Marja-valkosuklaa hyydykekakku
Marja-valkosuklaa hyydykekakku
Pohja:
Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (24cm) pohjalle ja voitele vuoan reunat kevyesti öljyllä. Laita liivatelehdet kylmään veteen. Hienonna keksit ja lisää joukkoon sulatettu margariini. Painele keksiseos vuoan pohjalle ja laita kylmään jähmettymään.
Valkosuklaatäyte:
Vaahdota kauravaniljakastike kevyesti. Paloittele suklaa ja sulata mikrossa varovasti, älä sekoita suklaata sulatuksen välissä. Lisää valkosuklaa vaahdon joukkoon koko ajan sekoittaen. Kuumenna vesi ja sulata liivatteet joukkoon sekoittaen hyvin. Kaada liivateliemi valkosuklaa-vaniljakastikkeen joukkoon kokoajan sekoittaen. Laita täyte kylmään hetkeksi odottamaan.
Täyte:
Kuumenna mehutiiviste ja sulata liivatelehdet mehuun. Lisää seos ohuena nauhana PURE Snackien joukkoon kokoajan sekoittaen.
Voit lisätä täytteet joko vuorotellen tai omina kerroksinaan, siten että valkosuklaatäyte tulee alimmaiseksi. Tasoita pinta kopistelemalla vuokaa varovasti pöydän reunaan. Peitä esim. kelmulla ja siirrä kylmään tekeytymään. Koristele luovasti, vaikkapa marjoilla ja tomusokerilla.