Valkuais-puolukkavaahto tai  kookos-puolukkavaahto on melkein kuin vispipuuroa. Se on helposti lusikoitavaa ja maistuvaa.

Voit halutessasi korvata kookosmaidon myös tavallisella maidolla. Puolukoina kannattaa käyttää kotimaisia puolukoita tai kotimaisia pakastepuolukoita.

Tarvitset:

  • 2 dl Laitilan Proegg nestemäistä valkuaista
  • 1 dl kookosmaitojuomaa
  • 2 rkl sokeria
  • 2 dl kotimaisia puolukoita (käytä jäisiä puolukoita, mikäli haluat enemmän vaahtoa)

Työvaiheet:

  • Lisää ainekset tehosekoittimeen.
  • Sekoita kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet kunnolla. Lopputulos on vaahtomainen.
  • Kaada juomalaseihin ja koristele.

Resepti: Mira Asunmaa
Video ja kuvat: Kristian Eloluoto