Munax Munajauheet ovat monikäyttöisiä valmisteita.
Tuotteiden käyttö perinteisten kuorellisten kananmunien sijaan pienentää hävikkiä, jätettä ja tilantarvetta sekä parantaa ruoanvalmistuksen hygieniaa ja turvallisuutta. Tuotteiden toiminnalliset ominaisuudet, laatu ja säilyvyys, ovat erinomaiset, sillä raaka-aine käsitellään pastörointilaitteiston avulla, joka on ainoa laatuaan koko Fennoskandiassa.
Lataa pdf-esite jauheista tästä.
Valkuaisjauhe sitova, vapaan kanan munista (Suomi)
Pastöroitua – ei salmonellariskiä, säilyvä. Elintarviketeollisuuteen, leipomoihin ja suurkeittiöihin, kuluttajille. Tilaa yksittäinen pussi verkkokaupastamme
Käyttöohje: 100 g valkuaisjauhetta + 700 g vettä vastaa 800 g valkuaismassaa. Määrä vastaa noin 25 kananmunanvalkuaista.
Ainesosat: Kananmunanvalkuainen vapaan kanan munista. Munien alkuperämaa Suomi
Säilyvyys: kuivassa ja viileässä kaksi vuotta.
Reseptejä ja käyttöideoita: Valkuaisjauhereseptit_Munax

Tilaa tuote: | Ean | Pakkaus |
Valkuaisjauhe vapaan kanan munista 4 x 700 g | 6430017909951 | Pussi |
Valkuaisjauhe vaahtoava, 115 EWP (0218)
Kananmunanvalkuaista jauheena, vaahtoaa hyvin.
Pastöroitua – ei salmonellariskiä.
Sekoitussuhde: 1kg valkuaisjauhetta + 10 kg vettä = 11 kg valkuaismassaa = 300 munanvalkuaista
Ainesosat: pastöroitua spraykuivattua munanvalkuaista, trietyylisitraatti (vispausaine).
Säilyvyys: Kuivassa ja viileässä 2 vuotta valmistuspäivästä.

Tilaa tuote: | Ean | Pakkaus |
Valkuaisjauhe 15 kg | 7340045310218 | Säkki, jossa polyeteeni sisäpinta. |
Kokomunajauhe
Sekoitussuhde: 1 kg kananmunajauhetta lisätään 3 kg:aan vettä. vastaa 4 kg kokomunamassaa.
Ainesosat: pastöroitu, spraykuivattu kananmunamassa.
Säilyvyys: kuivassa ja viileässä 1 vuosi valmistuspäivästä.
Pakkauskoot: 20 kg säkki
EAN:

Lämpökestävä keltuaisjauhe, Mayo-Max 399 (4026)
Erikoistilauksena saadaan myös luomuna tai vapaan kanan munista valmistettuna.
Saatavana myös luomuna.
Sekoitussuhde: 40 g jauhetta + 60 g vettä vastaa 100 g keltuaismassaa ja 2,6 % suolaa ja 1,2 % maltodekstriiniä
Ainesosat: Kananmunan keltuaisjauhe (88 %), suola, maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaine (E551)
Säilytys ja säilyvyys: kuivassa ja viileässä. 15-20 °C:ssa 8 kk valmistuspäivästä.

Tilaa tuote: | Ean | Pakkaus |
Lämpökestävä keltuaisjauhe 15 kg | 7340045304026 | Paperisäkki, jonka sisäpuoli polyeteeniä. |
Kananmunajauhe, A4 (234)
Sekoitussuhde: 325 g kananmunajauhetta+780 g vettä = 1 kg kokomunamassaa, jossa 105 g sokeria (vähennä sokerin määrä reseptistä tarpeen mukaan)
Ainesosat: kananmunajauhe (67 %), sokeri
Säilyvyys: kuivassa ja viileässä 8 kuukautta valmistuspäivästä

Tilaa tuote: | Ean | Pakkaus |
Kokomunajauhe 20 kg | 7350013502347 | Säkki, jossa polyeteeni sisäpinta |
Valkuaisjauhe sitova, 124 EWP (0455)
Hyvät sidontaominaisuudet. Pastöroitua – ei salmonellariskiä, säilyvä, erinomainen elintarviketeollisuudessa.
Sekoitussuhde: 1 kg valkuaisjauhetta + 10 kg vettä = 11 kg valkuaismassaa = 300 munanvalkuaista.
Ainesosat: pastöroitua spraykuivattua munanvalkuaista.
Säilyvyys: kuivassa ja viileässä kaksi vuotta.

Tilaa tuote: | Ean | Pakkaus |
Valkuaisjauhe sitova 15 kg | 7340045300455 | Säkki, jossa polyeteeni sisäpinta |
Rasvajauhe LF70 (2312)
Ainesosat: kasvirasva (70 %), maltodekstriini, modifioitu tärkkelys, sitruunahappo (E330).
Säilyvyys: kuivassa ja viileässä, alle normaalin huonelämpötilan, käytettävä 8 kuukauden kuluessa valmistuspäivästä.

Tilaa tuote: | Ean | Pakkaus |
Rasvajauhe 20 kg | 7340045302312 | Säkki, jossa polyeteeni sisäpinta |
Aluemyynti HoReCa:
+358 2 858 3439