Munax Oy on vuonna 2003 perustettu, Suomen innovatiivisin kananmunatalo. Munaxilla työskentelee 80 työntekijä, liikevaihdon ollessa 34 miljoonaa euroa. Munax toimii vähittäiskaupassa, Food Servicessä ja teollisuuden puolella. Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Proegg Smoothiet, salattiin sopivan kypsennetty Proegg Valkuaisen ja uusimpana Munax Sinkku -välipalatuote. Lisää tuotteitamme www.munax.fi

Tuotteemme valmistetaan suoraan suomalaisilta tiloilta kerätyistä kananmunista ja rahat palautuvat takaisin suomalaiseen maaseutuun.  Kananmunatuotteemme ovat aidoista, puhtaista salmonellavapaista kananmunista valmistettuja ja siksi sopivat koko perheelle.  Toimitilamme sijaitsevat Laitilassa, missä valmistus tapahtuu hygieenisissä tiloissa tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.

Avoimet työpaikat Munax Oy:ssä

VIENTIPÄÄLLIKKÖ

Toimintamme on laajentumassa Hong Kongiin ja Etelä-Koreaan ja nyt etsimme vientipäällikköä. Vientipäällikkö vastaa liiketoiminnan käynnistämisestä ja kehittämisestä eri maihin. Tehtävänäsi on viedä suomalaista laatuelintarviketta maailmalle, valmistella viranomaisyhteistyötä ja rakentaa maakohtaisesti jakelukanavat kuntoon.

Onnistut tehtävässäsi, jos sinulla on kokemusta kansainvälisen liiketoiminnan ohjaamisesta ja organisoimisesta. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja osaat löytää oikeat ratkaisut liiketoiminnan rakentamisen eri vaiheisiin. Sinulla on hyvä kielitaito ja viestit sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa. Olet kansainvälisen markkinoinnin ja myynnin ammattilainen.

Tarjoamme sinulle:
Haasteellisen ja monipuolinen työnkuvan
Kilpailukykyisen palkkauksen
Vahvan ja dynaamisen organisaation tuen
Innovatiiviset ja uniikit kananmunatuotteet

Odotamme sinulta:
Kokemusta vientitehtävistä ja ulkomailla toimisessa
Ulkomaisten osto-organisaatioiden toimintatapojen tunteminen on selkeä etu.
Erinomaista englannin kielen taitoa sekä ruotsin kielen osaamista. Saksan ja venäjän osaaminen katsotaan eduksi.
Määrätietoista ja tuloshakuista työskentelytapaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen hakemukset@munax.fi
22.10.2017 mennessä

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Janne Torikka puh. 02 858 3416 tai sähköpostilla janne.torikka@munax.fi

 


Meillä ei ole tällä hetkellä muita avoimia työpaikkoja, mutta huipputyypeille voi aina olla kysyntää. Jos uskot että pystyt kehittämään tai edesauttamaan meidän liiketoiminnan kehitystä, laita rohkeasti hakemuksesi sisälle ja ole meihin yhteydessä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi: hakemukset@munax.fi.

Oletko käyttänyt jo tuotteitamme?