fbpx Skip to main content

Munax Oy on valmistanut Laitilassa heti käyttövalmiita kananmunamassoja suomalaisesta kananmunasta jo vuodesta 2011 lähtien.

Nyt uusina tuotteina valikoimaan on tullut suomalaisista vapaan kanan kananmunista valmistetut kokomuna-, keltuais- ja valkuaismassat 1 kg:n kierrätettävissä tetroissa. Tuotteet on valmistettu Laitilassa.

– Olemme pakanneet kananmunamassamme pahvitetroihin jo vuodesta 2013 lähtien muovipullojen sijaan. Ympäristö on meille tärkeä asia ja ekologiset ja kierrätettävät pahvitetrat on osa tätä linjausta. Myös nämä uutuudet pakataan näihin kierrätettäviin tölkkeihin, kertoo Munax Oy:n avainasiakaspäällikkö Marjoriitta Rankila.

Munax Laitilan Proegg -tuotteet ovat heti käyttövalmiita kananmunatuotteita. Munax Proegg -tuotteiden käyttö perinteisten kuorellisten kananmunien sijaan pienentää hävikkiä, jätettä ja tilantarvetta sekä parantaa ruoanvalmistuksen hygieniaa ja turvallisuutta. Tuotteet ovat aina tasalaatuisia, joten lopputulokseen voi luottaa.

Laitilan tuotteiden toiminnalliset ominaisuudet, laatu ja säilyvyys, ovat erinomaiset, sillä kotimainen raaka-aine käsitellään pastörointilaitteiston avulla, joka on ainoa laatuaan koko Euroopassa. Lämpökäsittely voidaan laitteistomme avulla suorittaa perinteistä korkeammassa lämpötilassa ilman, että valmisteen toiminnalliset ominaisuudet kärsivät. – Kananmunat ja monipuolinen tuotevalikoima heti käyttövalmiita suomalaisista kananmunista Suomessa valmistettuja tuotteita voi tilata ja ostaa tukuista, jatkaa Rankila.

Kansainvälinen kananmunapäivä pe 9.10.2020

Lokakuun toisena perjantaina vietetään kansainvälistä kananmunapäivää ympäri maailman. World Egg Dayn tarkoituksena on muistuttaa kuluttajia kananmunien monista hyvistä ravitsemuksellisista ominaisuuksista sekä kananmunien maailmanlaajuisesti tärkeästä roolista ihmisten ravitsemuksessa. Maku, terveellisyys, puhtaus, monikäyttöisyys ja edullisuus ovat ominaisuuksia, jotka tekevät kananmunasta oivallisen ruoka-aineen. Kananmunat kannattaakin ottaa osaksi kaikenikäisten ruokavaliota.

Haastamme teidät mukaan. Ota lokakuun 9. päivän perjantaihin kananmuna osaksi ruokailua. Meiltä Munaxin valikoimasta löytyy monenlaisia kananmunatuotteita. Uutuudet FoodService-puolelle on kokomuna- ja valkuaiskuutiot. Tuoretuotteita käytettäväksi sellaisenaan tai sekoitettuna kylmiin tai lämpimiin ruokiin. Myös keitetyt ja kuoritut kananmuna, heti valmis munavoi, Munax Smoothiet jne. Monipuolisia Suomessa valmistettuja kananmunatuotteita.

Kaikki reseptimme löytyvät https://munax.fi/munamestari/reseptit

Lisätietoja tuotteista:
Marjoriitta ”Martta” Rankila 
+358 45 182 9199
etunimi.sukunimi@munax.fi

 

Mediayhteydenotot ja lisätiedustelut:
Matti Nyfors, toimitusjohtaja
p. +358 50 837 843 | etunimi.sukunimi@munax.fi
toimittajien kuva- ja haastattelupyynnöt