Helppo banaani-maustekakku PURE Snack Banana
Helppo banaani-maustekakku PURE Snack Banana
Voitele kakkuvuoka margariinilla ja jauhota vuoka korppujauhoilla. Sekoita kuivat aineet keskenään ja muussaa banaani haarukalla. Lisää kuiva-aineiden joukkoon PURE Snack Banana -välipala ja soseutettu banaani, sekoita hyvin. Lisää sulatettu margariini ja sekoita. Kaada taikina n. 25 cm leipävuokaan. Paista 175°C noin 50 min. Kokeile kypsyyttä upottamalla kakun paksuimpaan kohtaan hammaastikku. Jos tikkuun tarttuu löysää taikinaa, ei kakku ole vielä kypsä.
Voit valmistaa jäähtyneen kakun päälle esim. sokeri- tai pähkinäkuorrutuksen.
Pähkinäkuorrutus
Paahda pähkinät pannulla, lisää joukkoon hunaja ja margariini. Lämmitä hetki ja levitä kuorrutus jäähtyneen kakun pinnalle tasaisesti.