Soijavapaa – myyntierä 20 rasiaa, 120 kananmunaa (2075)

30,00 

Tällä hetkellä myymme kananmunat vain nouto Laitilasta 0 €. Valitettavasti Posti särkee lähetyksemme valtavalla prosentilla. Jos olet saanut aikaisemmin kotiinkuljetuksen, varmista, onnistuuko se jatkossakin.
Varmista tieto ennen tilausta palaute@munax.fi tai soita  +358 2 858 3423  

Muuten voit suorittaa tilauksen loppuun ja valitse kassalla toimitustavaksi Nouto.
Kiitos, että haluat ostaa laadukkaita kananmunia.

M-kokoisia suomalaisia soijavapaita munia yhteensä 120 kpl laatikossa. Kananmunat on pakattu kuuden munan kennoihin, joita on 20 kpl. KANANMUNILLE VOI VALITA VAIN NOUTO LAITILASTA 0 €. Katso ohje yllä.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kanojen täysmääräiseen ravintoon kuluu tarpeellinen määrä valkuaista ja tällä hetkellä kanojen rehuihin lisätään vastuullisesti tuotettua soijaa. Nyt Munax Oy on tuotekehittänyt myös rehun, jossa soija korvataan kotimaisilla valkuaislähteillä.
Tämä uusi soijavapaarehu on vaatinut pitkäkestoista tuotekehitystä. Mistään ihan pienestä tuotekehityksestä ei ole kyse, eikä muutos tapahdu yhdessä yössä, mutta on iso askel vastuullisuuteen. Soijaa viljellään monissa maissa, mutta suurin osa soijasta tuotetaan Brasiliassa, Argentiinassa ja Yhdysvalloissa ja monissa maissa se viljely aiheuttaa metsäkatoa ja muita ongelmia luonnon monimuotoisuudelle. Tämä on se syy, miksi Munax Oy on lähtenyt tutkimaan toista vaihtoehtoa.

– Tuotekehitystä on hyvä viedä eteenpäin, koska teemme yhteistyötä lähellä sijaitsevan Agrox-rehutehtaan kanssa. Agroxin vahvuutena on, että se käyttää lähialueen viljelijöiden viljoja, joten kaiken tuotekehityshyödyn lisäksi, hiilijalanjälki jää pieneksi. Rehun tekeminen on ammattilaisten osaamista ja laadukkaasta rehusta syntyy eläinten hyvinvointi, kertoo Munax Oy:n toimitusjohtaja Janne Torikka.

Paino: 7.56 kg (20 x 378 g)
Säilyvyys: 21 päivää


Vapaan kanan kananmunan-tuotantomuodon leima kananmunassa on 2.

MUNAN MERKINTÄ/ ÄGGETS STÄMPEL:
0 = luomu/eko
1 = ulkokanojen munia/ägg från utehöns
2 = lattiakanojen munia/ägg från frigående höns inomhus
3 = virikehäkkikanojen munia/ägg från höns i inredd bur
FI = Finland, tuottajanumero/producentnummer


Säilytetään viileässä / Förvaras svalt

Pakkaamo / Packeri Munax Oy
Pakkaamotunnus / Packerisignum FI053
Laatuluokka / Kvalitetsklass A
Painoluokka / Viktklass M 53-63 g120 st M 

Hållbarhet: 21 dagar


kg-hinta 3.56

Lisätiedot

Paino 7.56 kg