Broileri-pekonipiirakka
(vhh, gluteeniton)
Broileri-pekonipiirakka
(vhh, gluteeniton)
Pohja:
Täyte:
Sekoita piirakkataikinan kuivat aineet keskenään ja kosteat aineet keskenään. Yhdistä seokset. Nypi taikina sormin tasaiseksi. Painele taikina öljytyn piirasvuoan pohjalle. Paista piiraspohjaa uunissa 200 asteessa 10 minuuttia.
Kuumenna paistinpannu ja kuumenna siinä hetki suikaleiksi leikattua pekonia niin että rasvaa irtoaa. Lisää silputtu sipuli ja broilerisuikaleet. Paista broilerisuikaleet lastalla käännellen kullanruskeiksi. Levitä pekoni-broileri-sipuli tasaisesti piiraspohjalle. Sekoita kermat, munat, juustoraaste ja mausteet, levitä seos piirakalle ja tasoita pinta. Poista paprikan kanta ja siemenkota, leikkaa renkaiksi. Asettele paprikarenkaat piirakalle. Paista piirakkaa 200 asteessa 30 minuuttia. Koristele herneenversoilla ja tarjoa lämpimänä tai haaleana.