Mustaherukka-microkakku
- 0,1 kg sokeri
- 0,135 kg jauhoja
- 4 g leivinjauhe
- 5 munaa
- 0,2 kg mustaherukkapyrettä
Vatkaa sokeri ja munat lisää loput ainekset. sekoita siivilöi laita sifoniin.
Ammu taikina kertakakäyttömukiin. Kypsennä mikrossa 1 min.
Mustaherukka-mustikkavaahto
- 0,5 kg Mustaherukka-mustikka smoothieta
- 50 g proteiini jauhetta (appelsiini)
Blendaa aineet blenderissä. Kaada sifoniin.
Mustaherukka-mustikkavaahto
- 0,5 kg Mustaherukka-mustikka smoothieta
- 50 g proteiini jauhetta (appelsiini)
Keitä sokeri vesi 121 asteeseen lisää valkuaiseen ohuena nauhana yleiskoneen käydessä .
Vatkaa levitä pellille kuivaa uunissa 8 tuntia 65 asteessa.