Valkuaispuuro (HoReCa)

Resepti:

  • Vesi 2 L
  • Valkuainen LL 0,5 L
  • Kaurahiutaleet 0,8 L
  • Suolaa 2-3 tl

 

Ravintoarvot (laskettu 3 tl suolalla):

  • Energiaa                                         415 kJ / 99 kcal
  • Rasvaa                                            1,8 g
  • josta tyydyttynyttä                    0,3 g
  • Hiilihydraatteja                           14,5 g
  • josta sokereita                            0,3 g
  • Proteiinia                                       4,9 g
  • Suolaa                                             1,1 g
  • Ravintokuitua                              1,11 g

 

Tavallisessa puurossa (eli valkuaisen määrä korvattu vedellä) ravintoarvot ovat muutoin lähes samat, mutta proteiinin määrä on 3,3 g.

Katso lisää reseptejä tästä.