Suussasulavat suklaamarengit

Suussasulavat suklaamarengit ovat kerrassaan herkullisia. Kaiken lisäksi ne synytyvät pienellä vaivalla ja maistuvat kaikille – perheelle, vieraille, työkavereille ja asiakkaille.

Ohje:

  • 2 dl Laitilan Proegg Valkuaista
  • 3 dl sokeria
  • 60 g tummaa suklaata

Kaada 2 dl Laitilan Proegg Valkuaista kulhoon. Lisää sokeri ja sekoita vatkaimella. Sekoita kunnes kananmuna on sekoittunut kiinteäksi. Sulata 60 g suklaata mikroaaltouunissa. Kaada valkuaisvaahdon joukkoon sulatettu suklaa samalla nostellen ja sekoittaen kauhalla.

Pursota tai lusikoi vaahdosta pieniä ”palloja” pellille.

Kuivata marekeja 100-asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia.

Anna jäähtyä ja nauti!