Laitilan Kanatarhan kananmunat

  • Laitilan Kanatarhan kananmunat 4 kpl, 6 kpl, 10 kpl ja 15 kpl rasioissa. Lisäksi 24 kpl ja 30 kpl rasiat kampanjatuotteina.
  • Perinteiset kananmunat sopivat mitä parhaiten leivontaan ja ruoanlaittoon. Katso herkullisia kananmunareseptejä täältä!
  • Kanat asustelevat pienissä ryhmissä, josta tulee nimitys pienryhmäkanala.
  • Varustelluissa tiloissa kanoilla on virikkeenä orsi, munintapesä, kynsiviilat ja pehkualue kuopimista ja nokkimista varten.
  • Kanojen aamu alkaa, kun kanalan valot sytytetään pikku hiljaa päälle, mukaillen auringon nousua. Tämän jälkeen kanalan aamu rauhoitetaan muninnalle.
  • Muninnan jälkeen rehukoneet lähtevät käyntiin ja on aamupalan aika.
  • Hyvin huolehdittu kana tuottaa myös laadukkaimmat kananmunat! Näiden kananmunien tuotantomuodon leima kananmunassa on 3.
Tilaa suoraan kotiovelle verkkokaupasta »

Perinteisiä kananmunia 4 kpl rasia

Perinteisiä kananmunia 6 kpl rasia

Perinteisiä kananmunia 10 kpl rasia

Lähiruokaa: Pirkanmaan Kymppi 10 kpl rasia

Perinteisiä kananmunia
15 kpl rasia

Kampanjakananmunat: 24 kpl rasia
Kampanjakananmunat: 30 kpl rasia S-kokoisia kananmunia

Lue lisää kananmunistamme!

Perinteiset kananmunat sopivat mitä parhaiten leivontaan ja ruoanlaittoon. Katso herkullisia kananmunareseptejä täältä!

Kanat asustelevat pienissä ryhmissä, josta tulee nimitys pienryhmäkanala. Varustelluissa tiloissa kanoilla on virikkeenä orsi, munintapesä, kynsiviilat ja pehkualue kuopimista ja nokkimista varten. Kanojen aamu alkaa, kun kanalan valot sytytetään pikku hiljaa päälle, mukaillen auringon nousua. Tämän jälkeen kanalan aamu rauhoitetaan muninnalle. Muninnan jälkeen rehukoneet lähtevät käyntiin ja on aamupalan aika.

​Laitilan Kanatarhan tuottajaperheille eläinten hyvinvointi on tärkeä asia ja tuottajiemme kanat voivat hyvin tuotantotavasta riippumatta. Eläinten hyvinvointia edistetään ohjeistamalla tuottajaa hyvään toimintatapaan, antamalla neuvoja rehustuksesta, keskustelemalla kananhoidosta ja auttamalla tarvittaessa laitehankinnoissa. Laaduntarkkailun myötä pystymme seuraamaan kanojen hyvinvointia. Hyvin huolehdittu kana tuottaa myös laadukkaimmat kananmunat! Näiden kananmunien tuotantomuodon leima kananmunassa on 3.

Kaupan hyllyltä löydät kananmunamme seuraavissa rasioissa:

Lisää tietoa kanamunista