MARTAT JA LAITILAN KANATARHA YHTESTYÖSSÄ

Lajoitamme jokaisesta myydystä rasiasta 5 snt Marttojen toimintaan!

Vuonna 2019 Marttaliitto ja Finlands svenska Marthaförbund juhlivat 120-vuotisjuhlavuottaan. Juhlavuoden pääruoka-aineeksi on valittu kananmuna.

Martta-kananmunat tulevat myyntiin helmikuussa 2019 Keskon ja S-ryhmän kauppoihin. Mikäli et heti löydä Martta-kananmunia lähikaupastasi, pyydä kauppiasta tai osastovastaavaa tilaamaan niitä sinne. Mitä enemmän Martta-kananmunia ostetaan, sitä enemmän saamme kerättyä Marttojen toiminalle rahaa. Kaikki mukaan!

On ihaltavaa katsoa ja todeta, että juuri nyt Martat tekevät vastuullisen teon ja seisovat suomalaisen kananmunatuotannon takana ja varmistavat tällä teolla, että suomalaisen kananmunatuotannon jatkuvuuden Suomessa. Munaxin kananmunat ovat puhtaita ja salmonellavapaita. Suomalaisten perhetilojen kananmunat ovat antibioottivapaita, koska tilojemme kanoja ei lääkitä

Juuri näissä Martta-kananmunissa on huomioitu mahdollisimman pieni hiilijalanjälki. Isot ruskeat kananmunat tuotetaan 7 km päästä siitä, mistä kanojen rehu tulee. Rehu on tehty lähialueen tuottajien pelloilta tulevista viljoista.

Mikäli Martta-munia ei ole vielä sinun lähikaupassasi, kannattaa pyytää maitovastaavaa tai kauppiasta niitä tilaamaan. Niiden ean-koodi on 6430017900903. Kauppa pystyy tällä koodilla tilaamaan niitä.

EAN: 6430017900903