PURE Snack – ainutlaatuinen välipalauutuus nyt kaupoissa!

PURE Snack on upea proteiinia sisältävä välipalauutuus, joka valmistetaan Suomen Kustavissa suomalaisesta kananmunasta. PURE Snack on lusikoitava herkku, jossa on vain 55-58 kcal/ 100 g, ja paljon täyttävää laadukasta proteiinia. PURE Snack ei sisällä mitään säilöntäaineita eikä makeutusaineita. Tuote on valmistettu fermentoimalla. Menetelmä mahdollistaa hyvän maun, lohkeavan rakenteen ja tuotteen säilyvyyden.

Ei maitoa, ei soijaa, ei viljaa, silkkaa makua ja parasta mahdollista proteiinia, kananmunan valkuaisesta. Maista! Upea ja ainutlaatuinen uutuus.

 • 3 eri makua: mango, marjat (berries) ja banaani.
 • Hiilihydraatteja 6,1-6,5, josta sokereita 3,1-3,5 /100 g. Sokeria ei ole lisätty maun takia, vaan lisätty vain sen verran mitä hapattamisessa sitä tarvitaan.
 • Ei sisällä makeutusaineita.
 • Pure Snack tuotteilla energiasisältö on 55-58kcal/ 100g.
 • Pitää nälän hyvin loitolla, koska on parasta mahdollista proteiinia eli kananmunaa.
 • Maidoton – Gluteeniton – Laktoositon – Soijaton – Viljaton
 • Aidot laadukkaat raaka-aineet. Marjat ja hedelmät tulevat aidoista marjoista. Ei sisällä makeutusaineita.
 • Sopii hyvin moneen  käyttötarkoitukseen: välipala, aamupala ja iltapala.
 • Valmistetaan Suomessa, kotimaisesta vapaan kanan kananmunasta.
 • Myynnissä ruokakaupoissa ympäri Suomen. Kylmähyllystä
 • Tuote löytyy joko maidottomat välipalat tai sitten proteiinituotteiden kanssa samassa kylmähyllyssä.
 • Ja ennen kaikkea, todella hyvänmakuinen!

FERMENTOINTI ELI HAPATTAMINEN

Fermentointi tunnetaan ikivanhana, säilyvyyttä parantavana menetelmänä. Siihen tarvitaan oikein valitut mikrobikannat eli hapate ja hiilihydraatteja eli sokereita mikrobikasvun mahdollistamiseksi. Kananmuna tuo prosessiin proteiinin, jota mikrobit sopivalla tavalla pilkkovat ja muokkaavat. Näin muodostuu tuotteelle oikea rakenne, maku ja samalla lisääntyvän happamuuden ansiosta säilyvyys, vieläpä ilman säilöntäaineita.

Lue lisää fermentoinnista alla olevista artikkeleista.

 Maaseudun Tulevaisuus (8.8.2021)
Tee ruuastasi huipputerveellistä – vanha konsti on tieteen uusi löytö: tekee suolistolle tutkitusti hyvää: Iltalehti  

KÄYTTÖESIMERKKEJÄ

• PURE Snack on käyttövalmis sellaisenaan nautittavaksi.

 • Tai sekoita mysliä joukkoon.

Aamupalaksi, välipalaksi, proteiinilisäksi, painonhallintaan, palautumiseen ja herkutteluun.

AAMU- JA VÄLIPALAKSI KAIKILLE IKÄRYHMILLE

Lapset:

PURE Snack on hyvänmakuinen ja terveellinen välipala koko perheelle. PURE Snack ei sisällä  maun takia lisättyä sokeria. Sen kokonaishiilihydraatit ovat noin 6 g/100 g, josta sokerita alle 4 g.  PURE Snack ei sisällä mitään makeutusaineita eikä säilöntäaineita, joten se on turvallinen suomalainen tuote lapsille.  Pitää nälän oikeasti poissa. Parasta proteiinia kananmunasta heti käyttövalmiina tuotteena. Pure Snack sopii myös raskaana oleville, sillä kananmuna on täysin kypsää ja tämän lisäksi vielä fermentoitu tuote. Tämän lisäksi se ei sisällä mitään makeutusaineita eikä säilöntäaineita, joten on senkin puolesta loistava tuote.

