fbpx Skip to main content

Mentor Gym Oy:n perustajaosakas Timo Kujanen ja hänen vaimonsa Anita Kujasen treeniin kananmuna ja kananmunatuotteet kuuluvat isossa osin. – Kun Munax Oy vuonna 2013 toi markkinoille kotimaisen nestemäisen Laitilan Proegg kananmunan valkuaisen, olin heti todella tyytyväinen, että treeniväki sai itselleen kunnon proteiinia, summaa valmentaja ja kuntosali Mentor Gym Oy:n osakas Timo Kujanen.

PURE SNACK -VÄLIPALA ON UPEA UUTUUS KANANMUNASTA

PURE Snack on valkuaisesta valmistettu lusikoitava uutuus, joka valmistetaan Suomen Kustavissa suomalaisesta kananmunasta. PURE Snackissä on kaloreita vain 55-58 kcal/ 100 g, ja paljon täyttävää laadukasta proteiinia. PURE Snack ei sisällä mitään säilöntäaineita eikä makeutusaineita. Marjat ja hedelmät ovat aitoja marjoja ja hedelmiä.

KANANMUNAN IMEYTYVYYS (PDCAAS)

Nykyään suosituin ja käytetyin arvotusmenetelmä on PDCAAS-arvo eli proteiinin sulamiseen ja imeytyvyyteen liittyvä luku. Kananmunalla se on kaikkein korkein eli 1. -Tämä tarkoittaa, että kananmunapohjaisia tuotteita voi ottaa vaikka juuri ennen treeniä, eivätkö ne jää hölskymään vatsaan, tarkentaa Anita Kujanen.

PDCAAS-arvot

PURE Snack on valmistettu fermentoimalla

Menetelmä mahdollistaa hyvän maun, lohkeavan rakenteen ja tuotteen säilyvyyden. Fermentointi mahdollistaa tuotteen valmistamisen ilman säilöntäaineita. Pääraaka-aine on kananmunan valkuainen. Tuote on maidoton, viljaton, soijaton ja sisältää paljon täyttävää proteiinia, ilman säilöntäaineita ja makeutusaineita. Tämän luonnollisempaa tuotetta saa hakea.

Lisätietoa tuotteesta: www.munax.fi/pure