Mansikka-valkuaissalaatti à la Alex Nurmi

Ohje 4:lle      valmistusaika: 30 min

  • 300 g salaattisekoitusta
  • 1 pkt (180 g) Laitilan Proegg valmiiksi kypsennettyä Valkuaista
  • 200 g tuoreita mansikoita
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 50 g pinjansiemeniä

Kuumenna paistinpannu ja paahda pinjansiemenet kullan ruskeiksi.
Levitä salaattisekoitus tarjoiluvadille ja nostele päälle siivutettuja valkuaisviipaleita, mansikoita sekä kirsikkatomaatteja.

Vinkki: Jos haluat ruokaisamman salaatin, niin käytä kaksi pakettia Laitilan Proegg kypsennettyä Valkuaista!

kastike:

  • 1 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • ripaus suolaa
  • ripaus rouhittua mustapippuria

Sekoita kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja tarjoile salaatin kanssa.