
Suomalaisten rakastama, perinteinen munavoi on nyt valmiina nautittavaksi! Laitilan Kanatarhan Munavoi on valmistettu aidoista suomalaisista raaka-aineista – kananmunista ja laktoosittomasta voista. Munavoi on pehmeästi levittyvää, helppoa käyttää ja maistuu ihan samalta kuin kotona valmistettu munavoi – testaa vaikka! Pakkauskoko (180 g) riittää keskimäärin yhdeksään piirakkaan.
KÄYTTÖVINKKI! Vedä patukkaan terävällä veitsellä viilto pitkittäin, ja aseta se pöydälle. Viipaloi patukka sopivan kokoisiksi viipaleiksi ja laita viipaleet kannelliseen rasiaan jääkaappiin. Näin saat nopeasti ja vaivattomasti napattua viipaleet leivän päälle.
- Lisäaineeton
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kotimainen
- Pehmeä, helposti levittyvä
- Aidot, suomalaiset raaka-aineet
- Perinteisen munavoin aito maku
KÄYTTÖ
Munavoi on mitä mainioin tarjottava juhliin. Leikkaa vain pakkaus auki ja tarjoa munavoi erillisestä kulhosta. Laitilan Munavoi on valmistettu oikeaan laktoosittomaan voihin ja se on heti pehmeästi levittyvää. Juhlavalmisteluihin ei ole koskaan liikaa aikaa, joten valitse Laitilan kanatarhan munavoi!
Munavoi sopii vapun pikinik-koriin, äitienpäivään, valmistujaisiin, ylioppilasjuhliin, rippijuhliin, syntymäpäiville, isänpäivään, jouluun, arkeen jne.
- Heti käyttövalmis munavoi sopii piirakoihin, leipiin ja erilaisiin täytteisiin.
- Munavoista riittää noin 9 piirakalle.
- Munavoi on turvallinen, vaivaton ja helppo leivänpäällinen kiireisen arjen keskelle
- Katso käyttövinkkejä > reseptit
LUE LISÄÄ
Laitilan Kanatarhan Munavoi sai patentin: https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/201807302201104730
Munavoi testissä Meillä kotona –blogissa
AINESOSAT
kananmunaa 46%,
laktoositon voi 45%, rypsiöljy, suola.
Ingredienser:
Ägg 46%, laktosfri smör 45%, rapsolja, salt.
SAATAVUUS
Ravintosisältö
Energia/Energi | 1876kJ/448 kcal |
Rasva/Fett | 47,8 g |
josta tyydyttynyttä/varav mättat | 22,5 g |
Hilihydraatit/Kolhydrater | 0,2 g |
josta sokereita/varav sockerarter | 0,2 g |
Proteiini/Protein | 5,7 g |
Suola/Salt | 1,0 g |
Laktoosi/Laktos | <0,01 g/100 g |