fbpx Skip to main content

Suomalainen maaseutu on meille Laitilan kanatarhalaisille tärkeä asia. Meille se tarkoittaa eläinten hyvinvointia ja kanoista huolehtimista. Suomalaiset perhetilat tekevät kananmunantuottamista ihan työkseen, joten siksi sanonta, että hyvinvoiva kana tuottaa parhaat kananmunat, on se, minkä eteen teemme joka päivä työtä.

Mutta miksi sitten Munabussi? Yhä harvempi suomalainen on käynyt enää maatiloilla. Me haluamme mahdollistaa maatilan näkemisen ja näin ollen meiltä löytyy vierailukanala, mihin järjestämme ohjattuja kierroksia. Tämän bussin tarina alkoi siitä, kun meillä syntyi tarve saada ihmiset vierailukanalalle. Tutkittuamme muutamia vaihtoehtoja, valikoitui tämä bussi meidän Munabussiksi. Tämä bussi on toiminut Los Anglesissa kylien välisenä koulubussina. Kyliä ne ovat täällä Laitilassakin, joten tämän bussin historia oli mitä mahtavin tähän samaan tarkoitukseen. Kuljettaa ihmisiä kylien välillä.

Bussi on pidetty alkuperäisessä ilmeessä ja sisällä on vielä lasten piirustuksia.
Voit hyvinmielin kuvata sitä ja jakaa somessa. Voit silloin tägätä meidät mukaan.

Tykkää myös meidän somesta Facebook löytyy nimellä Munax Laitilan Kanatarha ja Instagram @munax_laitilankanatarha

Näillä sivuilla kerromme tulevista uutuustuotteistamme ja muutenkin toiminnastamme.

#weloveeggs

Jos innostuit vierailusta vierailukanalassa, niin tutustu visitmunax.fi nettisivuille. Kerää ryhmä kasaan ja ilmoittautukaa mukaan.

Ihania kesäpäiviä teille!

Terveisin Munaxin väki

 

P.s Meillä on myös verkkokauppa. Joten jos ajelet 8-tietä pitkin, niin tee tilaus ja nappaa ostokset meiltä mukaan. Muuta tehtaanmyymälää meille ei valitettavasti ole, mutta verkkokauppa toimii hyvin. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan