Säilytys: 0 – +4°C. Säilyy avattuna kylmässä 3 päivää. / Förvarning: 0 – +4°C, hållbarhet som öppnad 3 dagar.
Pakkauskoko: 2 x 3 kg Bib
Ainesosat: kokomunamassa 79 %, vesi, rapsiöljy, suola, happamuudensäätöaine (sitruunahappo E330), säilöntäaine (kaliumsorbaatti E202), stabilointiaine (ksantaanikumi E415), luontainen valkopippuriaromi. / Ingredienser: hel äggmassa 79%, vatten, rapsolja, salt, surhetsreglerasndemedel (sitronsyra E330), konserveringsmedel (kaliumsorbat E202), stabilisator (xanthan E415), naturlig vitpeppar smak

Ravintoarvot / Näringsvärden /100g:
Energia / Energi KJ/kcal 577/138
Rasva/ Fett 11 g
josta tyydyttynyttä/ varav mättat 1,8 g
Hiilihydraatit / Kolhydrater 0,3 g
josta sokereita varav sockerarter 0,2 g
Ravintokuitu / Fiber 0,1 g
Proteiini / Protein 9,9 g
Suola / Salt 0,75 g
Valmistusohje höyryuunille. Höyry 95° C: Ravista pussia ennen käyttöä. Laita kokkeli pusseineen gn-vuokaan esilämmitettyyn uuniin. Ravista ja käännä pussi 15 min päästä ja laita uuniin vielä noin 9-12 min kunnes kokkeli on melkein hyytynyt. Jätä kokkeli hieman raa´aksi, sillä se jälkikypsyy vielä lämpöhauteessa. Leikkaa pussi auki, kaada tarjoiluastiaan ja riko kokkelin rakenne pallovispilällä. Lämpöhauteen lämpötila n. 65° C. Valmistusaika voi vaihdella uunimerkkien välillä.
Kokkelimassapussi voidaan kypsentää myös kuumassa vedessä (99° C) noin 20 minuuttia tai kaataa pois pussista vuokaan/kattilaan ja kypsentää se joko uunissa tai vesihauteessa.
Alkuperämaa: Suomi / Ursprungsland: Finland
Aluemyynti HoReCa:
+358 2 858 3439