fbpx Skip to main content

Uutuus valkuaistuote MunSmoothie ruokakauppoihin

Munax Oy on Suomessa vienyt kananmunan tuotekehityksen uudelle tasolle ja tuonut jo vuosia innovatiivisia ja heti käyttövalmiita kananmunapohjaisia tuotteita niin kuluttajille kuin ammattikeittiöön. Nyt on vuorossa MunSmoothie.

Kuluttajatutkimus toi varmuutta markkinoille tuomiselle

– Teetimme kuluttajatutkimuksen ja sieltä tuli selvästi esille, että helposti nautittavia ja hyvin ravintoarvoin olevia välipaloja kaivataan, kertoo Munax Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Lisa Savola.

Kuluttajatutkimuksessa tuote sai kiitosta siitä, että se on pakattu kierrätettävään kartonkitölkkiin ja vastuullisuus on huomioitu. MunSmoothie on helposti juotava, hyvänmakuinen ja sisältää runsaasti proteiinia.

–  Kuluttajat toivat esille, että välipalatuotteelta odotetaan ruokaisuutta. Kananmunan proteiini on tutkitusti paras mahdollinen proteiini ja se vie nälän mennessään. Tämän lisäksi kananmunan proteiini pitää verensokerin tasaisena. Nämä tuovat päivään jaksamista, jatkaa Savola.

Tuote sopii myös gluteenittomaan ja maidottomaan ruokavalioon.

MunSmoothie on uutuustuote, joka on valmistettu Laitilassa pastöroidusta kotimaisista kananmunanvalkuaisista ja aidoista marjoista ja hedelmistä. Kananmunan valkuainen on täydellinen valinta proteiinin lähteeksi. Tuote sisältää runsaasti biologisesti arvokasta proteiinia eikä lainkaan rasvaa.

MunSmoothie sopii palautumiseen tai ennen treeniä, painonhallintaan tai ihan vain herkutteluun. Niitä on saatavilla kolme eri makua; omena-vanilja, mango ja appelsiini.

Tuotteet löytyvät ruokakauppojen kylmähyllystä.

Katso mainos Youtubesta

 MunSmoothie Mango 300 ml – EAN: 6430017907957 – Säilyvyys 140 vrk

MunSmoothie Omena-vanilja 300 ml – EAN: 6430017907674 – Säilyvyys: 105 vrk

MunSmoothie Appelsiini 300 ml – EAN: 6430017907698 – Säilyvyys: 70 vrk

Ainesosat

MunSmoothie Mango:

Kananmunan valkuainen (Suomi) 64 %, mangopyree 11,3 %, vesi, päärynätiiviste, sitruunatäysmehutiiviste, pellavakuitu, perunatärkkelys, luontainen aromi, väri (karotenoidit), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), sakeuttamisaine (pektiinit). Tuote on pastöroitu. Pakattu suojakaasuun.

MunSmoothie Appelsiini:
Kananmunan valkuainen (Suomi) 60 %, vesi, appelsiinitäysmehutiiviste 8 %, appelsiinipyree 8 %, sitruunapyree, paprikaöljyuute, sitruskuitu, pellavakuitu, perunatärkkelys, luontainen appelsiiniaromi, makeutusaine (sukraloosi), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).
Tuote on pastöroitu. Pakattu suojakaasuun.

MunSmoothie Omena-Vanilja:
Kananmunan valkuainen (Suomi) 79 %, omenasose 8 %, omenatäysmehu-
tiiviste 7 %, pellavakuitu, aromi, makeutusaine (stevioliglykosidit), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).
Tuote sisältää vaniljaa/vaniliinia.Tuote on pastöroitu. Pakattu suojakaasuun.

Lue lisää tuotteesta ja ainesosista täältä