Munax Munajauheet

Munax Munajauheet ovat monikäyttöisiä valmisteita

Tuotteiden käyttö perinteisten kuorellisten kananmunien sijaan pienentää hävikkiä, jätettä ja tilantarvetta sekä parantaa ruoanvalmistuksen hygieniaa ja turvallisuutta. Tuotteiden toiminnalliset ominaisuudet, laatu ja säilyvyys, ovat erinomaiset, sillä kotimainen raaka-aine käsitellään pastörointilaitteiston avulla, joka on ainoa laatuaan koko Skandinaviassa.

Kananmunajauhe WEP 105 (0820)

Leivontaan, makkaroihin, jauhelihatuotteisiin, laatikkoruokiin, kasvisohukaisiin, munakkaisiin, piirakoihin, leivitykseen.

Sekoitussuhde: 1 kg kananmunajauhetta lisätään 3 kg:aan vettä. vastaa 4 kg kokomunamassaa.

Ainesosat: pastöroitu, spraykuivattu kananmunamassa.

Säilyvyys: kuivassa ja viileässä 1 vuosi valmistuspäivästä.

Pakkauskoot: 15 kg säkki, sisällä polyeteenimuovipussi

Lämpökestävä keltuaisjauhe, Mayo-Max 399 (4026)

Mayo-Max 399 omaa erinomaiset varastointi- ja lämmönvaihteluiden sieto-ominaisuudet. Tuote omaa aiempia keltuaisjauheita paremman tuntuman. Jauhe on tuotekehitelty erityisesti asiakaspalautteiden pohjalta.

Soveltuu majoneesiin, salaatteihin ja salaatinkastikkeisiin.

Saatavana myös luomuna.

Sekoitussuhde: 40 g jauhetta + 60 g vettä vastaa 100 g keltuaismassaa ja 2,6 % suolaa ja 1,2 % maltodekstriiniä

Ainesosat: Kananmunan keltuaisjauhe (88 %), suola, maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaine (E551)

Pakkaus: 20 kg paperisäkki, jonka sisäpuoli polyeteeniä.

Säilytys ja säilyvyys:
Kuivassa ja viileässä.
15-20 °C:ssa 8 kk valmistuspäivästä.

 Sokeroitu kananmunajauhe, A4 (234)

Wienerleipiin, munkkeihin ja leivonnaisiin, joissa vaaditaan hyvät paisto-ominaisuudet. Säilyvä perusaines leivontaan. Valmistettu kuivausprosessilla, jossa munankeltuainen, munanvalkuainen ja sokeri on kuivattu yhdessä. Näin on saatu aikaan parhaat mahdolliset toiminnalliset ominaisuudet.

 

Sekoitussuhde: 325 g kananmunajauhetta + 780 g vettä = 1 kg kokomunamassaa, jossa 105 g sokeria (vähennä sokerin määrä reseptistä tarpeen mukaan)

Ainesosat: kananmunajauhe (67 %), sokeri

Säilyvyys: kuivassa ja viileässä 8 kuukautta valmistuspäivästä

Pakkauskoot: 20 kg säkki, jossa polyeteeni sisäpinta

Valkuaisjauhe vaahtoava, 115 EWP (0218)

Marenkeihin, hyydykkeisiin, jäädykkeisiin, kohokkaisiin.
Kananmunanvalkuaista jauheena, vaahtoaa hyvin.
Pastöroitua – ei salmonellariskiä.

 

Sekoitussuhde: 1kg valkuaisjauhetta + 10 kg vettä = 11 kg valkuaismassaa = 300 munanvalkuaista

Ainesosat: pastöroitua spraykuivattua munanvalkuaista, trietyylisitraatti (vispausaine).

Säilyvyys: Kuivassa ja viileässä 2 vuotta valmistuspäivästä.

Pakkauskoot: 15 kg säkki, jossa polyeteeni sisäpinta.

Valkuaisjauhe sitova, 124 EWP (0455)

Puuroon, laatikkoruokiin, liharuokiin, makkaroihin, kasvisohukaisiin, piirakoihin, leivonnaisiin, sopii myös lisääntyneeseen proteiinintarpeeseen esimerkiksi vuodepotilaille ja vanhuksille.

Kananmunanvalkuaista jauheena, hyvät sidontaominaisuudet. Pastöroitua – ei salmonellariskiä, säilyvä, erinomainen elintarviketeollisuudessa.

Sekoitussuhde: 1 kg valkuaisjauhetta + 10 kg vettä = 11 kg valkuaismassaa = 300 munanvalkuaista.

Ainesosat: pastöroitua spraykuivattua munanvalkuaista.

Säilyvyys: kuivassa ja viileässä kaksi vuotta.

Pakkauskoot: 15 kg säkki, jossa polyeteeni sisäpinta.

Keltuaisjauhe

Ruokiin, leivontaan, kastikkeisiin ja jäätelöön.

Kananmunankeltuaista jauheena. Pastöroitua – ei salmonellariskiä, säilyvä, erinomainen elintarviketeollisuudessa.

Sekoitussuhde: –

Ainesosat: pastöroitua spraykuivattua munankeltuaista.

Säilyvyys: kuivassa ja viileässä kaksi vuotta.

Pakkauskoot: 15 kg säkki, jossa polyeteeni sisäpinta.

Rasvajauhe LF70 (2312)

Spraykuivattua kasvisrasvaa. Kerman ja voin tilalle tai rasvajatkeeksi keittoihin.

Ainesosat: kasvirasva (70 %), maltodekstriini, modifioitu tärkkelys, sitruunahappo (E330).

Säilyvyys: kuivassa ja viileässä, alle normaalin huonelämpötilan, käytettävä 8 kuukauden kuluessa valmistuspäivästä.

Pakkauskoot: 20 kg säkki, jossa polyeteeni sisäpinta.

Aluemyynti HoReCa:
+358 2 858 3439