Graavilohella ja kananmunalla päällystetyt keto-ohukaiset
(VHH, gluteeniton)

 

Graavilohella, keitetyllä munalla ja rucolalla päällystetyt ohukaiset on kaunis, värikäs ja juhlava tarjottava vaikka juhla-aterian alkuruokana.
Ja miksei tällä herkullisella yhdistelmällä juhlistaisi ihan tavallista arkea ja etätyöpäivää! Katso keto-ohukaisten resepti täältä.

 

  • 4 keto-ohukaista
  • 2 dl smetanaa
  • 200 g graavilohta viipaleina
  • 4 kovaksi keitettyä Laitilan Kanatarhan kananmunaa
  • tuoretta rucolaa
  • tuoretta tilliä
  • hieman suolaa ja mustapippuria
  • ½ sitruuna

Anna ohukaisten jäähtyä ja laita ne lautasille. Levitä ohukaisille smetanaa. Taittele graavilohiviipaleet ruusukkeiksi.
Kuori ja viipaloi kananmunat. Koristele ohukaiset rucolalla, graavilohella ja kananmunaviipaleilla.
Purista lohelle ja rucolalle sitruunamehua. Ripota kananmunan päälle hieman suolaa ja koko annoksille pippuria.
Koristele vielä tuoreen tillin oksilla.