AINEKSET
- 0,8 litraa kaurahiutaleita
- 3 litraa vettä
- 0,015 kg suolaa
- 0,5 litraa valkuaismassaa
OHJE
- Mittaa vesi ja kaurahiutaleet GN 1/1- 65 mm vuokaan.
- Esilämmitä uuni 130°C höyry.
- Kypsennä 15 minuuttia välissä sekoittaen.
- Lisää suola ja sekoita.
- Lisää valkuaismassa kokoajan vispilällä sekoittaen kuuman puuron joukkoon. Puuro paksuuntuu hieman.
RAVINTOSISÄLTÖ
energiaa (kcal / kJ) | 39 / 162 |
rasvaa | 0,7 g |
josta tyydyttynyttä | 0,1 g |
hiilihydraatit | 4,9 g |
josta sokereita | 0,1 g |
proteiinia | 2,6 g |
suolaa | 0,05 g |
ravintokuituja | 0,0 g |
Katso lisää reseptejä tästä.