Salmiakki-suklaabrownie

Syntisen hyvät Salmiakki-suklaabrownie -jälkkärit syntyvät alle kahdessa tunnissa joka leipurilta. Resepti on Hei me leivotaan -tv sarjan Vellun resepti.

  • 200 g voita
  • 100 g leivontasuklaata
  • 2 dl sokeria
  • 3 kpl Laitilan Kanatarhan kananmunaa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl salmiakkirouhetta

Koristeluun

  • 1 dl salmiakkirouhetta

Ohje

Paloittele kattilaan voi ja sulata se. Lisää paloitellut suklaat ja anna suklaan sulaa lämpimään voihin välillä
sekoitellen. Vatkaa sokeri ja kananmunat kulhossa vaaleaksi vaahdoksi. Kaada joukkoon hieman jäähtynyt
suklaa-voiseos.

Lisää myös vehnäjauhot ja 1 dl Tyrkisk Peber Crushia. Kaada taikina leivinpaperilla
vuorattuun uunivuokaan (n. 20×25 cm). Ripottele pinnalle vielä Tyrkisk Peber Crushia.

Paista 200-asteisessa uunissa n. 35 minuuttia.
Jäähdytä ja leikkaa paloiksi.

Vaikeusaste: Normaali
Valmistusaika: 60 min
Kypsennysaika: 35 min
Yhteensä: 95 m