Ale!

Munax Valkuaisjauhe 700 g (9951) – UUTUUS

24,90  19,90 

Munax kananmunanvalkuaisjauhe on täydellinen proteiini sinulle, kun haluat korkealaatuisen proteiinijauheen maksimaalisella imeytyvyydellä.

Kuvaus

Munax Valkuaisjauhe on täydellinen proteiini sinulle, joka haluat korkealaatuisen proteiinijauheen maksimaalisella imeytyvyydellä.

Valkuaisjauhe, suomalaisista vapaan kanan munista. Ohukaisiin, pannukakkuihin, puuroon, piirakoihin, leivonnaisiin sekä rikastamaan ruokien proteiinipitoisuutta.

Kananmuna on mitä parhain valinta proteiininlähteeksi, sillä sen proteiinin laatu ja imeytyvyys on huippuluokkaa. Kananmunan valkuainen ei sisällä ollenkaan rasvaa, minkä vuoksi se on mm. monien laihduttajien ja urheilijoiden suosiossa. Koska kananmuna on maidoton, sopii se erinomaisesti myös laktoosi-intoleranteille ja maidottomaan ruokavalioon.

  • Maksimaalinen proteiinin imeytyvyys
  • Pieni määrä hiilihydraattia optimoi palautumisen
  • Maidoton
  • Gluteeniton
  • Runsaasti aminohappoja
  • Täydellinen aminohappokoostumus
  • Maksimoi lihasmassan kasvua
  • Edistää rasvanpolttoa

Käyttöideoita ja reseptejä –> Valkuaisjauhereseptit_munax_

Ainesosat: Kuivattua ja pastöroitua KANANMUNAN valkuaista vapaan kanan munista.

Tuotekuvaus: Munax-valkuaisjauhe – proteiinijauhe munanvalkuaisesta. Kananmunan proteiini on tutkitusti paras proteiininlähde koostumukseltaan ja imeytyvyydeltään. Kananmunalla on täydellinen aminohappokoostumus, PDCAAS, joka on täysi 1 eli se sisältää kaikkia kahdeksaa aikuiselle välttämätöntä aminohappoa. Munax Valkuaisjauhe sopii erinomaisesti proteiinilisäksi urheilijoille, liikkujille, lihasten kasvatukseen ja painonhallintaan. Tuote on MAIDOTON, LAKTOOSITON ja GLUTEENITON.

Käyttöohje: Sekoita jauhe sauvasekoittimella. 10 g valkuaisjauhetta + 70 g vettä vastaa 80 g valkuaismassaa, (n. 25 kananmunan valkuaista)

Säilyy: 8.2.2021

Paino: 0,700 kg

Pastöroitua – LISÄAINEETON
Munien alkuperämaa: Suomi

Ravintosisältö 100 g
Energiaa 1595 kJ/381 kcal
Rasvaa

josta tyydyttyneitä
rasvahappoja

<0,2 g

<0,0 g

 Hiilihydraatteja
josta sokereita
3,3 g

0,0 g

Proteiinia 89,9 g
Suolaa 2,9 g

Lisätiedot

Paino 0.700 kg