Sokerittomat banaaniletut

Sokerittomat banaaniletut on hittiresepti, jossa on vain muutama raaka-aine.

Kun käytät kananmunien sijaan Laitilan Proegg nestemäistä valkuaista, letuista tulee vieläkin kevyempiä.

(2 annosta)

Tarvitset:

  • 3 dl Laitilan Proegg nestemäistä valkuaista
  • 2 banaania
  • ½ tl vaniljajauhetta
  • ½ tl kanelia
  • 1/3 tl suolaa
  • kylmäpuristettua kookosöljyä tai voita paistamiseen
  • suomalaisia marjoja
  • (vaahtera- tai agave-siirappia tai hunajaa)

Työvaiheet:

  • Kuori banaani ja sekoita ainekset sauvasekoittimella.
  • Kuumenna rasvaa pannulla, käytä tarpeeksi rasvaa etteivät ohukaiset tartu kiinni pannuun.
  • Paista letut kullanruskeiksi molemmin puolin, tee pienehköjä lettuja ja käännä ne varovasti.
  • Tarjoa heti tuoreiden tai pakastemarjojen kera.
  • Voit halutessasi valuttaa letuille hiukan siirappia tai hunajaa, mutta se ei ole välttämätöntä, koska letut ovat muutenkin makeita.