fbpx Skip to main content
Kesä on rentoutumisen ja hyvän fiiliksen aikaa. Kesäisin tulee syötyä eri tavalla kuin muina vuoden aikoina ja ruuan valmistuksen tulee olla helppoa, mutta silti terveellistä. Kananmunan hyvä puoli on se, että se on täyttävä. Näin ollen yhdellä ruokailulla pärjää vähän pidempään.

Meillä Munaxilla on tarjolla paljon tuotteita herkullisiin ja terveellisiin annoksiin.

1. Valkuaispatukka – kypsennettyä valkuaista – Munax Salaattivalkuainen. Tuotteella on monta nimeä, ja se mihin se parhaiten sopii, on salaatteihin korvaamaan rasvaiset juustot. Yhdessä 180 g valkuaispatukassa on 19 g proteiinia, joten kun sen viipaloi salaattiin, ei tarvitse miettiä muita proteiinin lähteitä. Näin ollen salaatista tulee  helposti ruokaisa. Valkuaisviipaleet sopivat myös loistavasti grilliin. Suosittelemme testaamaan!

2. Laitilan Kanatarhan Munavoi toimii loistavasti lohen parina. Valmista iltaherkutteluun tummaa saaristolaisleipää, Laitilan Kanatarhan Munavoita, kylmäsavulohta ja tilliä. Munavoi tuo lohen hyvän maun esille. Veneilessä ja mökille munavoi on kätevä ottaa mukaan, koska se vie vain pienen tilan jääkaapista.

3. Nestemäinen valkuainen vaahtoutuu hetkessä. Kevyempi mansikkakakku valmistuu nopeasti, kun laittaa kostutetun kakkupohjan päälle mansikoita ja sokerilla makeutettua vaahdotettua valkuaista. Valkuaisesta voi tehdä myös marenkia, mutta se toimii myös suoraan vaahdotettuna. Kaloreita valkuaisvaahdossa on 45 kcal/100g, joten kalorimäärä jää huomasti alle kerman. Nauti välittömästi.

4. Hyvät yöunet kruunaavat täydellisen kesäpäivän. Nauttimalla Munax Protein Smoothieta ennen nukkumaan menoa, tarjoaa kropalle laadukasta proteiinia yöksi. Kropalle tulee pilkottavaa yön ajaksi ja uni on laadukasta. Koska Munax Smoothie on pastöroitua valkuaista, ei siinä ole rasvaa. Ihminen tarvitsee rasvoja, mutta ei yöksi. Suosittelen kokeilemaan. Yksi tölkki on maksaa noin kaksi euroa, joten vatsan saa täyteen edullisesti.

Muistathan toki meidän laadukkaat Laitilan Kanatarhan kananmunat. Aina suomalaisilta tiloilta.

Ihanaa juhannusta ja kesää kaikille!

Tuotteet löytyvät S-ryhmän, K-kauppojen ja Stockmann Herkun valikoimista – kylmähyllystä.

Kananmunatuotteet suoraan kotiin? Voit tilata tuotteitamme myös verkkokaupastamme. Käytä nyt etu -20 % eduksesi. Käytä kuponkia juhla20 ja saat ostoksistasi 20 % alennuksen. Vieraile verkkokaupassamme munax.fi/verkkokauppa

Terkuin Munaxin henkilökunta