Kanax Oy tuottaa suomalaisia salmonellavapaita ja antibioottivapaita kananmunia. Kanat ruokitaan lähialueella kasvaneella viljalla, joka on maailman puhtainta. Kaikki kanoillemme syöttämä rehu on lisäksi läpikäynyt lämpökäsittelyn ja näin varmistamme kanoillemme maailman parhaan ruuan. 

Untuvikot

Untuvikot kasvatetaan kanoiksi Tipux Oy:llä 500 metrin päässä. Lähellä kasvattaminen mahdollistaa mahdollisimman stressivapaan muuton Kanaxin munittamoon 16 viikon iässä.

Henkilökuntamme

Henkilökuntamme on koulutettuja ja motivoituneita. Kanalan automatiikka on alansa huippua, joka rakennus on varustettu omalla aggregaatilla sähkökatkojen varalta. Olemme liittyneet myös kunnalliseen vesijohtoverkkoon häiriöttömän vedentulon varmistamiseksi. Suomalainen vesi on puhdasta ja meille veden laadun on oltava kriteerimme täyttävää.

Automatiikka

Munamme kerätään automaattisilla munahihnoilla. Pakkauksesta huolehtii huippumoderni pakkausrobotti, eikä kananmuniin kosketa käsin.

Munat pakataan tilan ja pakkaamon välillä kiertäviin muovikennoihin. Näin ollen emme tuota kaatopaikkajätettä lainkaan.

Kanaloidemme sijaintipaikka on tarkkaan harkittu ja alueelle on tehty mittava ympäristövaikutusten arviointi.

Perhetila

Kanaxin omistajana on neljä perhettä, jotka ovat yhdistäneet resurssinsa, osaamisensa ja kokemuksensa tuottaakseen laadukasta kananmunaa. Turvataksemme kotimaisen kananmunan ja eläinten hyvinvoinnin, on oltava riittävät resurssit. Takaamme ennen kaikkea eläimillemme parhaan mahdollisen hyvinvoinnin.

Olemme ylpeitä, kun voimme tuottaa maailman parhaita munia lähialueen viljasta, ekologisesti modernia tekniikkaa hyväksikäyttäen. Näissä munissa maistuu kanojen hyvinvointi.

Yhteystiedot

Kananmunien tuotanto

Kanax Oy, Mynämäki

Pakkaus, myynti ja markkinointi

Munax Oy
Torikantie 5, 23800, Laitilila

Viestinnällisissä asioissa ota yhteyttä Munax Oy:n markkinointiin:

Lisa Savola
markkinointi, myynti ja viestintä – lehdistö
markkinointi- ja viestintäjohtaja
+358 2 858 3423
lisa.savola@munax.fi