Perheen äidit ja isät: 

Kiireisen aamun pelastaja on PURE. Lusikoimalla yhden 175 g purkin, saat parasta proteiinia ja se pitää nälän pitkään poissa. Tuo jaksamista ja keskittymiskykyä kiireiseen arkeen, kun verensokerit pysyvät tasaisena. PURE Snackissa on parasta mahdollista proteiinia, ja vain 55-58 kcal/ 100 g.

Ikäihmiset: 

Lusikoitava tuote sisältää arvokasta kananmunan valkuaisen proteiinia ja terveellisiä marjasoseita ja helppo nauttia.  Tuote on täyttävää ja maistuu hyvältä. Fermentointi on tehnyt tuotteelle hyvän suutuntuman. PURE on myös nauttia ja suutuntuma on miellyttävä.  Iltapalaksi PURE on loistava. Näin saa yöksi arvokasta rakennusainetta eli proteiinia, mutta ei ylimääräisiä rasvoja.

Kuntoilijat ja urheilijat:

Sinulle kananmuna on varmasti tuttu osa terveellistä ruokavaliota ja treeniä. Kananmuna sisältää kaikki tarpeelliset aminohapot ja optimaalisesti imeytyvää, pitkäkestoista proteiinia. Valkuainen on luonnostaan vähäkalorinen ja rasvaton. Purkki sisältää kaikkiaan 3 valkuaista. PUREn voi nauttia myös ennen treeniä. Kananmuna sulavuus on huippua eli tämä ei ”hölsky” vatsassa vaan tuo kestävyyttä suoritukseen. Testaa ja totea!

PURE Snack Mango 175 g

EAN: 6430017906004

PURE Snack Banaani 175 g

EAN: 6430017906066

PURE Snack Berries 175 g

EAN: 6430017906035

Ainesosaluettelo ja ravintosisältö

AINESOSALUETTELO:

PURE Snack Mango: Kananmunan valkuainen 43 %, vesi, mangosose 6,3 %, kanamunan keltuainen, makeuttajatiiviste päärynästä, sokeri, sitruunatäysmehutiiviste, perunatärkkelys, perunaproteiini, luontainen aromi, väri E160a, hapate.
Valmistettu suomalaisista vapaan kanan kananmunista.

PURE Snack Mango:
Äggvita 43%, vatten, mangopuré 6,3%, äggula, päronkoncentrat, socker, citronsaftkoncentrat, potatisstärkelse, potatisprotein, naturlig arom, färgämne E160a, syrningskultur.
Tillverkad av Finska ägg från frigående höns.

 

PURE Snack Berries: Kananmunan valkuainen 43 %, marjasose 6,7 % (mansikka, vadelma, mustikka), vesi, makeuttajatiiviste päärynästä, kananmunan keltuainen, sokeri, perunatärkkelys, perunaproteiini, aromit, hapate.
Valmistettu suomalaisista vapaan kanan kananmunista.

PURE Snack Berries:
Äggvita 43 %, bärpuré 6,7 % (jordgubbe, hallon, blåbär), vatten, päronkoncentrat, äggula, socker, potatisstärkelse, potatisprotein, arom, syrningskultur.
Tillverkad av Finska ägg från frigående höns.

 

PURE Snack Banana:

Kananmunan valkuainen 4 3%, vesi, banaanisose 9 %, makeuttajatiiviste päärynästä, kananmunan keltuainen, sokeri, sitruunatäysmehutiiviste, perunatärkkelys, perunaproteiini, aromi, väri E160a, hapate.
Valmistettu suomalaisista vapaan kanan kananmunista.

PURE Snack Banana: Äggvita 43 %, vatten, bananpure 9 %, päronkoncentrat, äggula, socker, citronsaftkoncentrat, potatisstärkelse, potatisprotein, arom, färgämne E160a, syrningskultur.
Tillverkad av Finska ägg från frigående höns.


Ravintosisältö

Ravintosisältö / Näringsvärden /100 mlMangoBerriesBanana
Energiaa / Energi229 kJ/
55 kcal
239 kJ/
58 kcal
234 kJ/
56 kcal
Rasvaa / Fett1,3 g1,3 g1,2 g
   joista tyydyttyneitä / varav mättat0,3 g0,3 g0,3 g
Hiilihydraatteja / Kolhydrater6,1 g6,5 g6,2 g
   joista sokereita / varav sockerarter3,2 g3,5 g3,1 g
Proteiinia / Protein5,5 g5,5 g5,5 g
Suola / Salt0,16 g0,17 g0,16 g
Ravintokuitua / Kostfiber0,2 g0,2 g0,2 g
Lisää tietoa kanamunista