PURE Snack – ainutlaatuinen välipalauutuus nyt kaupoissa!

PURE Snack on upea proteiinia sisältävä välipalauutuus, joka valmistetaan Suomen Kustavissa vapaan kanan munista. PURE Snack on lusikoitava herkku, jossa on vain 55-64 kcal/ 100 g, ja paljon täyttävää, laadukasta proteiinia. PURE Snack ei sisällä säilöntäaineita eikä makeutusaineita. Tuote on valmistettu fermentoimalla. Menetelmä mahdollistaa hyvän maun, lohkeavan rakenteen ja tuotteen säilyvyyden ilman säilöntäaineita.

Ei maitoa, ei soijaa, ei viljaa. Silkkaa makua ja parasta mahdollista proteiinia, kananmunan valkuaisesta. Maista! Upea ja ainutlaatuinen uutuus.

 • 4 makua: mango, marjat (berries), banaani ja upea uutuus päärynä-omena (pear-apple)
 • Hiilihydraatteja 6,1-7,2, josta sokereita 3,1-4,9 /100 g. Sokeria ei ole lisätty maun takia, vaan lisätty vain sen verran mitä hapattaminen vaatii.
 • Ei sisällä makeutusaineita.
 • Pure Snack tuotteiden energiasisältö on 55-64 kcal/ 100g.
 • Pitää nälän hyvin loitolla, koska on parasta mahdollista proteiinia eli kananmunaa.
 • Maidoton – Gluteeniton – Laktoositon – Soijaton – Viljaton
 • Aidot, laadukkaat raaka-aineet. Marjat ja hedelmät tulevat aidoista marjoista.
 • Sopii hyvin moneen  käyttötarkoitukseen: välipala, aamupala ja iltapala.
 • Valmistetaan Suomessa, vapaan kanan munista.
 • Myynnissä ruokakaupoissa ympäri Suomen. Kylmähyllystä!
 • Tuote löytyy joko maidottomien välipalojen tai proteiinituotteiden kanssa samasta kylmähyllystä.
 • Ja ennen kaikkea, todella hyvänmakuinen!

FERMENTOINTI ELI HAPATTAMINEN

Fermentointi tunnetaan ikivanhana, säilyvyyttä parantavana menetelmänä. Siihen tarvitaan oikein valitut mikrobikannat eli hapate ja hiilihydraatteja eli sokereita mikrobikasvun mahdollistamiseksi. Kananmuna tuo prosessiin proteiinin, jota mikrobit sopivalla tavalla pilkkovat ja muokkaavat. Näin muodostuu tuotteelle oikea rakenne, maku ja samalla lisääntyvän happamuuden ansiosta säilyvyys, vieläpä ilman säilöntäaineita.

Lue lisää fermentoinnista alla olevista artikkeleista.

 Maaseudun Tulevaisuus (8.8.2021)
Tee ruuastasi huipputerveellistä – vanha konsti on tieteen uusi löytö: tekee suolistolle tutkitusti hyvää: Iltalehti  

KÄYTTÖESIMERKKEJÄ

• PURE Snack on käyttövalmis sellaisenaan nautittavaksi.

 • Tai sekoita mysliä joukkoon.

Aamupalaksi, välipalaksi, proteiinilisäksi, painonhallintaan, palautumiseen ja herkutteluun.

KATSO reseptejä:

Uunijuustokakku PURE Snack Banaanista

Banaani-maustekakku PURE Snack Banaanista

AAMU- JA VÄLIPALAKSI KAIKILLE IKÄRYHMILLE

Lapset:

PURE Snack on hyvänmakuinen ja terveellinen välipala koko perheelle. PURE Snack ei sisällä  maun takia lisättyä sokeria. Sen kokonaishiilihydraatit ovat noin 6 g/100 g, josta sokereita alle 5 g.  PURE Snack ei sisällä mitään makeutusaineita eikä säilöntäaineita, joten se on turvallinen suomalainen tuote lapsille.  Pitää nälän oikeasti poissa. Parasta proteiinia kananmunasta heti käyttövalmiina tuotteena. Pure Snack sopii myös raskaana oleville, sillä kananmuna on täysin kypsää ja tämän lisäksi vielä fermentoitu tuote.

Perheen äidit ja isät: 

Kiireisen aamun pelastaja on PURE. Lusikoimalla yhden 175 g purkin, saat parasta proteiinia ja se pitää nälän pitkään poissa. Tuo jaksamista ja keskittymiskykyä kiireiseen arkeen. PURE Snackissa on parasta mahdollista proteiinia, ja vain 55-64 kcal/ 100 g.

Ikäihmiset: 

Lusikoitava tuote sisältää arvokasta kananmunan valkuaisen proteiinia ja terveellisiä marjasoseita.  Tuote on täyttävää, maistuu hyvältä ja helppo nauttia. Fermentointi tekee tuotteelle hyvän suutuntuman.  Iltapalaksi PURE on loistava.

