Munavalmisteista tehoa elintarviketeollisuuteen

Munax Laitilan Proegg -tuotteet ovat heti käyttövalmiita kananmunatuotteita. Proegg-tuotteiden käyttö perinteisten kuorellisten kananmunien sijaan pienentää hävikkiä, jätettä ja tilantarvetta sekä parantaa ruoanvalmistuksen hygieniaa ja turvallisuutta.

Laitilan tuotteiden toiminnalliset ominaisuudet, laatu ja säilyvyys, ovat erinomaiset, sillä kotimainen raaka-aine käsitellään pastörointilaitteiston avulla, joka on ainoa laatuaan koko Euroopassa. Lämpökäsittely voidaan laitteistomme avulla suorittaa perinteistä korkeammassa lämpötilassa ilman, että valmisteen toiminnalliset ominaisuudet kärsivät. Siksi tuotteemme säilyvät pidempään vähemmillä säilöntäaineilla.

Munatuotteiden erityinen etu rikottaviin kananmuniin verrattuna on niiden riskittömyys. Tuotteet on lämpökäsitelty, ja siten ne ovat taatusti salmonellattomia.

Kuvassa: Laitilan Proegg -kananmunatuotteet syntyvät tarkan valvonnan alaisuudessa. Ensin kananmunat rikotaan rikkomiskoneessa. Tämän jälkeen keltuainen jää kuppiin ja kevyen ravistuksen ansiosta valkuainen tippuu alaosaan hihnaa. Tuote pastöroidaan ja meillä syntyy joko valkuaista, keltuaista tai kokomunamassaa.

Kauttamme saa myös muita valmistuotteita:

Prior – Heti valmiit sydänvohvelit. PAKASTE 

Heinon tukku: 8057577

6430017908480 pussi 12x70g
6430017908497 laatikko 3×12 kpl

Munax on täyden palvelun munatalo

Voimme tehdä pieniäkin eriä asiakkaiden toivomia erikoistuotteita. Valikoimiimme kuuluvat myös luomutuotteet.
Ole yhteydessä myyntiimme 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!