Munax Valkuaiskuuton ansiosta teet entistä proteiinipitoisemman perunasalaatin.

50 hlö a´55 g   saanto 2,75 kg  

  • Varsiselleriä 0,180 kg
  • Perunakuutiot vakuumi, kypsä 1,500 kg
  • Sipulikuutiot, tuore 0,120 kg
  • Munax Valkuaiskuutioita 0,500 kg
  • Majoneesia 0,300 kg
  • Valkoviinietikkaa 0,050 kg
  • Sinappia 0,030 kg
  • Suolaa 0,030 kg
  • Hunajaa 0,075 kg
  • Valkopippuria, jauheena 0,001 kg

Työvaiheet

  • Huuhtele varsisellerit ja paloittele ne.
  • Valuta perunakuutiot.
  • Yhdistä varsisellerit, perunat, sipulit ja valkuaiskuutiot.
  • Sekoita majoneesin joukkoon valkoviinietikka, sinappi, suola, hunaja sekä valkopippuri.
  • Yhdistä ainekset ja tarkista maku.
  • Koristele!

 

Resepti: Mira Asunmaa
Kuvat: Kristian Eloluoto