Joulupukin viralliset kananmunat

Laitilan Kanatarhan Joulupukin viralliset kananmunat

Tämä on aito ja erityinen Santa Claus Finland -tuote ja Joulupukin itsensä valitsema. Tuotteen on suurella huolellisuudella valmistanut Munax Oy.
Tuote antaa iloa, hyvää mieltä ja lämpöä käyttäjälleen. Joulupukki-merkintä kertoo halusta auttaa ja tehdä maailmasta parempi. Ostaessasi näin merkityn tuotteen, osoitat myös itse hyvää tahtoa antamalla samalla pienen lahjan maailman lapsille.

  • Vapaa kananmuna on peräisin lattiakanaloista, joissa kanat saavat liikkua vapaasti. Kanoja saa olla enintään 9 kpl/m².
  • Laitilan Kanatarhan tuottajaperheille eläinten hyvinvointi on tärkeä asia ja tuottajiemme kanat voivat hyvin tuotantotavasta riippumatta.
  • Laaduntarkkailun myötä pystymme seuraamaan kanojen hyvinvointia. Hyvin huolehdittu kana tuottaa laadukkaimmat kananmunat!
  • Vapaan kanan munan tunnistat kananmunasta löytyvästä numerosta 2.
  • Munaxin kananmunat ovat puhtaita ja salmonellavapaita. Suomalaisten perhetilojen kananmunat ovat antibioottivapaita, koska tilojemme kanoja ei lääkitä.

Joulupukki ja hyvyys

KEHOITUKSET
Pyri aina ajatuksissa ja teoissa hyvään
Ole kiltti ja kohtelias
Auta aina, kun se on mahdollista
Auta erityisesti heikompia
Älä sulje silmiäsi pahalta
Pidä huolta luonnosta ja ympäristöstä
Iloitse tästä hetkestä, saat voimia tulevaan
Ole ahkera ja kiinnostunut ympärilläsi olevista asioista
Ajattele muita yhtä paljon kuin itseäsi

Joulurasia

Joulupukin viralliset kananmunat
10 kpl rasia 580g

Laatikko ean: 6430017900309
Kontti 234 rasiaa: 6430017901214

Lue lisää joulupukin tarinasta

Joulupukin tarinan yksi tärkeä sanoma on kiltteys.

Voit lukea Joulupukkisäätiön hyväntekeväisyyskohteista lisää täältä

KILTTEYS

Kehotamme aina kaikkia olemaan kilttejä toisilleen. Kiltteyttä voi kutsua myös ystävällisyydeksi tai kohteliaisuudeksi, toisten ihmisten huomioimisiksi ja kunnioittamiseksi. Yksi tärkeä kiltteyden muoto on hyväntekeväisyys, toisten huomioiminen ja pyyteetön auttaminen. Jokapäiväisessä elämässä on lukematon määrä erilaisia tilanteita, joissa voi auttaa toista ihmistä eli olla kiltti. Parasta auttamisessa on se, että se on pyyteetöntä. Auttaessasi toista ihmistä et odota saavasi siitä jotain aineellista hyötyä, vaikkapa rahaa. Auttaessasi toista voit saada paljon parempaa ja itsellesikin hyödyllisempää, voit saada hyvän mielen. Hyvää mieltä voit sitten jakaa ympärillesi ja entistä useammalla on hyvä mieli. Päiväsi on iloisempi ja jaksat tehdä arkisia askareitasi iloisella mielellä. Emme voi elää vain itseämme varten, jokainen hyvä teko voi synnyttää tuhat uutta hyvää tekoa. Hyviä tekoja mahtuu maailman rajattomasti eivätkä ne satuta ketään. Yksikin paha teko voi myrkyttää mielen ja satuttaa. Kun joku auttaa sinua, muista aina kiittää ja samalla voit miettiä, miten itse voit auttaa ja jatkaa auttamisen hyvää kierrettä.

Lisää tietoa kanamunista
Santa Claus Finland

Tulostettavat jouluaiheiset värityspohjat

Avaa kuva tästä (aukeaa uuteen välilehteen) ja tulosta itsellesi mukavaa väritettävää

Avaa kuva tästä (aukeaa uuteen välilehteen) ja tulosta itsellesi mukavaa väritettävää

Avaa kuva tästä (aukeaa uuteen välilehteen) ja tulosta itsellesi mukavaa väritettävää

Avaa kuva tästä (aukeaa uuteen välilehteen) ja tulosta itsellesi mukavaa väritettävää