Salmiakki-suklaabrownie

Helppo, mutta juhlava ja ruokaisa lisuke tai alkupala on täytetyt kuoritut kananmunat. Kananmunat voi keittää ja kuoria jo ennen vieraiden saapumista, jolloin helpottaa itse ruoantekohetkeä.

Ainekset (4:lle):

  • 4 kovaksi keitettyä Laitilan Kanatarhan ulkokananmunaa
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia tai purjoa
  • 1 dl smetanaa
  • 1 tl sinappia
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl valkopippuria
  • Muutama katkarapu
  • muutama pieni tillinoksa

 

Keitä kananmunat koviksi (8 minuuttia). Jäähdytä, kuori ja halkaise munat poikittain. Koverra keltuainen varovasti pois. Hienonna keltuainen, sekoita joukkoon silputtu ruohosipuli tai purjo, smetana ja mausteet. Täytä valkuaiset seoksella. Koristele katkaravuilla tillinoksilla.