GN 1/1- 65 mm vuoka

SAANTO 3,8 kg / n. 20 annosta á 200 g

Proteiinia 5 g / annos

AINEKSET


  • 0,8 litraa kaurahiutaleita
  • 3 litraa vettä
  • 0,015 kg suolaa
  • 0,5 litraa valkuaismassaa

OHJE


  1. Mittaa vesi ja kaurahiutaleet GN 1/1- 65 mm vuokaan.
  2. Esilämmitä uuni 130°C höyry.
  3. Kypsennä 15 minuuttia välissä sekoittaen.
  4. Lisää suola ja sekoita.
  5. Lisää valkuaismassa kokoajan vispilällä sekoittaen kuuman puuron joukkoon. Puuro paksuuntuu hieman.

RAVINTOSISÄLTÖ


energiaa (kcal / kJ)39 / 162
rasvaa0,7 g
josta tyydyttynyttä0,1 g
hiilihydraatit4,9 g
josta sokereita0,1 g
proteiinia2,6 g
suolaa0,05 g
ravintokuituja0,0 g

Katso lisää reseptejä tästä.