PURE Nestemäinen valkuainen

HUOM! Tuotteen ulkoasu päivittyy pian. Ethän siis hämmenny, jos tilauksesi sisältää eri näköisen tuotteen kuin aiemmin.
Käyttövalmista nestemäistä kananmunan valkuaista. Säilyy huoneenlämmössä, ei lisäaineita.

  • Huoneenlämmössä säilyvä
  • Lisäaineeton
  • Maidoton – Laktoositon – Gluteeniton – Rasvaton
  • Valmis käytettäväksi
  • Patentoitu valmistusmenetelmä
  • Saatavilla myös verkkokaupasta
Tilaa suoraan kotiovelle verkkokaupasta »

Käyttövinkkejä

  • omeletit & munakkaat
  • marengit & pavlovat
  • vohvelit & letut
  • smoothiet
  • muffinit & kakkupohjat
  • wokit
  • piirakat & peltiruoat
  • suolaiset valkuaismuffinit
  • macaronsit
  • perunamuusi
  • puuro

Miksi valkuainen?

Kananmunan proteiini on loistovalinta! PURE liquid egg white on helppokäyttöinen valkuaistuote.  Tuote ei sisällä rasvaa, kolesterolia, maitoa tai laktoosia, joten se sopii useaan eri ruokavalioon. Myös maitoallergiset, laktoosi-intolerantit ja keliaakikot voivat käyttää tuotetta.

Valkuainen vaahtoutuu todella napakaksi vaahdoksi, joten testaa vaikka Enkelikakku-ohjettamme

Lisätiedot

Säilytys: Säilytys avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 7 vrk
jääkaapissa ≤ +4°C

Pakkauskoko: 500 g
Pakkaus EAN: 6430017909739
Myyntierä: 6 x 500 g
Myyntierä EAN: 6430017909746

Pakkauskoko: 1 kg
Pakkaus EAN: 6430017909715
Myyntierä: 6 x 1 kg
Myyntierä EAN: 6430017909722

Munien alkuperämaa/Ursprungsland: EU
Säilytys/Förvaras: Kuivassa ja viileässä/Torrt och svalt
Parasta ennen/Bäst före: Katso pakkaus/Se förpackning

Ainesosat

100% pastöroitu vapaan kanan KANANMUNANVALKUAINEN.
(Munan alkuperämaa EU)

Ingredienser:
100% pastöriserad ÄGGVITA från frigående höns inomhus.
(Ägg ursprungsland EU)

Ravintosisältö / Näringsvärden / 100g:

Energia/Energi209 kJ/50 kcal
Rasvaa/Fett0 g
josta tyydyttynyttä/varav mättat0 g
Hiilihydraatteja/Kolhydrater1,2 g
joista sokereita/varav sockerarter1,2 g
Proteiinia/Protein10,2 g
*Suolaa/Salt0,4 g

*Suolapitoisuus johtuu yksinomaan luonnollisesti esiintyvästä natriumista. / Saltinnehållet beror uteslutande på naturligt förekommande natrium.