fbpx Skip to main content
 1. Kilpailun järjestäjä

Munax Oy, Torikantie 5, 23800 Laitila (jäljempänä ”Järjestäjä”)

 1. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun tai ko kanavaan rekisteröityneet.

 1. Osallistumisaika

Jokaisessa kilpailussa ilmoitetaan erikseen päättymisajankohta

 1. Kilpailuun osallistuminen

Kommenttien ja sivusta tykkääjien kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Osallistuneiden kesken arvotaan kilpailukohtaisesti Munax Oy:n kananmunatuotteita. 

24.11.–4.12.2022 välisenä aikana kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 5 x 50 € vapaavalintaisia lahjakortteja S-ryhmän, Keskon tai Lidlin myymälöihin.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja Järjestäjän päätökset. Järjestäjällä on oikeus kaikkiin kilpailua koskeviin muutoksiin.

Kilpailuun osallistujien tietoja ei käytetä markkinointitoimenpiteisiin. Kaikki viestit tässä kisassa ovat käyttäjille maksuttomia.

 1. Palkinnon lunastaminen

Voittotuotteet ovat särkyviä kananmunia ja/tai kylmäketjun vaativia kananmunatuotteita. Posti ei pysty toimittamaan kananmunia eikä kylmätuotteita suoraan voittajan postilaatikkoon. Tästä syystä toivomme, että voittaja, ekologisten syiden takia, ostaa tuotteet seuraavan oman kaupassa käynnin yhteydessä. Näin myös kylmäketju säilyy hyvänä. Tuotteet kuljetetaan joka tapauksessa kauppaan, joten ovat ostettavissa samalla kerralla, kuin voittajan muut omat ruokakauppaostokset. Vaihtoehtoisesti tarjoamme voittajalle pienen eväskylmäkassi tai muuta mainosmateriaalia, missä on mainostekstiä.

Palkinnon lunastus: Ota vain kuva koko kuitista (esim. kännykkäkameralla) niin että alarivin alv-summat näkyvät myös. Välitä kuva meille tilinumerosi kera kilpailut@munax.fi, niin maksamme tuotteet sinulle takaisin. 

24.11.–4.12.2022 välisenä aikana kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 5 x 50 € vapaavalintaisia lahjakortteja S-ryhmän, Keskon tai Lidlin myymälöihin jotka toimitetaan voittajille postitse tai sähköpostilla.

 1. Kilpailun voittaminen

Kilpailun voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebook viesti -ominaisuuden kautta ja julkaistaan voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain kyseisen kilpailun postauksessa. Järjestäjä toimittaa ilmoituksen ja voiton vastaanottamista koskevat ohjeet voittajille osallistumiskanavan kautta.

 1. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon.

 1. Tietosuoja

Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti kilpailun päätyttyä. Rekisteriselosteeseen voi tutustua Munax.fi-sivustolla kohdassa ”Rekisteriseloste”.

 1. Vastuustavapauttamisperuste

Järjestäjä ei vastaa missään muodossa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka aiheutuvat kilpailuun osallistumisesta.

 1. Kilpailun ennenaikainen päättäminen

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää arvonnan milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syitä mainitsematta. Järjestäjä käyttää tätä mahdollisuutta erityisesti, jos kilpailua ei voida toteuttaa asianmukaisesti säännöissä mainitulla tavalla. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa, jos oikeudelliset tai todelliset syyt näin vaativat.

 1. Oikeustien poissulkeminen

Oikeustien käyttäminen on poissuljettu

 1. Arpajaisvero

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä virallisissa säännöissä ilmoitetuista arvottavista palkinnoista, mikäli veron arvo täyttyy.

 

Kilpailumme: Facebook ja Instagram