fbpx Skip to main content

Toimitustavat ja hinnat

Kaikki Postin lähetykset ovat viivakoodiseurannan alaisia. Postin seurantakoodin avulla pystyy tarkistamaan Postin verkkosivuilta oman paketin sijainnin. Toimituksen hinta perustuu tuotetoimituksen kokonaispainoon. Tuotteiden toimitusaika on noin 4-5 arkipäivää.

Huom! Laitilan Protein Smoothiet, Laitilan Proegg Valkuaiset, Keltuaiset ja Kokomunat vaativat kylmäkuljetuksen.

 

Nouto omasta Postista (Economy)

5,90 €
Postin kotiinkuljetus (Express Flex)


9,90 €

Nouto Postin pakettiautomaatista (SmartPOST)


5,90 €

Postin toimitus yritysosoitteeseen (Express Business Day)

9,90 €
Työpaikan osoitteeseen kannettuna klo 14 mennessä.
Kylmäkuljetus, toimitus kotiovelle
19,90 €Valitse aina kylmäkuljetus kylmätuotteille. Kylmäkuljetuksen tilaaminen on helppoa ja toimitus tapahtuu kätevästi suoraan kotiovelle. Kylmätuotteita myydään myyntierittäin, minimitilaus on 36 kappaletta Smoothieissa ja muissa kylmätuotteissa 24 kpl.Kylmäkuljetuksen toimitusalue rajautuu napapiirin eteläpuolelle manner-Suomeen (ei Ahvenanmaa). Toimitus tapahtuu päivällä klo 8-16. Huomioi, että vastaanottajan tulee olla paikalla tilauksessa ilmoitettuna ajankohtana. Muutoin tilaus palautuu, eikä sen hintaa hyvitetä.

VERKKOKAUPPA NOUTO LAITILASTA

Voit noutaa ostetut tuotteet myös Laitilasta, hintaan 0 €.

Osoite: Torikantie 5, Laitila.

Ajo-ohje: Kääntyessänne Torikantielle, ajakaa takapihalle, toisesta portista sisään. Rakennuksen kulmassa, ison tölkin alareunassa on ovi nro 9. Auton voi jättää oven eteen noudon ajaksi. Tuotteet odottavat nimellä varustettuna teitä siellä. Nouto on mahdollista ma-pe klo 9-15.