Helppo remoulade-kastike on herkku, joka katoaa nopeasti parempiin suihin.

Sitä voi käyttää monella tapaa erilaisten ruokien kylkiäisinä, leivän päällä tai dippinä.

100 hlö a’35 g    saanto 3,5 kg

  • Maustekurkkukuutioita 0,500 kg
  • Mangoinen kurpitsakuutio 0,500 kg
  • Munax Valkuaiskuutioita 1,000 kg
  • Kermaviiliä 1,000 kg
  • Majoneesia 0,500 kg
  • Valkopippuria jauhettuna ½ tl

Työvaiheet

  • Valuta kurkkukuutiot ja hienonna mangoiset kurpitsakuutiot kutterissa pienemmiksi paloiksi.
  • Sekoita kermaviili ja majoneesi, lisää joukkoon ripaus valkopippuria.
  • Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua mielellään seuraavaan päivään.

 

Resepti: Mira Asunmaa
Kuvat: Kristian Eloluoto