0 €. Katso ohje yllä. 

Luomukanat asustavat lattiakanalassa lajitovereitaan väljemmin. Luomukanoilla on orret ja oma munintapesä sekä ikkunallinen kanala. Kesästä myöhäissyksyyn asti on kanoilla mahdollisuus viettää päivät ulkona kanatarhassa kuopsutellen.

Luomukanoja ruokitaan luonnonmukaisesti tuotetulla rehulla ja hemmotellaan päivittäin välipalalla kuten heinällä ja porkkanoilla. Kanat saavat käyttäytyä luonnolleen sopivalla tavalla, kuopsutella pehkuissa ja muodostaa kuppikuntia. Kesällä, kun kanat viettävät aikaansa auringonpaisteessa ja vihreän ruokapöydän äärellä, siirtyy kananmunaan se erityinen maku. Keltuaiset ovat kauniin tummankeltaisia ja kananmunat maukkaimmillaan. Tämän vuoksi keltuaisen väri on taas talvella vaaleampi, mutta maku pysyy täyteläisenä.

Me Laitilan Kanatarhassa panostamme luomutuotantoon. Kanan hyvinvointi on meille tärkeä asia, sillä onnellinen ja tyytyväinen kana munii maistuvimmat munat!

Tunnistat Laitilan Kanatarhan luomumunat pakkauksen vihreästä luomumerkistä. Laitilan Kanatarhan Luomukananmunat ovat GMO-vapaita.

Paino: 8.16 kg (20 x 408 g)
Säilyvyys: 21 päivää

Luomu-tuotantomuodon leima kananmunassa on 0.

MUNAN MERKINTÄ/ ÄGGETS STÄMPEL:
0 = luomu/eko
1 = ulkokanojen munia/ägg från utehöns
2 = lattiakanojen munia/ägg från frigående höns inomhus
3 = virikehäkkikanojen munia/ägg från höns i inredd bur
FI = Finland, tuottajanumero/producentnummer

Säilytetään viileässä / Förvaras svalt

Pakkaamo / Packeri Munax Oy
Pakkaamotunnus / Packerisignum FI053
Laatuluokka / Kvalitetsklass A
Painoluokka / Viktklass L 63-73 g

120 st L eko ägg.
Hållbarhet: 21 dagar

Kg-hinta: 4,68 €
Saatavuus:
 Heti varastosta

Lisätiedot

Paino 8.16 kg