Laitilan Proegg Egg Protein -valkuaisjauhe

Laitilan Proegg Egg Protein -proteiinijauhe kananmunanvalkuaisesta 

Kananmuna on mitä parhain valinta proteiininlähteeksi, sillä sen proteiinin laatu ja imeytyvyys on huippuluokkaa. Kananmunan valkuainen ei sisällä ollenkaan rasvaa, minkä vuoksi se on mm. monien laihduttajien ja urheilijoiden suosiossa. Koska kananmuna ei sisällä myöskään laktoosia, sopii se erinomaisesti laktoosi-intoleranteille. Kolme makua Lemon, Creamy-Orange ja uutuutena Vanilja. Raikkaat puhtaat maut! Koko 750 g.

  • Maksimaalinen proteiinin imeytyvyys
  • Maidoton
  • Gluteeniton
  • Runsaasti aminohappoja
  • Täydellinen aminohappokoostumus
  • Maksimoi lihasmassan kasvua
  • Edistää rasvanpolttoa
  • Proteiinijauhe on helppo ja nopea nauttia sellaisenaan nesteeseen sekoitettuna
  • Proteiinijauheesta voit valmistaa myös esimerkiksi hedelmäistä smoothieta, kookoksisia proteiinipyöryköitä tai herkullisia banaanilättyjä

Ainesosat Vanilja:94,2 % kuivattua kananmunanvalkuaista, happamuudensäätöaine (sitruunahallo), aromit, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), väriaine (titaanioksidi), paakkuuntumisenestoaine (E551), makeutusaine (sukraloosi)

Ainesosat Creamy-Orange:690 g kuivattua kananmunanvalkuaista, natrium- sitraatti, aromit, emulgointiaine (soijalesitiini), väriaine (E100, punajuuriväri), paakkuuntumisenestoaine (E551), makeutusaine (sukraloosi)

Ainesosat Lemon: 692 g kuivattua kananmunanvalkuaista, natriumsitraatti, aromi, emulgointiaine (soijalesitiini), väriaine (E100), paakkuuntumisenestoaine (E551), makeutusaine (sukraloosi)

Vastaavuus: Yksi annos vastaa noin seitsemää munanvalkuaista

Käyttöohje: 1 annos = 33g. Sekoita 2/3 dl (= 33g) proteiinijauhetta 1,5–2,5 dl:aan maitoa tai vettä. Mitä vähemmän nestettä, sitä paksumpi juoma. Ravista hyvin ja nauti. Päiväannos 1–2 juomaa aterioiden välissä, esim. aamuisin, ennen ja jälkeen treenien. Säilytä kuivassa ja viileässä lasten ulottumattomissa.

Laitilan Proegg Egg Protein sopii erinomaisesti proteiinilisäksi urheilijoille, liikkujille, lihasten kasvatukseen ja painonhallintaan. Tuote sopii osaksi terveellistä ja monipuolista ruokavaliota.

Säilyy avaamattomana: katso Parasta ennen -päiväys.

Ravintosisältö
100 g
Lemon Creamy-Orange
Energiaa  1605 kJ / 383,1 kcal 1604 kJ / 382,8 kcal
Rasvaa  1,0 g 1,0 g
josta tyydyttyneitä
rasvahappoja
 0,1 g 0,1 g
Hiilihydraatteja  0 g 0 g
josta sokereita  0 g 0 g
Ravintokuitua  0 g 0 g
Proteiinia  76,5 g 76,3 g
Suolaa  2,2 g  2,2 g

Aluemyynti HoReCa:
+358 2 858 3439