Pastasalaatti on loistava vaihtoehto lounaspöytään, mutta se sopii hyvin myös juhliin noutopöytään.

50 hlö a`60 g   saanto 3,000kg

  • Pasta, kierre 1,200 kg
  • Pestoa 0,230 kg
  • Munax Valkuaiskuutioita 0,700 kg
  • Aurinkokuivattuja tomaatteja, kuutio 0,230 kg
  • Tomaatti, kuutio 0,700 kg
  • Rucolaa 0,030 kg
  • Suolaa ( ripaus )
  • Parmesan-juustolastuja 0,040 kg

Työvaiheet

  • Keitä pasta ja jäähdytä.
  • Valuta aurinkokuivatut tomaattikuutiot.
  • Yhdistä pasta ja pesto, pyöräytä joukkoon kevyesti sekoitellen valkuaiskuutiot ja molemmat tomaattikuutiot sekä rucola.
  • Tarvittaessa voit lisätä ripauksen suolaa.
  • Koristele parmesan-juustolastuilla ja tarjoile!

 

Resepti: Mira Asunmaa
Kuvat: Kristian Eloluoto