fbpx Skip to main content

Mentor Gym Oy:n perustajaosakas Timo Kujanen ja hänen vaimonsa Anita Kujasen treeniin kananmuna ja kananmunatuotteet kuuluvat isossa osin. – Kun Munax Oy vuonna 2013 toi markkinoille kotimaisen nestemäisen Laitilan Proegg kananmunan valkuaisen, olin heti todella tyytyväinen, että treeniväki sai itselleen kunnon proteiinia, summaa valmentaja ja kuntosali Mentor Gym Oy:n osakas Timo Kujanen. Nyt markkinoille on tuotu uusi välipala, PURE snack.

PURE SNACK -VÄLIPALA ON UPEA UUTUUS KANANMUNASTA

PURE Snack on valkuaisesta valmistettu lusikoitava uutuus, joka valmistetaan Suomen Kustavissa suomalaisesta kananmunasta. Tässä välipalassa on kaloreita vain 55-64 kcal/ 100 g, ja paljon täyttävää laadukasta proteiinia. Se ei sisällä mitään säilöntäaineita eikä makeutusaineita. Marjat ja hedelmät ovat aitoja.

KANANMUNAN IMEYTYVYYS (PDCAAS)

Nykyään suosituin ja käytetyin arvotusmenetelmä on PDCAAS-arvo eli proteiinin sulamiseen ja imeytyvyyteen liittyvä luku. Kananmunalla se on kaikkein korkein eli 1. -Tämä tarkoittaa, että kananmunapohjaisia tuotteita voi ottaa vaikka juuri ennen treeniä, eivätkö ne jää hölskymään vatsaan, tarkentaa Anita Kujanen.

PDCAAS-arvot

Lue lisää PDCAAS -arvoista täältä!

PURE Snack on valmistettu fermentoimalla

Menetelmä mahdollistaa hyvän maun, lohkeavan rakenteen ja tuotteen säilyvyyden. Fermentointi mahdollistaa tuotteen valmistamisen ilman säilöntäaineita. Pääraaka-aine on kananmunan valkuainen. Tuote on maidoton, viljaton, soijaton ja sisältää paljon täyttävää proteiinia, ilman säilöntäaineita ja makeutusaineita. Tämän luonnollisempaa tuotetta saa hakea.

Lisätietoa tuotteesta: www.munax.fi/pure