kananmunakennot

Munax Oy on vuonna 2003 perustettu, Suomen innovatiivisin kananmunatalo. Munaxilla työskentelee 80 työntekijä, liikevaihdon vuonna 2016 ollessa 34 miljoonaa euroa. Munax toimii vähittäiskaupassa, Food Servicessä ja teollisuuden puolella. Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Proegg Smoothiet, salattiin sopivan kypsennetyn Proegg Valkuaisen ja uusimpana Munax Sinkku -välipalatuote. Meiltä löytyy myös kaikki perinteiset kananmunat Laitilan Kanatarhan -tuotemerkin alta. Lisää tuotteitamme  ja meistä www.munax.fi

Tuotteemme valmistetaan suoraan suomalaisilta tiloilta kerätyistä kananmunista ja rahat palautuvat takaisin suomalaiseen maaseutuun. Kananmunatuotteemme ovat aidoista, puhtaista salmonellavapaista kananmunista valmistettuja ja siksi sopivat koko perheelle. Toimitilamme sijaitsevat Laitilassa, missä valmistus tapahtuu hygieenisissä tiloissa, tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.

Lisätietoja tuotteistamme löydät >> Tuotteet-osiosta

Avoimet työpaikat Munax Oy:ssä

Tuotanto-osaston työnjohtaja/lähiesimies

Haluatko olla näköalapaikalla luomassa uniikkeja ja innovatiivisia elintarvikkeita niin kotimaan kuin vientimarkkinoille?
Haemme kasvavaan joukkoomme elintarvikevalmistuksen ammattilaista. Edellytämme elintarvikeymmärrystä ja arvostamme vankkaa kokemusta. Luonteeltasi olet sosiaalinen ja määrätietoinen. Olet esimiesasemassa, mutta silti valmis hyppäämään vuoroon tilanteen niin vaatiessa. Tarjoamme pitkäaikaista haasteellista työtä ja innokkaan eteenpäin katsovan työyhteisön.  Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Arvostamme:

  • ymmärrystä ja osaamista tuotantoprosessilinjasta ja sen kokonaisvaltaisesta toiminnasta
  • ymmärrystä ja osaamista erilaisien valmistus- ja pakkauskoneiden käytöstä ja toiminnasta
  • teknistä ymmärrystä ja silmää
  • hygienian perusteiden hallitseminen
  • englanninkielentaitoa
  • kokemusta henkilöstön johtamisesta/ tiimivetäjänä toimimisesta
  • järjestelmällisyyttä, täsmällisyyttä, rauhallisuutta
  • ymmärrystä kustannustehokkaasta toiminnasta
  • tuotannon käyttöjärjestelmien hallinta plussaa

Jos sovit kuvakseen, laita hakemuksesi palkkatoiveineen hakemukset@munax.fi viimeistään 2.12.2017. Aloitamme haastattelut hakemusten saapuessa, joten ethän viivyttele.

Toimipisteesi sijaitsee Laitilassa ja olet osana elintarvikeosaajien tiimiä. Kokoaikainen tuotanto-osaston työnjohtajan paikka odottaa hakemustasi.

Tarjoamme henkilökunnallemme hyvät työntekijäedut.

Lähetä hakemuksesi su 2.12.2017 mennessä hakemukset@munax.fi

Lisätietoja: tuotantojohtaja Petri Varjonen puh. 040 7478567 petri.varjonen@munax.fi

Sähkö-/automaatioasentaja, Munax Oy, Laitila

Haemme nyt modernin tehtaamme kunnossapitoon sähkö-/automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat prosessi- ja talotekniikan asennus-, kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt.

Sinulta odotamme
– tehtävään soveltuvaa koulutusta
– aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
– positiivista asennetta
– hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
– oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta
– tinkimätöntä työturvallisuusasennetta
– joustavuutta

Lisäksi katsomme eduksesi aiemman kokemuksen elintarviketeollisuudesta ja mekaanisista asennuksista sekä hyvän fyysisen kunnon.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän uudessa modernissa tehtaassamme sekä osaavan organisaation ja huoltotiimin tuen. Työyhteisömme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, tule mukaan huipputyyppien joukkoon.

Haemme myös mekaanista asentajaa kunnossapitoon!

Lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Ari Honkakangas, puh. 044 432 1089 tai ari.honkakangas@munax.fi.

Elintarviketyöntekijä, Munax Oy, Laitila

Haemme kasvavaan joukkoomme elintarvikevalmistuksen ammattilaista. Edellytämme elintarvikeymmärrystä ja vankkaa kokemusta, et myöskään epäröi tarttua toimeen etkä pelkää käsien likaantumista. Tarjoamme pitkäaikaista haasteellista työtä modernissa tehtaassamme Laitilassa ja innokkaan eteenpäin katsovan työyhteisön.

Olet etsimämme huipputyyppi jos
– sinulla on koulutusta tai kokemusta elintarviketyöstä
– ymmärrät eri vaiheiden merkityksen elintarvikevalmistuksen kokonaisprosessissa
– sinulla on ”teknistä pelisilmää” toimia koneistetulla valmistuslinjastolla
– olet oma-aloitteinen ja joustava
– olet valmis kaksivuorotyöhön

Lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa tuotantojohtaja Petri Varjonen puh. 040 7478567 petri.varjonen@munax.fi

Varastotyöntekijä, Munax Oy, Laitila

Haemme kasvavaan joukkoomme varastotyöntekijää elintarvikevarastoon. Työ sisältää lähtevän ja saapuvan tavaran käsittelyä sekä varaston ylläpitotehtäviä. Tarjoamme pitkäaikaista haasteellista työtä modernissa tehtaassamme Laitilassa ja innokkaan eteenpäin katsovan työyhteisön.

Olet etsimämme huipputyyppi jos
– sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä
– olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn
– et häkelly ajoittain hektisestä työstä
– olet tottunut hyödyntämään tietojärjestelmiä työssäsi
– olet oma-aloitteinen ja joustava
– olet valmis kaksivuorotyöhön

Lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa tuotantojohtaja Petri Varjonen puh. 040 7478567 petri.varjonen@munax.fi

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-keskuksen sivuilta. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten laita avoin hakemuksesi hakemukset@munax.fi
#weloveeggs #munax #madeinfinland