Proteiinilla rikastettu valkuaispuuro

  • 1,25 dl kaurahiutaleita
  • 2,5 dl vettä
  • n. 1 dl Laitilan Proegg Valkuaista (voi halutessasi laittaa myös enemmän)

Vaihe 1: Sekoita kaurahiutaleet ja vesi keskenään ja kypsennä mikrossa 90 sekuntia.
Vaihe 2: Sekoita puuron sekaan munanvalkuaismassa ja kypsennä mikrossa 45 sekuntia (itse tykkään käyttää haarukkaa, jolla valkuaiset ja puuron saa sekoitettua hyvin keskenään)
Vaihe 3: Sekoita valkuaispuuroa uudelleen ja laita se vielä mikroon 45 sekunniksi.
Vaihe 4: Valmista! Lisää joukkoon esimerkiksi kanelia, sokeria, voita tai marjoja sekä tilkka maitoa. Nauti!

Lisää valkuaispuuron ohjeita voit googlettaa hakusanalla ”egg white oatmeal”. Usein resepteissä esiintyy mittana ”cup”, joka vastaa noin 2,5 dl:aa. ❤️