Munavalmisteista tehoa elintarviketeollisuuteen

Munax Laitilan Proegg -tuotteet ovat heti käyttövalmiita kananmunatuotteita. Munax Proegg -tuotteiden käyttö perinteisten kuorellisten kananmunien sijaan pienentää hävikkiä, jätettä ja tilantarvetta sekä parantaa ruoanvalmistuksen hygieniaa ja turvallisuutta. Tuotteet ovat aina tasalaatuisia, joten voit luottaa lopputulokseen.

Laitilan tuotteiden toiminnalliset ominaisuudet, laatu ja säilyvyys, ovat erinomaiset, sillä kotimainen raaka-aine käsitellään pastörointilaitteiston avulla, joka on ainoa laatuaan koko Euroopassa. Lämpökäsittely voidaan laitteistomme avulla suorittaa perinteistä korkeammassa lämpötilassa ilman, että valmisteen toiminnalliset ominaisuudet kärsivät. Siksi tuotteemme säilyvät pidempään pienemmällä määrällä säilöntäaineilla.

Tuotteitamme löytyy tukuista.

Täältä voit tutustua Kespro.com tuotevalikoimaamme ja myös PURE Snack -välipalauutuuteen.

Munatuotteiden erityinen etu on niiden riskittömyys. Tuotteet on lämpökäsitelty, ja siten ne ovat taatusti salmonellavapaita.

Kuvassa: Laitilan Proegg -kananmunatuotteet syntyvät tarkan valvonnan alaisuudessa. Ensin kananmunat rikotaan rikkomiskoneessa. Tämän jälkeen keltuainen jää kuppiin ja kevyen ravistuksen ansiosta valkuainen tippuu alaosaan hihnaa. Tuote pastöroidaan ja meillä syntyy joko valkuaista, keltuaista tai kokomunamassaa.

Kauttamme saa myös muita valmistuotteita:

Prior – Heti valmiit sydänvohvelit. PAKASTE 

6430017908480pussi12x70g
6430017908497laatikko3×12 kpl

Tai kotimaisesta kananmunasta valmistettu Pitkämuna – PAKASTE 

Munax on täyden palvelun munatalo

Voimme tehdä pieniäkin eriä asiakkaiden toivomia erikoistuotteita. Valikoimiimme kuuluvat myös luomutuotteet.
Ole yhteydessä myyntiimme 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!