fbpx Skip to main content
TiuTiu vuosi menossa – 2020

TIU TIU – tiedätkö sinä mitä TIU kananmunamaailmassa tarkoittaa?

Ihana asiakkaamme Jukka laittoi meille viestiä ja muistutti, että nythän onkin TIUTIU eli 2020. Tiu tarkoitti ennen vanhaan 20 kappaletta. Tiu mittayksikköä nimenomaan käytettiin, kun käytiin ostamassa kananmunia.

– Tarinat historiasta ja omista muistoista ja kokemuksista ovat ihania. Olen aina ilahtunut, kun asiakkaamme muistelevat vanhoja tapahtumia. Kananmuna on selvästi iloinen asia ja tuo mieleen paljon muistoja. Olemme ylpeitä meidän Laitilan Kanatarhan tuottajista, jotka ahertavat tiloillaan joka päivä laadukkaan suomalaisen kananmunan eteen ja mahdollistavat jatkossakin tämän upean lähiruuan olemassaolon, kehaisee Munax Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Lisa Savola.

Munax Oy on ympäristöasiat huomioonottava ja vastuullisesti toimiva elintarviketalo. Olemme vieneet kananmunan tuotekehityksen uudelle tasolle. Valmistamme tuotteet Suomessa, suomalaisista perhetilojen kananmunista. Kananmunia ja munatuotteitamme löytää niin vähittäiskaupasta, Food Servicesta kuin teollisuuden raaka-aineista. Tuotteemme valmistetaan niin kotimaan kuin vientimarkkinoille. Työllistämme 100 henkilöä ja vuonna 2018 liikevaihtomme oli 44 miljoonaa.