Kuntoilijat ja urheilijat:

Sinulle kananmuna on varmasti tuttu osa terveellistä ruokavaliota ja treeniä. Kananmuna sisältää kaikki tarpeelliset aminohapot ja optimaalisesti imeytyvää, pitkäkestoista proteiinia. Valkuainen on luonnostaan vähäkalorinen ja rasvaton. Yksi PURE snack sisältää kaikkiaan 3 valkuaista. PURE:n voi nauttia myös ennen treeniä. Kananmunan sulavuus on huippua eli tämä ei ”hölsky” vatsassa vaan tuo kestävyyttä suoritukseen. Testaa ja totea!

PURE Snack Mango 175 g

EAN: 6430017906004

PURE Snack Banaani 175 g

EAN: 6430017906066

PURE Snack Berries 175 g

EAN: 6430017906035

PURE Snack Pear-Apple 175 g

EAN: 6430017906097

UUTUUS!

Ainesosaluettelo ja ravintosisältö

AINESOSALUETTELO:

PURE Snack Mango: Kananmunan valkuainen (42,5 %), vesi, mangosose (6,3 %), kanamunan keltuainen, makeuttajatiiviste päärynästä, sokeri, sitruunatäysmehutiiviste, perunatärkkelys, perunaproteiini, luontainen aromi, väri E160a, hapate.
Valmistettu vapaan kanan munista.

PURE Snack Mango: Äggvita (42,5 %), vatten, mangopuré (6,3 %), äggula, päronkoncentrat, socker, citronsaftkoncentrat, citrusfibrer, potatisstärkelse, potatisprotein, naturlig arom, färgämne E160a, surdeg.
Tillverkad av ägg från frigående höns.

 

PURE Snack Berries: Kananmunan valkuainen (42,5 %), vesi, mansikka (2,38 %), vadelma (2,1 %), mustikka (1,82 %), kananmunan keltuainen, makeuttajatiiviste päärynästä, sokeri, sitruskuitu, perunatärkkelys, perunaproteiini, luontainen aromi, hapate.
Valmistettu vapaan kanan munista.

PURE Snack Berries: Äggvita (42,5 %), vatten, jordgubbar (2,38 %), hallon (2,1 %), blåbär (1,82 %), äggula, päronkoncentrat, socker, citrusfibrer, potatisstärkelse, potatisprotein, naturlig arom, surdeg.
Tillverkad av ägg från frigående höns.

 

PURE Snack Banana: Kananmunan valkuainen (42,5 %), vesi, banaanisose (6,3 %), kananmunan keltuainen, makeuttajatiiviste päärynästä, sokeri, sitruunatäysmehutiiviste, sitruskuitu, perunatärkkelys, perunaproteiini, luontainen aromi, hapate.
Valmistettu vapaan kanan munista.

PURE Snack Banana: Äggvita (42,5 %), vatten, bananpure (6,3 %), äggula, päronkoncentrat, socker, citronsaftkoncentrat, citrusfibrer, potatisstärkelse, potatisprotein, naturlig arom, surdeg.
Tillverkad av ägg från frigående höns. 

 

PURE Snack Pear-Apple Kananmunan valkuainen (43 %), vesi, makeuttajatiiviste päärynästä, kananmunan keltuainen, päärynä ja päärynätäysmehu (4,5 %), omenasose (2,3 %), sokeri, perunatärkkelys, perunaproteiini, aromit, hapate.
Valmistettu vapaan kanan munista.

PURE Snack Pear-Apple: Äggvita (43 %), vatten, päronkoncentrat, äggula, päron och päronjuice (4,5 %), äppelmos (2,3 %), socker, potatisstärkelse, potatisprotein, arom, syrningskultur.
Tillverkad av ägg från frigående höns.


Ravintosisältö

Ravintosisältö / Näringsvärden /100 mlMangoBerriesBananaPear-Apple
Energiaa / Energi229 kJ/
55 kcal
239 kJ/
58 kcal
234 kJ/
56 kcal
269 kJ /64 kcal
Rasvaa / Fett1,3 g1,3 g1,2 g1,4 g
   joista tyydyttyneitä / varav mättat0,3 g0,3 g0,3 g0,3 g
Hiilihydraatteja / Kolhydrater6,1 g6,5 g6,2 g7,2 g
   joista sokereita / varav sockerarter3,2 g3,5 g3,1 g4,9 g
Proteiinia / Protein5,5 g5,5 g5,5 g5,7 g
Suola / Salt0,16 g0,17 g0,16 g0,17 g
Ravintokuitua / Kostfiber0,2 g0,2 g0,2 g0,2 g

* Suolapitoisuus johtuu yksinomaan luonnollisesti esiintyvästä natriumista./ * Saltinnehåller beror uteslutande på naturligt förekommande natrium.

Lisää tietoa kanamunista