Recipe by Kristian Vuojärvi

Mustaherukka-microkakku 

  • 0,1 kg sokeri
  • 0,135 kg jauhoja
  • 4 g leivinjauhe
  • 5 munaa
  • 0,2 kg mustaherukkapyrettä

Vatkaa sokeri ja munat lisää loput ainekset. sekoita siivilöi laita sifoniin.
Ammu taikina kertakakäyttömukiin. Kypsennä mikrossa 1 min.

Mustaherukka-mustikkavaahto

  • 0,5 kg Mustaherukka-mustikka smoothieta
  • 50 g proteiini jauhetta (appelsiini)

Blendaa aineet blenderissä. Kaada sifoniin.

Mustaherukka-mustikkavaahto

  • 0,5 kg Mustaherukka-mustikka smoothieta
  • 50 g proteiini jauhetta (appelsiini)

Keitä sokeri vesi 121 asteeseen lisää valkuaiseen ohuena nauhana yleiskoneen käydessä .
Vatkaa levitä pellille kuivaa uunissa 8 tuntia 65 asteessa.