Munax Munajauheet

Munax Munajauheet ovat monikäyttöisiä valmisteita

Tuotteiden käyttö perinteisten kuorellisten kananmunien sijaan pienentää hävikkiä, jätettä ja tilantarvetta sekä parantaa ruoanvalmistuksen hygieniaa ja turvallisuutta. Tuotteiden toiminnalliset ominaisuudet, laatu ja säilyvyys, ovat erinomaiset, sillä kotimainen raaka-aine käsitellään pastörointilaitteiston avulla, joka on ainoa laatuaan koko Skandinaviassa.

Kananmunajauhe

Leivontaan, makkaroihin, jauhelihatuotteisiin, laatikkoruokiin, kasvisohukaisiin, munakkaisiin, piirakoihin, leivitykseen.

Sekoitussuhde: 1 kg kananmunajauhetta lisätään 3 kg:aan vettä. vastaa 4 kg kokomunamassaa.

Ainesosat: pastöroitu, spraykuivattu kananmunamassa.

Säilyvyys: kuivassa ja viileässä 1 vuosi valmistuspäivästä.

Pakkauskoot: 15 kg säkki, sisällä polyeteenimuovipussi

Lämpökestävä keltuaisjauhe

Sekoitussuhde: 40 g jauhetta + 60 g vettä vastaa 100 g keltuaismassaa ja 2,6 % suolaa ja 1,2 % maltodekstriiniä

Ainesosat: Kananmunan keltuaisjauhe (88 %), suola,    maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaine (E551)

Pakkaus: 20 kg paperisäkki, jonka sisäpuoli polyeteeniä.

Säilytys ja säilyvyys:
Kuivassa ja viileässä.
15-20 °C:ssa 8 kk valmistuspäivästä.

 Kananmunajauhe

Wienerleipiin, munkkeihin ja leivonnaisiin, joissa vaaditaan hyvät paisto-ominaisuudet. Säilyvä perusaines leivontaan. Valmistettu kuivausprosessilla, jossa munankeltuainen, munanvalkuainen ja sokeri on kuivattu yhdessä. Näin on saatu aikaan parhaat mahdolliset toiminnalliset ominaisuudet.

Sekoitussuhde: 325 g kananmunajauhetta + 780 g vettä = 1 kg kokomunamassaa, jossa 105 g sokeria (vähennä sokerin määrä reseptistä tarpeen mukaan)

Ainesosat: kananmunajauhe (67 %), sokeri

Säilyvyys: kuivassa ja viileässä 8 kuukautta valmistuspäivästä

Pakkauskoot: 20 kg säkki, jossa polyeteeni sisäpinta

Valkuaisjauhe vaahtoava

Marenkeihin, hyydykkeisiin, jäädykkeisiin, kohokkaisiin.
Kananmunanvalkuaista jauheena, vaahtoaa hyvin.
Pastöroitua – ei salmonellariskiä.

Sekoitussuhde: 1 kg valkuaisjauhetta + 9 kg vettä = 10 kg valkuaismassaa = 300 kpl munanvalkuaisia.

Ainesosat: pastöroitua spraykuivattua munanvalkuaista, trietyylisitraatti (vispausaine).

Säilyvyys: Kuivassa ja viileässä 2 vuotta valmistuspäivästä.

Pakkauskoot: 15 kg säkki, jossa polyeteeni sisäpinta.

Valkuaisjauhe sitova

Makkaroihin, jauhelihatuotteisiin, laatikkoruokiin, kasvisohukaisiin.

Kananmunanvalkuaista jauheena, hyvät sidontaominaisuudet. Pastöroitua – ei salmonellariskiä, säilyvä, erinomainen elintarviketeollisuudessa.

Sekoitussuhde: 1 kg valkuaisjauhetta + 8 kg vettä = 9 kg valkuaismassaa = 270 munanvalkuaista.

Ainesosat: pastöroitua spraykuivattua munanvalkuaista.

Säilyvyys: kuivassa ja viileässä kaksi vuotta.

Pakkauskoot: 15 kg säkki, jossa polyeteeni sisäpinta.

Rasvajauhe LF

Ainesosat: kasvirasva (70 %), maltodekstriini, modifioitu tärkkelys, sitruunahappo (E330).

Säilyvyys: kuivassa ja viileässä, alle normaalin huonelämpötilan, käytettävä 8 kuukauden kuluessa valmistuspäivästä.

Pakkauskoot: 20 kg säkki, jossa polyeteeni sisäpinta.

Aluemyynti HoReCa:
+358 2 858 3400