Munax Valkuaiskuuton ansiosta teet entistä proteiinipitoisemman perunasalaatin.
50 hlö a´55 g saanto 2,75 kg
- Varsiselleriä 0,180 kg
- Perunakuutiot vakuumi, kypsä 1,500 kg
- Sipulikuutiot, tuore 0,120 kg
- Munax Valkuaiskuutioita 0,500 kg
- Majoneesia 0,300 kg
- Valkoviinietikkaa 0,050 kg
- Sinappia 0,030 kg
- Suolaa 0,030 kg
- Hunajaa 0,075 kg
- Valkopippuria, jauheena 0,001 kg
Työvaiheet
- Huuhtele varsisellerit ja paloittele ne.
- Valuta perunakuutiot.
- Yhdistä varsisellerit, perunat, sipulit ja valkuaiskuutiot.
- Sekoita majoneesin joukkoon valkoviinietikka, sinappi, suola, hunaja sekä valkopippuri.
- Yhdistä ainekset ja tarkista maku.
- Koristele!