Uunijuustokakku käyttäen PURE Snack Banana -tuotetta
PURE Snack -välipalat sopivat myös mukavasti leivontaan.
Pohja:
250g digestive keksit
1 ¼ dl maidoton margariini
2rkl fariinisokeri
Täyte:
300g kauratuorejuusto
2,5dl sokeria
2rkl vehnäjauhoja
1kpl sitruunan raastettu kuori
2 prk Pure Snack Banaana
Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan 24-senttisen irtopohjavuoan pohjalle. Voitele pohja ja vuoan reunat kevyesti.
Hienonna keksit, lisää joukkoon sokeri ja sulatettu margariini. Sekoita hyvin ja painele vuoan pohjalle sekä reunoille. Anna jähmettyä jääkaapissa sillä välin kun valmistat täytteen.
Sekoita kauratuorejuusto, sokeri sekä jauhot sähkövatkaimella. Lisää Pure Banaani sekä sitruunankuori, sekoita. Kaada täyte vuokaan.
Paista kakkua 175 asteessa uunin alatasolla noin tunti. Täyte on tässä vaiheessa vielä löysää mutta jähmettyy jäähtyessään. Jäähdytä kakku ja anna vetäytyä jääkaapissa yön yli.