Muna-ruokakirja

23,90 

Parempaa ruokaa kananmunalla! Terveellinen ja monipuolinen kananmuna taipuu monenlaiseen ruoanlaittoon. Muna – Herkulliset ohjeet kananmunasta sisältää lähes 100 ruokaohjetta ja mielenkiintoisen tietopaketin suomalaisesta kananmunasta.

Varasto loppu

Kuvaus

Parempaa ruokaa kananmunalla! Terveellinen ja monipuolinen kananmuna taipuu monenlaiseen ruoanlaittoon. Muna – Herkulliset ohjeet kananmunasta sisältää lähes 100 ruokaohjetta ja mielenkiintoisen tietopaketin suomalaisesta kananmunasta. Kirjan ohjeilla sukellat täydellisen uppomunan ja munakokkelin valmistuksen saloihin ja saat ihania ideoita niin aamiaiselle kuin brunssille.

Kirjassa on runsaasti ideoita miten hyödyntää tätä proteiinipommia arkisessa ruoanlaitossa, välipaloissa, kastikkeiden teossa ja jälkiruoissa. Kananmuna on tärkeä osa kuohkeaa haukimureketaikinaa ja aitoa italialaista pasta carbonaraa. Marinoidut munat tuovat ruokaisuutta nuudelikeittoon tai salaattiin ja mausteinen shakshuka on oivallinen brunssiruoka. Opit valmistamaan ranskalaista, italialaista ja sveitsiläistä marenkia, ihanaa mummon pannukakkuohjetta ja vanhan ajan vaniljakastiketta unohtamatta. Kirjan ohjeilla saat onnistumisen kokemuksia ja mieleenpainuvia makuelämyksiä. Kananmunalla teet yksinkertaisesti pikkuisen parempaa ruokaa. Ruokatoimittaja Sanna Mansikkamäki on kirjoittanut ruoasta 15 vuotta. Tämä on hänen 4. kirjansa. Kirjan kauniit ja tunnelmalliset kuvat ovat valokuvaaja Pia Inbergin käsialaa. (Teksti readme.fi)

Kirjailija: Sanna Mansikkamäki
Valokuvaaja: Pia Inberg
Julkaistu: 2017-01
Kustantaja: readme.fi
ISBN: 9789523214125
Sivumäärä: 299
Kieli: suomi
Paino: 1211 grammaa

1. painos

Tykkää
FB /laitilankanatarha ja /munakirja
@munax_laitilankanatarha ja @keittokirja_muna

Kirjasta juttuja:
https://kotiliesi.fi/himahella/sanna-mansikkamaki-muna-nyt-kaikkien-huulilla/
http://www.radioaalto.fi/#!/muu/Sanna%20Mansikkam%C3%A4ki
http://wtd.fi/munaa-suuhun/
http://www.iltalehti.fi/pippuri/201705032200116603_ah.shtml
https://sopivansuolaista.blogspot.fi/2017/05/muna-kirja-rakkaudesta-keittokirjoihin.html

Lisätiedot

Paino1,211 kg