Pastasalaatti on loistava vaihtoehto lounaspöytään, mutta se sopii hyvin myös juhliin noutopöytään.
50 hlö a`60 g saanto 3,000kg
- Pasta, kierre 1,200 kg
- Pestoa 0,230 kg
- Munax Valkuaiskuutioita 0,700 kg
- Aurinkokuivattuja tomaatteja, kuutio 0,230 kg
- Tomaatti, kuutio 0,700 kg
- Rucolaa 0,030 kg
- Suolaa ( ripaus )
- Parmesan-juustolastuja 0,040 kg
Työvaiheet
- Keitä pasta ja jäähdytä.
- Valuta aurinkokuivatut tomaattikuutiot.
- Yhdistä pasta ja pesto, pyöräytä joukkoon kevyesti sekoitellen valkuaiskuutiot ja molemmat tomaattikuutiot sekä rucola.
- Tarvittaessa voit lisätä ripauksen suolaa.
- Koristele parmesan-juustolastuilla ja tarjoile!
Resepti: Mira Asunmaa
Kuvat: Kristian Eloluoto