Munax Munajauheet

Munax Munajauheet ovat monikäyttöisiä valmisteita.

Tuotteiden käyttö perinteisten kuorellisten kananmunien sijaan pienentää hävikkiä, jätettä ja tilantarvetta sekä parantaa ruoanvalmistuksen hygieniaa ja turvallisuutta. Tuotteiden toiminnalliset ominaisuudet, laatu ja säilyvyys, ovat erinomaiset, sillä raaka-aine käsitellään pastörointilaitteiston avulla, joka on ainoa laatuaan koko Skandinaviassa.

Kokomunajauhe WEP 105 (0820)

Leivontaan, makkaroihin, jauhelihatuotteisiin, laatikkoruokiin, kasvisohukaisiin, munakkaisiin, piirakoihin, leivitykseen.

 

Sekoitussuhde: 1 kg kananmunajauhetta lisätään 3 kg:aan vettä. vastaa 4 kg kokomunamassaa.

Ainesosat: pastöroitu, spraykuivattu kananmunamassa.

Säilyvyys: kuivassa ja viileässä 1 vuosi valmistuspäivästä.

Pakkauskoot: 15 kg säkki, sisällä polyeteenimuovipussi

Saatavana erikoistilauksesta myös kotimaisista vapaan kanan munista tai luomumunista valmistettua kokomunajauhetta.

EAN: 7340045300820

Lämpökestävä keltuaisjauhe, Mayo-Max 399 (4026)

Majoneesin ja salaatinkastikkeiden valmistukseen. Ainutlaatuisen valmistustekniikan ansiosta paremmat emulgointiominaisuudet kuin tavallisella keltuaisjauheella. Lopputuotteeseen saadaan kiinteämpi rakenne tai annostusmäärää voidaan laskea jopa 30 %. Entsyymikäsittelyn ansiosta majoneesi on lämpökäsittelynkestävää.
Erikoistilauksena saadaan myös luomuna tai vapaan kanan munista valmistettuna.

 

Saatavana myös luomuna.

 

Sekoitussuhde: 40 g jauhetta + 60 g vettä vastaa 100 g keltuaismassaa ja 2,6 % suolaa ja 1,2 % maltodekstriiniä

Ainesosat: Kananmunan keltuaisjauhe (88 %), suola, maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaine (E551)

Pakkaus: 20 kg paperisäkki, jonka sisäpuoli polyeteeniä.

Säilytys ja säilyvyys: kuivassa ja viileässä. 15-20 °C:ssa 8 kk valmistuspäivästä.

EAN: 7340045304026

Kananmunajauhe, A4 (234)

Wienerleipiin, munkkeihin, jauheseoksiin ja leivonnaisiin, joissa vaaditaan hyvät paisto-ominaisuudet. Valmistettu kuivausprosessilla, jossa munankeltuainen, munanvalkuainen ja sokeri on kuivattu yhdessä. Näin on saatu aikaan parhaat mahdolliset toiminnalliset ominaisuudet.

Sekoitussuhde: 325 g kananmunajauhetta+780 g vettä = 1 kg kokomunamassaa, jossa 105 g sokeria (vähennä sokerin määrä reseptistä tarpeen mukaan)

Ainesosat: kananmunajauhe (67 %), sokeri

Säilyvyys: kuivassa ja viileässä 8 kuukautta valmistuspäivästä

Pakkauskoot: 20 kg säkki, jossa polyeteeni sisäpinta

EAN: 7350013502347

Valkuaisjauhe vaahtoava, 115 EWP (0218)

Marenkeihin, hyydykkeisiin, jäädykkeisiin, kohokkaisiin.
Kananmunanvalkuaista jauheena, vaahtoaa hyvin.
Pastöroitua – ei salmonellariskiä.

Sekoitussuhde: 1kg valkuaisjauhetta + 10 kg vettä = 11 kg valkuaismassaa = 300 munanvalkuaista

Ainesosat: pastöroitua spraykuivattua munanvalkuaista, trietyylisitraatti (vispausaine).

Säilyvyys: Kuivassa ja viileässä 2 vuotta valmistuspäivästä.

Pakkauskoot: 15 kg säkki, jossa polyeteeni sisäpinta.

EAN: 7340045310218

Valkuaisjauhe sitova, vapaan kanan munista (Suomi)

Laatikkoruokiin, liharuokiin, makkaroihin, kasvisohukaisiin, piirakoihin, leivonnaisiin sekä rikastamaan ruokien proteiinipitoisuutta.
Hyvät sidontaominaisuudet. Pastöroitua – ei salmonellariskiä, säilyvä. Elintarviketeollisuuteen, leipomoihin ja suurkeittiöihin

Käyttöohje: 1 kg valkuaisjauhetta + 10 kg vettä.

Ainesosat: Kananmunanvalkuainen vapaan kanan munista. Munien alkuperämaa Suomi

Säilyvyys: kuivassa ja viileässä kaksi vuotta.

Pakkauskoko: 25 kg pahvilaatikko PE-sisäpussilla.

EAN: 6430017909982

Valkuaisjauhe sitova, 124 EWP (0455)

Puuroon, laatikkoruokiin, liharuokiin, makkaroihin, kasvisohukaisiin, piirakoihin, leivonnaisiin.
Hyvät sidontaominaisuudet. Pastöroitua – ei salmonellariskiä, säilyvä, erinomainen elintarviketeollisuudessa.

Sekoitussuhde: 1 kg valkuaisjauhetta + 10 kg vettä = 11 kg valkuaismassaa = 300 munanvalkuaista.

Ainesosat: pastöroitua spraykuivattua munanvalkuaista.

Säilyvyys: kuivassa ja viileässä kaksi vuotta.

Pakkauskoot: 15 kg säkki, jossa polyeteeni sisäpinta.

EAN: 7340045300455

Keltuaisjauhe 112

Ruokiin, leivontaan, kastikkeisiin ja jäätelöön.
Kananmunankeltuaista jauheena. Pastöroitua – ei salmonellariskiä, säilyvä, erinomainen elintarviketeollisuudessa.

Sekoitussuhde: 1 kg jauhetta, 1 kg vettä

Ainesosat: pastöroitua spraykuivattua munankeltuaista.

Säilyvyys: kuivassa ja viileässä 1 vuosi.

Pakkauskoot: 15 kg säkki, jossa polyeteeni sisäpinta.

Rasvajauhe LF70 (2312)

Spraykuivattua kasvisrasvaa. Kerman ja voin tilalle tai rasvajatkeeksi keittoihin.

Ainesosat: kasvirasva (70 %), maltodekstriini, modifioitu tärkkelys, sitruunahappo (E330).

Säilyvyys: kuivassa ja viileässä, alle normaalin huonelämpötilan, käytettävä 8 kuukauden kuluessa valmistuspäivästä.

Pakkauskoot: 20 kg säkki, jossa polyeteeni sisäpinta.

EAN: 7340045302312

Aluemyynti HoReCa:
+358 2 858 3439