Helppo remoulade-kastike on herkku, joka katoaa nopeasti parempiin suihin.
Sitä voi käyttää monella tapaa erilaisten ruokien kylkiäisinä, leivän päällä tai dippinä.
100 hlö a’35 g saanto 3,5 kg
- Maustekurkkukuutioita 0,500 kg
- Mangoinen kurpitsakuutio 0,500 kg
- Munax Valkuaiskuutioita 1,000 kg
- Kermaviiliä 1,000 kg
- Majoneesia 0,500 kg
- Valkopippuria jauhettuna ½ tl
Työvaiheet
- Valuta kurkkukuutiot ja hienonna mangoiset kurpitsakuutiot kutterissa pienemmiksi paloiksi.
- Sekoita kermaviili ja majoneesi, lisää joukkoon ripaus valkopippuria.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua mielellään seuraavaan päivään.
Resepti: Mira Asunmaa