Kananmuna-kikhernecurry á la Espoo Catering Oy

100 annosta á 200 g
Saanto 20 kg

Käyttöpaino Ostopaino Raaka-aine Työohje
0,360 kg 0,360 kg Öljy Freesaa sipuli, currytahna, inkivääritahna ja valkosipulimurska öljyssä
1,200 kg 1,200 kg Sipulikuutio
0,350 kg 0,350 kg Panang currytahna Spice Up
0,200 kg 0,200 kg Inkivääritahna Spice Up
0,140 kg 0,140 kg Valkosipulimurska
7,000 kg 7,000 kg Kookosmaito Lisää kookosmaito ja pakastepinaatti. Kuumenna
2,000 kg 2,000 kg Pakastepinaatti
3,600 kg 5,400 kg Kikherne vedessä Lisää valutetut kikherneet
0,180 kg 0,180 kg Maissitärkkelys Suurusta vesi-maissitärkkelysseoksella
0,300 kg 0,300 kg Vesi
5,800 kg 5,800 kg Munax Valkuaiskuutio Lisää valkuaiskuutiot ja kuumenna.
0,070 0,070 kg Suola Mausta suolalla.

Tarjoa uuniperunoiden kanssa.

Katso lisää reseptejä tästä.