fbpx Skip to main content
Rakettien täyteinen uudenvuodenyö on pitkä, joten energiarikkaasta ja täyttävästä alkumaljasta ei ole haittaa. Tähänkin tarkoitukseen ylivoimainen juoma on Munax Protein Smoothie, josta kokki Alexander Trivedi on loihtinut maittavia drinkkireseptejä.

Munax Protein Smoothie koostuu pääasiassa pastöroidusta kananmunan valkuaisesta sekä hedelmä- tai marjakuidusta. Yleisesti ottaen, valkuainenhan on proteiinia ja vettä, jota voi sekoittamalla vaahdottaa. Sokeri ja happo, molemmat edesauttavat vaahdon muodostumisessa ja sen pysyvyydessä.

– Kokeilin myös vaahdottaa juomia, mutta niistä tuli melkein pelkkää vaahtoa pienen ravistelun jälkeen. Tästä johtuen, pyrin siihen, ettei näihin resepteihin kuuluu hirveästi ravistelua. Käyttämäni Red Soda, Cherry Cola ja Ginger Ale sisältävät vielä vaahtoutumista aiheuttavia sokereita ja hapokkuutta. Drinkkeihini nimittäin syntyi vaahto pintaan ihan vain kaatamalla limsaa joukkoon, eikö olekin ihmeellistä?, Trivedi kirjoittaa blogissaan.

Tässä kaksi reseptiä Munax Protein Smoothie -drinkkeihin, joista voit valita mieleisesi – tai molemmat illan juhliin.

Cherrysmoothie

Munax Mule

Orange Sun

Munax Protein Smoothie taipuu myös alkoholittomalle nautiskelijalle. Trivedi suosii alkoholittomiksi drinkeiksi mm. suklaamaitoa ja mustikkakeittoa.

Munax-mustikkakeitto

Munax-maito

Ravista hyvin jotta suklaakastike liukenee.

Lähde: Aitoa arkiruokaa