Kananmuna-kikhernecurry á la Espoo Catering Oy
100 annosta á 200 g
Saanto 20 kg
Saanto 20 kg
Käyttöpaino | Ostopaino | Raaka-aine | Työohje |
0,360 kg | 0,360 kg | Öljy | Freesaa sipuli, currytahna, inkivääritahna ja valkosipulimurska öljyssä |
1,200 kg | 1,200 kg | Sipulikuutio | |
0,350 kg | 0,350 kg | Panang currytahna Spice Up | |
0,200 kg | 0,200 kg | Inkivääritahna Spice Up | |
0,140 kg | 0,140 kg | Valkosipulimurska | |
7,000 kg | 7,000 kg | Kookosmaito | Lisää kookosmaito ja pakastepinaatti. Kuumenna |
2,000 kg | 2,000 kg | Pakastepinaatti | |
3,600 kg | 5,400 kg | Kikherne vedessä | Lisää valutetut kikherneet |
0,180 kg | 0,180 kg | Maissitärkkelys | Suurusta vesi-maissitärkkelysseoksella |
0,300 kg | 0,300 kg | Vesi | |
5,800 kg | 5,800 kg | Munax Valkuaiskuutio | Lisää valkuaiskuutiot ja kuumenna. |
0,070 | 0,070 kg | Suola | Mausta suolalla. |
Tarjoa uuniperunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä tästä.