Laitilan Kanatarhan Munavoi

Suomalaisten rakastama, perinteinen munavoi nyt valmista nautittavaksi! Laitilan Kanatarhan Munavoi on valmistettu vain aidoista suomalaisista raaka-aineista – kananmunista ja laktoosittomasta voista. Asiakkaiden toiveesta lisäsimme nyt myös öljyä, jotta tuotteesta tuli paremmin piirakan päällä pysyvä. Munavoi on pehmeästi levittyvää, helppoa käyttää ja se maistuu ihan perinteiseltä munavoilta. Koko 180 g. Kysy myös isompia pakkauskokoja!

  • Lisäaineeton / Tillsatsfri
  • Laktoositon / Laktosfri
  • Gluteeniton / Glutenfri
  • Kotimainen / Finn
  • Pehmeä, helposti levittyvä / mjuk, lätt spridning
  • Aidot suomalaiset raaka-aineet / äkta finska råvaror
  • Perinteisen munavoin aito maku / Den autentiska smaken av traditionellt äggsmör

Käyttövinkit

Heti käyttövalmis munavoi sopii piirakoihin ja erilaisiin täytteisiin, myös täyttävä ja ravintorikas leivänpäällinen. Munavoista riittää noin 9 piirakalle.

Munavoi on turvallinen, vaivaton ja helppo välipala kiireisen arjen keskelle lapsiperheille, aikuisille ja nuorille. Sopii myös helppoutensa ansiosta ikäihmisille.

Munavoi on myös mainio tarjottava juhliin. Leikkaa vain pakkaus auki ja sipaise munavoita piirakan tai ruisnapin päälle – ja herkullinen tarjottava on valmis!

Ainesosat: pastöroitu kananmuna 46%, laktoositon voi 45%, suola. / Ingredienser: pastöriserad ägg 46%, laktosfri smör 45%, salt.

Säilytys:
+2 – +6 °C.
​Säilyy avaamattomana kylmässä 28 päivää, avattuna kylmässä n. 3 päivää. Parasta ennen -merkintä pakkauksessa. / Förvarning: Hållbarhet 28 dagar  i kylan, hållbarhet som öppnad 3 dagar i kylan. Bäst före -datum i produkten.

Ravintosisältö
100 g
Energia/ Energi1876kJ/448 kcal
Rasva / Fett47,8 g
josta tyydyttynyttä / varav mättat22,5 g
Hiilihydraatit / Kolhydrater0,2 g
josta sokereita / varav sockerarter 0,2 g
Proteiini / Protein 5,7 g
Suola / Salt 1,0 g
Laktoosi / Laktos<0,01 g/100 g
Tilaa tuote:Ean
Laitina kanatarha Munavoi 180 g6430017905007Myyntierä 8 kpl

Aluemyynti HoReCa:
+358 2 858 3400