Munax Sinkku -välipala

Ruokakauppoihin on tullut aito kotimainen uutuustuote: Munax Sinkku -välipala.

  • Aito suomalainen vapaan kanan kananmuna.
  • Tuote on heti syötävä välipala. Se on valmiiksi keitetty ja kuorittu.
  • Ei säilöntäaineita. Pakattu suojakaasuun.
  • Voit korvata muut välipalat kotimaisella aidolla tuotteella.
  • Proteiinia jopa 6 g ja kaloreita vain 60 kcal.
  • Terveellisyytensä vuoksi kananmuna sopii välipalaksi koko perheelle.
  • Yhdessä kananmunassa on kaikkia muita vitamiineja paitsi C-vitamiini. Erityisen merkittävä se on B-12- ja D-vitamiinin lähteenä.
  • Myynnissä K-kaupoissa. Mikäli tuote ei vielä löydy kaupastasi, kysy kauppiaaltasi!
Tilaa suoraan kotiovelle verkkokaupasta »

Miksi tällainen pakkaus?

Koska kyseessä on heti nautittava välipala, se on yksittäispakattu. Jotta tuote säilyy ja pysyy aidon pehmeänä, niin siinä on käytetty suojakaasua. Suojakaasu sisältää ilmakehästä tuttuja kaasuja; typpeä ja hiilidioksidia. Suojakaasua ei voi käyttää muunlaisessa paketissa. Typpi ja hiilidioksidi syrjäyttävät hapen ja antaen säilyvyyttä ja vähentää näin ollen ruokahävikkiä. Sinkun pystyy avaamaan alareunasta helposti ja nauttia välittömästi.

Pakkauksen voi kierrättää muovipakkauskeräyksessä Lue lisää kierrätyksestä ja löydä lähin kierrätyspisteesi >> Uusiomuovin sivuilta.

Miten kananmunan kuori toimii?

Kananmunankuori suojaa kananmunaa niin kauan, kun kuori pysyy ehjänä tai se ei saa kosteutta pintaan. Kun kananmunan keittää kotona, se ei säily enää jääkaapissa kuin muutaman päivän. Kananmunakuori on ilmiömäinen ”pakkaus” vain käsittelemättömänä. Mutta jos kananmunankuori saa särön tai kosteutta, ominaisuus poistuu ja sen jälkeen pilaantuminen alkaa.

Tämän takia kotimaiseksi välipalaksi suunniteltu tuote täytyy pakata. Olemme valinneet edellä mainitun suojakaasun, jotta vältymme säilöntäaineiden käytöltä.

Miksi uusi välipalatuote?

Meidän ajatuksenamme on ennen kaikkea tuoda kotimainen lisäaineeton ja terveellinen vaihtoehto välipalamarkkinoille ja mahdollistaa näin upealle kananmunalle paikka muiden heti syötävien tuotteiden joukossa.

Katso videomme >>

Katso video!

Lue lisää Munax Sinkusta!

Munax Sinkku on täydellinen välipalatuote ja eväs sekä lisuke ruokiin ja salaatteihin. Munax Sinkku -välipala mahtuu taskuun, laukkuun ja eväslaatikkoon. Ota se mukaan treenaamisen kaveriksi tai anna lapselle mukaan kouluun. Munax Sinkulla viimeistelet salaatit tai täydennät keitosta täydellisen.

Lisää tietoa kanamunista