Marja-valkosuklaa hyydykekakku

 

PURE Snack -välipalat sopivat myös mukavasti leivontaan.

Pohja: 

  • 150g                  kaura- tai digestivekeksejä
  • 75g                     maidotonta margariinia

Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (24cm) pohjalle ja voitele vuoan reunat kevyesti öljyllä. Laita liivatelehdet kylmään veteen. Hienonna keksit ja lisää joukkoon sulatettu margariini. Painele keksiseos vuoan pohjalle ja laita kylmään jähmettymään.

Valkosuklaatäyte: 

  • 2,5 dl                 kauravaniljakastiketta
  • 80 g                   maidotonta valkosuklaata
  • 3 rkl                   vettä
  • 2                         liivatelehteä

Vaahdota kauravaniljakastike kevyesti. Paloittele suklaa ja sulata mikrossa varovasti, älä sekoita suklaata sulatuksen välissä. Lisää valkosuklaa vaahdon joukkoon koko ajan sekoittaen. Kuumenna vesi ja sulata liivatteet joukkoon sekoittaen hyvin. Kaada liivateliemi valkosuklaa-vaniljakastikkeen joukkoon kokoajan sekoittaen. Laita täyte kylmään hetkeksi odottamaan.

Marjatäyte:

  • 2 prk                  Pure Snack Berries
  • 3 rkl                   marjamehua tai sekamehutiivistettä hieman laimennettuna
  • 2                         liivatelehteä

Kuumenna marjamehu ja sulata liivatelehdet mehuun. Lisää ohuena nauhana Pure Snack Marjan joukkoon kokoajan sekoittaen.

Voit lisätä täytteet joko vuorotellen tai omina kerroksinaan, siten että valkosuklaatäyte tulee alimmaiseksi. Tasoita pinta kopauttamalla vuokaa pöydän reunaan. Peitä foliolla ja siirrä kylmään tekeytymään. Koristele esim. marjoilla ja tomusokerilla.