fbpx Skip to main content

Kanax tuottaa suomalaisia kananmunia. Syödessäsi näitä kauralla ruokitun kanan munia, tiedät että kananmunat tulevat nimetyltä tilalta – Kanaxilta.  Yhdessä rasiassa on 10 kpl munia ja rasia painaa 580 g. 

Kanax kauralla ruokitun kanan kananmunia pakkaa Munax Oy. Yhteistyössä olemme saaneet teille parhaat mahdolliset kananmunat.

Kanat ruokitaan lähialueella kasvaneella viljalla, joka on maailman puhtainta. Kanat syövät salaisen reseptin mukaan valmistettua rehua, joka on räätälöity juuri meidän kanoillemme.

Kaikki kanoillemme syöttämä rehu on lisäksi läpikäynyt lämpökäsittelyn ja näin varmistamme kanoillemme maailman parhaan ruuan.  Kanojemme rehu sisältää 30 % enemmän korkealaatuista suomalaista kauraa. Kanojen ruokinnassa käytetty kaura sisältää paljon kuituja, mikä lisää myös kanojen hyvinvointia entisestään.

Kanoilla on käytössään valvotut olosuhteet, päivittäinen seuranta, munintapesät, orret, kynsiviilat, kuopsutusalueet ja ne asustavat pienryhmissä.

Untuvikot

Untuvikot kasvatetaan kanoiksi Tipux Oy:llä 500 metrin päässä. Lähellä kasvattaminen mahdollistaa miellyttävän ja lempeän muuton Kanaxille.

Henkilökuntamme

Henkilökuntamme on koulutettuja. Kanalan automatiikka on alansa huippua. Kanax on Suomen modernein kanala, jonka kaikessa suunnittelussa ja tekemisessä on huomioitu vastuullisuus, viimeisin teknologia, valvottu toiminta, ympäristöasiat ja eläinten hyvinvointi. Suomalainen vesi on puhdasta ja meille veden laadun on oltava kriteerimme täyttävää.

Automatiikka

Pakkaamisesta huolehtii huippumoderni pakkausrobotti, eikä kananmuniin kosketa käsin.
Munat pakataan tilan ja pakkaamon välillä kiertäviin muovikennoihin, eikä näin ollen synny jätettä. Kanaloidemme sijaintipaikka on tarkkaan harkittu ja alueelle on tehty mittava ympäristövaikutusten arviointi.  

Perhetila

Kanaxin omistajana on neljä perhettä, jotka ovat yhdistäneet resurssinsa, osaamisensa ja kokemuksensa tuottaakseen laadukasta kananmunaa. Turvataksemme kotimaisen kananmunan ja eläinten hyvinvoinnin, on oltava riittävät resurssit. Takaamme ennen kaikkea eläimillemme parhaan mahdollisen hyvinvoinnin. 

Olemme ylpeitä, kun voimme tuottaa maailman parhaita munia lähialueen viljasta, ekologisesti modernia tekniikkaa hyväksikäyttäen. Näissä munissa maistuu kanojen hyvinvointi ja puhtaat suomalaiset maut.   

Tiedote aiheesta: 

Mikäli näitä kananmunia ei löydy ruokakaupastasi, pyydä osastovastaavaa tai kauppiasta niitä sinulle tilaamaan.
EAN: 6430017903348
Yksi rasia painaa 580 g ja se sisältää 10 kananmunaa. 

Yhteystiedot

Kananmunien tuotanto

Kanax Oy, Mynämäki

Pakkaus, myynti ja markkinointi

Munax Oy
Torikantie 5, 23800, Laitila